Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben de bak ragelerim yüzünden popüleritemi kaybettim.desu sakin
xunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Senin popüleriten yerinde bro korkma, lan partide sükse yapacaksın bence. THE NEW KID IN TOWN.
Borked Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 valla net söyleyeyim o zaman açıkçası bu forumdaki onay dediğin şey artık neyse pek önemsediğimi söyleyemem. Eskiden böyle değildi bu tabi değişti ama. Uzun süredir zaten tek tük bakıyorum ve tamamen bu forumdan uzaklaşmayı düşünüyorum. beni uyarmadan önce istiyorsan horgörme konusunda bu sectiondaki köşe taşı sayılabilecek threadlere bakabilirsin. Ayrıca bilmiyorum farkında mısın ama burada da gündemi canlı tutmak için çabalayan birkaç adam var zaten. her alanda başarılıymışsın ona da saygı duydum. uyarın için teşekkür ederim.
Borked Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 : organize bookmarks -> delete paticik.com
xunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Abi fazla ciddiye almıssın aldıgın yeri de yanlıs yerden almıssın. Onay için degil good manner diye yap yani, kendim için söyledigim kısım latifeydi... NOT.
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 2. tur başlıyor. chrh'ı merak ediyorum, çoooook sağlam bir oyuncuydu bw zamanlarıda ki; kendisi oyuna çok şeyler katmış birisidir aynı zamanda. bu arada hep söylüyorum, gene söylüyorum. yanlış olduğunu, maksatlı olduğunu düşündüğünüz mesajları görmezden gelmek zor birşey değil. tanımadığımız etmediğimiz insanlar her gün dışarıdan geliyorlar bu foruma. böyle kimselerin her dediğini forumu bırakacak kadar ciddiye alacaksak işimiz var. hattaa ohoooooo
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yayın başlarken pikaçulu, duvarda falan pick you up yazan bi şarkı vardı biliyo musunuz?
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ensnare - suzy ilk maç unite kontrolünün ne kadar önemli oldugunu gördük
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bende de takılıyordu attım reset düzeldi. bu arada 2. maçta da marauder'in ne kadar op bir unite oldugunu gördük.
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Maraduru tossta ne durdurabiliyor? yani az önceki maçtaki gibi masslendiğinde? Adam FF + chargelot ile bile durduramadı.
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 durduramaz tabii adam direkt oyun başında dark açıldı. çok az ünitesi vardı, 2 tane immortal olsa o darkalrın yerine çiçek gibi tertemizdi ortalık.
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 huun said: durduramaz tabii adam direkt oyun başında dark açıldı. çok az ünitesi vardı, 2 tane immortal olsa o darkalrın yerine çiçek gibi tertemizdi ortalık. oyunun başını görmedim :) sonradan açtım. yalnız 2 immortal da olsa çok fazlayı o maradurlar sanki? ve kiteleye kiteleye gidiyorlar. immortal 1 vurana kadar onlar daha hızlı oluyor stim pack ile. tabi ff yaptığında sıkışanlar gg idi orası doğru :)
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şu koreli kadın robot'un sesi de geriyor beni acaip. riquit tiero nedir ya (liquid tlo)
LM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 lan bu adamları izliccenize kendiniz bi turnuva yapın localde paticik te stream etsinler, görelim bebe suratlarınızı =D
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 blizzcon suresınce gomtv'de idra mac sunacakmıs.. bm rulez.
Öne çıkan mesajlar