Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 2 Day-2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla net söyleyeyim o zaman açıkçası bu forumdaki onay dediğin şey artık neyse pek önemsediğimi söyleyemem. Eskiden böyle değildi bu tabi değişti ama. Uzun süredir zaten tek tük bakıyorum ve tamamen bu forumdan uzaklaşmayı düşünüyorum.

beni uyarmadan önce istiyorsan horgörme konusunda bu sectiondaki köşe taşı sayılabilecek threadlere bakabilirsin. Ayrıca bilmiyorum farkında mısın ama burada da gündemi canlı tutmak için çabalayan birkaç adam var zaten.

her alanda başarılıymışsın ona da saygı duydum. uyarın için teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Abi fazla ciddiye almıssın aldıgın yeri de yanlıs yerden almıssın.

Onay için degil good manner diye yap yani, kendim için söyledigim kısım latifeydi...

NOT.
Mesaj tarihi:
2. tur başlıyor. chrh'ı merak ediyorum, çoooook sağlam bir oyuncuydu bw zamanlarıda ki; kendisi oyuna çok şeyler katmış birisidir aynı zamanda.

bu arada hep söylüyorum, gene söylüyorum. yanlış olduğunu, maksatlı olduğunu düşündüğünüz mesajları görmezden gelmek zor birşey değil. tanımadığımız etmediğimiz insanlar her gün dışarıdan geliyorlar bu foruma. böyle kimselerin her dediğini forumu bırakacak kadar ciddiye alacaksak işimiz var. hattaa ohoooooo
Mesaj tarihi:
durduramaz tabii adam direkt oyun başında dark açıldı. çok az ünitesi vardı, 2 tane immortal olsa o darkalrın yerine çiçek gibi tertemizdi ortalık.
Mesaj tarihi:
huun said:

durduramaz tabii adam direkt oyun başında dark açıldı. çok az ünitesi vardı, 2 tane immortal olsa o darkalrın yerine çiçek gibi tertemizdi ortalık.

oyunun başını görmedim :) sonradan açtım.

yalnız 2 immortal da olsa çok fazlayı o maradurlar sanki? ve kiteleye kiteleye gidiyorlar. immortal 1 vurana kadar onlar daha hızlı oluyor stim pack ile.

tabi ff yaptığında sıkışanlar gg idi orası doğru :)
Mesaj tarihi:
lan bu adamları izliccenize kendiniz bi turnuva yapın localde paticik te stream etsinler, görelim bebe suratlarınızı =D
  • Yeni Oluştur...