vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Arkadaslar hepsiburada.com dan gelen ürünün içerisinden sprey çıkmadı şimdi tekrar iste kavga et 2-3 günü bulucak istanbulda nerede bulurum bu üründen ? Zagg Invisible Shield
Predator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İçinden zaten sprey çıkmıyor ? Sprey eski satışlarında vardı şimdi sünger çıkıyor, sünger içinde sıvısı hazır olarak geliyor. Hatta sonra kullanım için çeşme suyuna koymak yeterli oluyor süngeri. Başka yerden alacağın ürünlerde de sünger çıkar sprey yok.
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ah be kardesim kufur eder gibi cevap vermissin :) bos sprey koymak maliyet acisindan mantikli geliyormu sana :) ayrica sünger de yok sadece temizleme bezi var, istanbul icerisinde biyer olsa gidip alicam hemen :(
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 DnR'dan almistim ben 2 hafta önce, 2 farkli paket secenegi sunuyorlar hatta, biri 49TL digeri 30TL yanlis hatirlamiyorsam.
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cok tesekkur ederim aksam cikista bakarim
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Laaan alma ALMA SAKIN aptal bişey evet ince evet koruyor ama iphone 4 için o kadar aptalca kesim yapmışlar ki, ne yaparsan yap bi kenardan 1-2 mm boşluk kalıyor. Ve o yuvarlak tuş var ya ön yüzde, ne diyosunuz bilmiyorum navigasyon mudur ituş mudur artık bilemem :P Onun deliği büyük kesilmiş. Kabak gibi belli oluyor ön yüzde bişey olduğu. Arka yüzde güzel ouyor ama bak. Birde ne yaparsan yap gitmeyen baloncuk oluyor biyerde. 2-3 günde geçer yazıyor ama geçmemiş. Ev arkadaşı aldı benim, az önce söktü hatta ön yüzünü, çirkin duruyor diye.
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ne alicam ben simdi :S cihazi kullanamiyorum cizilicek diye :)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Uygulama hatası değil bu arada. İlk arka yüze uyguladım hatta sorun olursa göze batmasın diye, hiç sorunsuz oldu. Oraya ne yaptıysam öne de yaptım ama önde kabarcık oluştu. Geçmedi ne yaptıysak. Birde sorun o da değil aslında, kabarcıklar yine ışık uygun geldikten sonra farkedilmiyor bile. Ama böyle o tuşun etrafında 3 milimetrelik bi boşluk oluyo sonra o plastiğin halkası başlıyor. Haliyle çok fark ediliyor. Aynı arkadaşın ablası 5 liraya iphone 3g için almış normal satıcılardan. Hiç sorunsuzmuş onunki. Boşa o kadar para verme geri ver hatta sprey çıkmamışken.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bişi sorucam, bu iphone4 o kadar kolay çiziliyor mu yahu?
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benim gibi ruh hastasiysaniz minicik birsey oldugunda icinizde temizleme hissi uyaniyorsa evet :D kilif sart :)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dasaaa said: bişi sorucam, bu iphone4 o kadar kolay çiziliyor mu yahu? çiziliyormuş valla Ki bahsettiğim eleman inanılmaz dikkat eder bu tarz şeylere, onunki bile çizilmiş önü arkası falan.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yalnız çizilmeden çok arka camın çatlama olayı var biliyorsunuz ve bildiğim kadarıyla bunun gibi kılıflarla, korumalarla oluşuyor bu çatlama. Ben muhtemelen sadece bumper falan kullanıcam.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ön kolay çizilmiyor ama arka çiziliyor sürekli arkanın üzerinde durduğu için. Arka cam kırılma olayını bugün 2. kez duyuyorum ama nedir bilmiyorum nasıl oluyor bilmiyorum.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 arka cam patlamasi cercevedeki bazi ufak capak veya bosluklar yuzunden telefonu bir yere sert birakma, dusurme, degisik model bumper lar takarken kanirtma gibi durumlarda olusuyor. arkadaki cam fazla esnek olmadigi icin bu tarz durumlara pek dayanmiyor. hatta bu hadisenin garanti kapsamina alinip alinmayacagi da tartisma konusu su anda, bazi bumperlar onayli , bazilari degil vs gibi durumlar var. ilk haftalar garantiden hemen degistirdiler ama su anda satislar patlamis ve olay da orantili olarak patladigi icin yetisemeyip camura yatti apple.
Öne çıkan mesajlar