Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Dns satin almak istiyorum, bildiginiz kullandiginiz downtimesiz dns saglayicilari var mi? simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 afraid.org dyndns afraid i oneririm bedava ve reliable ariyosan, bi cok domain icin afraid kullaniyorum ben, senede 1-2 defa down time a rastliyorum o da 3-5 dk bile surmuyo. dyndns de cok iyidir ama ucretli. tek domain icin daha ucuz gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oha afraid fazla iyiymiş. neden duymadıysam şimdiye kadar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu afraid e uye oldum ama dns lerini bulamiyorum yanlis mi anladim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 domain i ekledikten sonra sana soyluyo ns1 den ns4 e kadar ns1.afraid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Siteyi hiç anlamadım. Neyi eklicez siteye? Niye ekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar