escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi nedir şu olay kimse bilmiyo ya da anlatmıyo şunu bana biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sadece ilk taktıgın hat mı kabul oluyo ömür boyu bumudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 nasi kimse bilmiyo, hangi telekomdan aldiysan ona kilitli normalde, bazilari kilitsiz satiyo. jble unlock olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 şimdi telefonu aldım turkcell hattımı taktım kaydettim telefona falan benim ikinci hattım avea mesela onu takınca kabul etmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hayir, da senin takmanla alakali bi durum degil. turkcellden aldigin icin turkcele kitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 allah belasını versin ozaman o nasıl iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kontratsız aldıysan kullanamıyo musun turkiye'den aldıklarını istedigin sim ile? bunu bilmiyodum ben yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 500 milyona iphone 4 aldım diye sevinme genç alırlar adamın anahtarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 iphone aldığımı kim söledi birader ayrıca 500 liraya iphoen 4 mü var nerde gidip alıyım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 toggie said: kontratsız aldıysan kullanamıyo musun turkiye'den aldıklarını istedigin sim ile? bunu bilmiyodum ben yahu. al işte türk insanının kafası karışık türk insanı bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar