vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Belki bir gün açılır diye hayal kuruyorum hep çok beklermiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 neden banlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ne yapıyorsunuz da banletiyorsunuz ki kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Durduk yere açılmaz sürekli ara adamları belki bir gün açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bot 8-) . yok ben kullanmadim eve hirsiz girdi, intihar edicem dedim pek iplemediler :( bunu sormamin sebebi af filan cikiyormudur hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Absolut said: Durduk yere açılmaz sürekli ara adamları belki bir gün açılır.ahh absolut ahhh zamaninda yapma kardesim etme kardesim der insan :) canım acıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 o kadar topic acildi senin icin sen hala sacma sapan bot kullanmisin ayip hem abso da kullaniyo bot :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bot u kimden almis sorsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bot Abso'dan daha çok oynadı büyük ihtimalle zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 :) yorum yok. Ama bi arkadaşımın arkadaşından duydum o da kaynının bi arkadaşından duymuş. Artık bot kullananı zart diye ilk ban dalgasında yolluyorlarmış aman diyim denemeyin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bence açmamalılar açarsa "aa bak açtılar yine açarlar" diye sürekli kullanıcaksın kısacası beter olun pauhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 iyi olmuş sen kullandığını ilk defa bir konuda belirttiğinde onca insan zaten seni uyarmıştı. blizzard bu konuda af falan yapmıyor uo mu bu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Af yapıyor ama o riske girmeye değmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 AHAHAHAAAAAAAAAAAA eve hırsız girdi bot kullandı ha? AHAHAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 birader, heklenmistim cinliler botlamis desene, eve hirsiz girdi ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ipler nolcak şükürücüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 o kadar detayli dusunmediklerini umucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 İlk akla gelen şey lan ipden check etmek. Ne detayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 lan olm iyi niyetli yaklasicaklar olaya, aayyy oyle mi dicekler, aciyoruz hemen dicekler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Lowerping veya YF kullanmanın avantajı o ip check :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi ben bot olayına girecektim tam yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vimpir sen oyuna başlarken milletin o kadar emeğine postuna yazık piü ... bot yakışmaz ...madem o kadar sıkıntın var al bi account ona para vereceğine millet sudan ucuz satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ne emegi alper, fishinge skill kasmanin emegi mi olur ya, saatlerce/günlerce ayni mekanda sudaki tek noktaya tiklamaktan kafayi siyirinca bota atlamak farz oluyor. Millet sikayet ediyor tabi, 2 kere gm geldiydi ben balik tutarken. Sorularla yokluyor; Nabiyon? Iyi sen nabiyon? Iyi.. eee nabiyon? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Abi balik tutmak zorunlu degil ki oyunda tutmayin ozaman anasini satim. Iphone`unuz varsa wow fishing application`i var , benim gibi alin nargilenizi elinize,demleyin cayinizi iphone`u olta gibi savurup tutun hem zevk alin hem skill gelsin.Cinli misiniz oyun bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Oyunda zorunlu degil ama, guild icinde bazen zorunlu olabiliyor. Özellikle tank oynadigim zamanlarda devamli ah'dan mal alarak olcak is degildi, mecbur kendin kasican herseyi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar