Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banlanan Hesap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Durduk yere açılmaz sürekli ara adamları belki bir gün açılır.
ahh absolut ahhh zamaninda yapma kardesim etme kardesim der insan :) canım acıyor 8-)
Mesaj tarihi:
:) yorum yok.

Ama bi arkadaşımın arkadaşından duydum o da kaynının bi arkadaşından duymuş. Artık bot kullananı zart diye ilk ban dalgasında yolluyorlarmış aman diyim denemeyin bile.
Mesaj tarihi:
vimpir sen oyuna başlarken milletin o kadar emeğine postuna yazık piü ... bot yakışmaz ...madem o kadar sıkıntın var al bi account ona para vereceğine millet sudan ucuz satıyor
Mesaj tarihi:
Ne emegi alper, fishinge skill kasmanin emegi mi olur ya, saatlerce/günlerce ayni mekanda sudaki tek noktaya tiklamaktan kafayi siyirinca bota atlamak farz oluyor. Millet sikayet ediyor tabi, 2 kere gm geldiydi ben balik tutarken.
Sorularla yokluyor; Nabiyon? Iyi sen nabiyon? Iyi.. eee nabiyon? :P
Mesaj tarihi:
Abi balik tutmak zorunlu degil ki oyunda tutmayin ozaman anasini satim.

Iphone`unuz varsa wow fishing application`i var , benim gibi alin nargilenizi elinize,demleyin cayinizi iphone`u olta gibi savurup tutun hem zevk alin hem skill gelsin.Cinli misiniz oyun bu ?
Mesaj tarihi:
Oyunda zorunlu degil ama, guild icinde bazen zorunlu olabiliyor. Özellikle tank oynadigim zamanlarda devamli ah'dan mal alarak olcak is degildi, mecbur kendin kasican herseyi eheh
  • Yeni Oluştur...