Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 320 x 240 640x480 (151 MB) Dahası[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 :)) benim indirdiğim bu mu bilmiyorum ama baya güzel anlatmışlar oyunu. Baya sağlam olmuş zaten..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 öğğğkk Grafikler harika ama monoton bi ses tonuyla anlatılan saçma sapan sahneler var ve oyun bu haliyle çok yavaş ve sıkıcı görünüyor. Bi tanıtım demoso en fazla bu kadar kötü hazırlanabilir[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 grafikler inanılmaz, çeşitlilik süper, ama şu karakterlerin hareketlerindeki doğallığı hala becerememişler mi beah? koşuşlar slow motion gibi, vuruşlar slow motion gibi.. combat'lerde gaz yok. şehirler harika, ortamlar inanılmaz, pixel shading sayesinde hem çevre, hem karakterlerin giysileri/armorları, hem de su efektleri falan gerçek hayattakinden daha bile güzel :) ama hareketler güzel olmayınca da olmuyo yaa... bi firma hareketleri çok gaz yapar (WoW) ama grafikler sadece belli bi kesime hitap ediyodur (bana değil..), başka bir firma da grafikleri inanılmaz güzel yapar ama hareketleri beceremezler. pf.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 O hareketler warrior olduğunu sandığım elemanda gayet güzeldi, diğerlerine mistik bir hava katmak için böyle yapmış olabilirler. Kılıc darbelerinden sonra kanların uçışmayışı, darbelerin o ejderin fln 1m gerisinde bitmesini biraz yadırgadım açıkçası. Ama bunun dışından perfect :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 fileplanet'tan iki dosya indirdim megapack hede hödö diye geçiyor toplam 1 gb yer kaplayan 41 .mov dosyası var (quicktime) bir yerden sonra izle izle bayıyor gerçi ama yine de çok fikir veriyor insana izleyen var mı bilmiyorum ama bi kere tahminimce hiçbir yaratık agro değil :p yani siz saldırırsanız saldırıyolar, videolardan bu yönde bir izlenim edindim bir de derinden derine bir SWG havası var oyunda yani ne alaka demeyin tabi ikisi de Sony'den çıkıyor ama karakterlerin hareket mekanizması ve hatta NPC'lerin kendi halleirne takılırkenki hareketleri ve hatta herkesin birbirinin yanından geçerken diğerine kafasını çevirmesi bile bana direk SWG'yi hatırlattı bir takım eklemelerle, grafik ve kullanıcı ara birimi iyileştirmesiyle SWG'nin motorunun üzerine mi kurulmuş nedir, karakter ilerlerkenki ve savaşlardaki takılmalar falan bile çok çok benziyor :) neyse izleyen varsa izlenimlerini merak ediyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 SWG benzerliğini bende farkettim. Kesinlikle haklısın. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar