Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full EQII E3 Movie (8+ mins)


Qui

Öne çıkan mesajlar

öğğğkk
Grafikler harika ama monoton bi ses tonuyla anlatılan saçma sapan sahneler var ve oyun bu haliyle çok yavaş ve sıkıcı görünüyor. Bi tanıtım demoso en fazla bu kadar kötü hazırlanabilir[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler inanılmaz, çeşitlilik süper, ama şu karakterlerin hareketlerindeki doğallığı hala becerememişler mi beah? koşuşlar slow motion gibi, vuruşlar slow motion gibi.. combat'lerde gaz yok. şehirler harika, ortamlar inanılmaz, pixel shading sayesinde hem çevre, hem karakterlerin giysileri/armorları, hem de su efektleri falan gerçek hayattakinden daha bile güzel :) ama hareketler güzel olmayınca da olmuyo yaa...

bi firma hareketleri çok gaz yapar (WoW) ama grafikler sadece belli bi kesime hitap ediyodur (bana değil..), başka bir firma da grafikleri inanılmaz güzel yapar ama hareketleri beceremezler. pf.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
O hareketler warrior olduğunu sandığım elemanda gayet güzeldi, diğerlerine mistik bir hava katmak için böyle yapmış olabilirler. Kılıc darbelerinden sonra kanların uçışmayışı, darbelerin o ejderin fln 1m gerisinde bitmesini biraz yadırgadım açıkçası. Ama bunun dışından perfect :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
fileplanet'tan iki dosya indirdim
megapack hede hödö diye geçiyor

toplam 1 gb yer kaplayan 41 .mov dosyası var (quicktime)
bir yerden sonra izle izle bayıyor gerçi ama yine de çok fikir veriyor insana

izleyen var mı bilmiyorum ama bi kere tahminimce hiçbir yaratık agro değil :p yani siz saldırırsanız saldırıyolar, videolardan bu yönde bir izlenim edindim

bir de derinden derine bir SWG havası var oyunda
yani ne alaka demeyin tabi ikisi de Sony'den çıkıyor ama karakterlerin hareket mekanizması ve hatta NPC'lerin kendi halleirne takılırkenki hareketleri ve hatta herkesin birbirinin yanından geçerken diğerine kafasını çevirmesi bile bana direk SWG'yi hatırlattı

bir takım eklemelerle, grafik ve kullanıcı ara birimi iyileştirmesiyle SWG'nin motorunun üzerine mi kurulmuş nedir, karakter ilerlerkenki ve savaşlardaki takılmalar falan bile çok çok benziyor :)

neyse izleyen varsa izlenimlerini merak ediyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...