dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu aptal bana "ilgili kişiye mesaj gönderemezsiniz"tarzı bişiler diyor bununla karşılaşan oldu mu?
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi cook boktan olmus bu ne yaa, iyi ki indirip kurmamisim. skype a gecerim aga ben. su ms ne zaman ogrenecek kullanici bir msn den ne bekliyor... ulan sadece kizlara cam acayim 2 geyik cevireyim bunu adam gibi yap, facebookuma ben bakarim kendim allahim ya, istemiyorum argadas, zorla mi?
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 HD cam özelliği koymuş ama. bööle kocaman full sikriin çıkıyo konşma. HD webcamın varsa en güzeli tabiki...
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 adam gibi webcam yaptilar da hd si kaldi di mi salak mikrosoft. daha sesli gorusme calismiyo hayvan gibi lag var. ne lan bu. BU NE CEKTIGIMIZ: DOSTLAR ICQ YE GERI DONELIM RANDOM CHAT YAPALIM:
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Kalkmıyorda bu ya pofff. MSN'e sadece konuşmak için girebileceğim ne programlar var acaba
Öne çıkan mesajlar