Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

simcity 4000 oynayan var mı (aldatmacalı başlık hihihi)

gecko

Öne çıkan mesajlar

yav ben bu oyunda bi türlü melih gökçek gibi olamadım
su veriyorum elektrik veriyorum
köy ile devlet işlerini birbirinden ayrı yerlerde tutuyorum, suyunu bile kirletmiyorum
okuldu polisti itfayeydi hastaneydi yapıyorum
yine beğenmiyorlar yine beğenmiyorlar
RCI grafiğini okuyorum yüksek yatırımlar yaptığı halde grafikteki gibi yükseliş olmuyor
param ziyan oluyor :(
yardım edin bana imdak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onlara yüz veriyorsun, astarını istiyorlar. Lazım olmadıkça hiçbir şey vermeyeceksin.

Daya low wealth yerleşimi, koy diplerine medium industry'yi (ki commercial için şart). Verme su falan da, ne kasıyorsun. Trafik olmasın diye road biraz, bus stop falan koy iki blokta bir. Başlarda haritanın %70'ini tarla yaparsan daha sağlam ilerliyor endüstri de. Şehir büyüdükçe yardır kırsala doğru.

Baktın gelir gider dengesi güzelleşti, paran fazla geliyor; o zaman ufaktan hizmet vermeye başlıyorsun, onu da öpüp başlarına koyuyorlar. Su vermek için gelir-gider farkının en az 2000 olmasını bekliyorum ben. Suyla birlikte gelişmeleri de hızlanıyor. Bırak sonra tıkır tıkır büyüsün, ooh...

Olmuşum ben Melih Gökçek.
Sosyal ağlarda paylaş

endüstri suyu çok kirletiyor
su vermeyince elektrik bakanı kızıyor
o değilde çok ciddi çıldırmak üzere olduğum bir konu var
6x6 mazgal şeklinde yol da yapsam, 1. seviye ev kurarken oyunun otomatik yolları döşemesine izin versemde, upuzun yolun önüne bakacak şekilde 2 kareli ev diksem de no road connc. diyor kafayı yemek üzereyim !!!!

ÇIKAMAYIN GEBERİN EVİN İÇİNDE
Sosyal ağlarda paylaş

Ya boş ver enerji bakanını, adam mı o. Sormuyor ki paran var mı, bu şehir yeni mi kuruldu. Baştan su verirsen sonra bir türlü bütçenin beli doğrulmuyor. Zaten 1. seviye yerleşim kurarken gerek de yok. Su falan aramıyor o ameleler. Oyunun başında hedefin o nüfusu çekmek ve bir sürü fabrika kurmak olmalı. Zamanla onları eğitiyorsun falan, öyle gelişiyor şehir ancak.

Bir de şehrin su şebekesini fabrikalara bağlarsan tabi kirlenir. En az 4-5 kare uzağında tutman lazım.

Tam oyunun başında mı oluyor o dediğin olay? Komşu bir araziye road bağla bir, işe yarıyor mu bakalım ._.
Yok eğer yanlış anladıysam bir SS rica edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

chu said:

Ya onlara yüz veriyorsun, astarını istiyorlar. Lazım olmadıkça hiçbir şey vermeyeceksin.

Daya low wealth yerleşimi, koy diplerine medium industry'yi (ki commercial için şart). Verme su falan da, ne kasıyorsun. Trafik olmasın diye road biraz, bus stop falan koy iki blokta bir. Başlarda haritanın %70'ini tarla yaparsan daha sağlam ilerliyor endüstri de. Şehir büyüdükçe yardır kırsala doğru.

Baktın gelir gider dengesi güzelleşti, paran fazla geliyor; o zaman ufaktan hizmet vermeye başlıyorsun, onu da öpüp başlarına koyuyorlar. Su vermek için gelir-gider farkının en az 2000 olmasını bekliyorum ben. Suyla birlikte gelişmeleri de hızlanıyor. Bırak sonra tıkır tıkır büyüsün, ooh...

Olmuşum ben Melih Gökçek.

melih abi bizim bi ihale vardı ekieki
Sosyal ağlarda paylaş

chu said:

Tam oyunun başında mı oluyor o dediğin olay? Komşu bir araziye road bağla bir, işe yarıyor mu bakalım ._.
Yok eğer yanlış anladıysam bir SS rica edeceğim.

yok valla sürekli oluyor
allah belasını versin kimse işe gidemiyor bu yüzden dışarı çıkamıyor
bunu tahmin edip daha oyunun başında dışarıya şehir bağlantısı yaptım
ama olmadı
böyle yeşil alanı çekebildiğim kadar çekiyorum, otomatik ara yolları kendi oluşturuyor ya ızgara şeklinde
işte bitiyor oluşturması yollar falan
ondan sonra hızlıca BÜTÜN yeşil alanların üstünde no roads ikonu çıkıyor
50 tane falan sayabilirim sanırım
yani, otomatik kendi bile beceremiyorsa ben ne yapıcam anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

böyle yeşil alanı çekebildiğim kadar çekiyorum, otomatik ara yolları kendi oluşturuyor ya ızgara şeklinde
işte bitiyor oluşturması yollar falan
ondan sonra hızlıca BÜTÜN yeşil alanların üstünde no roads ikonu çıkıyor
50 tane falan sayabilirim sanırım
yani, otomatik kendi bile beceremiyorsa ben ne yapıcam anlamıyorum

Ha o mesele. İlk başta hep oluyor o. "Daha millet burayı bilmiyor" gibi. Hızlıya alıp beklersen biraz, birer ikişer dolmaya başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

silip netten ek paketli patchli versiyonunu indirdim
rush hour mudur nedir o var
değişikmiş bayağı ilginç şeyler eklemişler
ama problem hala devam ediyor
şehri kuralı 46 yıl oldu sanırım, 20.000 kişi var haritanın tamamı bitmek üzere nerdeyse ama olaya bakın arkadaş.

OFFFFFFFFFFFFFF GEBERİN LAN ÇIKAMAYIN EVİNİZDEN

Sosyal ağlarda paylaş

geckocum Türk işi ulaşım yetersiz kalıyo bi kere. adamın evinin önünde yol olsa da orda gördüğün gibi makul bi işe gidemiyolar. kendin de sölemişsin tüm haritayı kullandım diye, hayvani uzak veya acaip yoğun trafikten geçerek işine gitmek zorunda kalınca millet kaçıyolar. ya da arsa kullanılmıyo bile...

ayrıca, en önemli püf noktası, en başta adamlara az verip çok alman. vergileri yüksek tut, ota moka atlayıp aman şehrimde bu da olsun şu da olsun deme, ihtiyacı izleyerek kur herşeyi. (rüzgar jeneratörü bile kursan kapasitenin tamamı kullanılmıyosa kıs direkt harcamasını) geliştikçe ve metropolleştikçe değişik ulaşım alternatiflerine kesinlikle yönel, ve sallamasyon yapma bunu. yani metro yapacaksan trafiğin en yoğun aktığı bölgeleri düşünerek ona göre yap (zaten pahalı bakımı vs. kol gibi girer yoksa) ki trafik yükünü verimli biçimde azaltabil...

kitap yazarım bunun üstüne de iş arasında bu kadar oluyo. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl taktik herşeyi en başta kurmak. Ama en önemli nokta, nüfusa göre kısmak ya da açmak bu hizmetleri. İlkokul kurup fazla sayıda öğretmen tutmayacaksın. Öğrenciye göre. Ya da hastaneler falan.

O şekilde geliştirirsen yüksek gelirli aileler yerleşiyor, aban vergilerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...