gecko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yav ben bu oyunda bi türlü melih gökçek gibi olamadım su veriyorum elektrik veriyorum köy ile devlet işlerini birbirinden ayrı yerlerde tutuyorum, suyunu bile kirletmiyorum okuldu polisti itfayeydi hastaneydi yapıyorum yine beğenmiyorlar yine beğenmiyorlar RCI grafiğini okuyorum yüksek yatırımlar yaptığı halde grafikteki gibi yükseliş olmuyor param ziyan oluyor :( yardım edin bana imdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 melih gibi olman için onları vermeden grafiği yükseltmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kömür veriyomusun vatandaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ya onlara yüz veriyorsun, astarını istiyorlar. Lazım olmadıkça hiçbir şey vermeyeceksin. Daya low wealth yerleşimi, koy diplerine medium industry'yi (ki commercial için şart). Verme su falan da, ne kasıyorsun. Trafik olmasın diye road biraz, bus stop falan koy iki blokta bir. Başlarda haritanın %70'ini tarla yaparsan daha sağlam ilerliyor endüstri de. Şehir büyüdükçe yardır kırsala doğru. Baktın gelir gider dengesi güzelleşti, paran fazla geliyor; o zaman ufaktan hizmet vermeye başlıyorsun, onu da öpüp başlarına koyuyorlar. Su vermek için gelir-gider farkının en az 2000 olmasını bekliyorum ben. Suyla birlikte gelişmeleri de hızlanıyor. Bırak sonra tıkır tıkır büyüsün, ooh... Olmuşum ben Melih Gökçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 endüstri suyu çok kirletiyor su vermeyince elektrik bakanı kızıyor o değilde çok ciddi çıldırmak üzere olduğum bir konu var 6x6 mazgal şeklinde yol da yapsam, 1. seviye ev kurarken oyunun otomatik yolları döşemesine izin versemde, upuzun yolun önüne bakacak şekilde 2 kareli ev diksem de no road connc. diyor kafayı yemek üzereyim !!!! ÇIKAMAYIN GEBERİN EVİN İÇİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ya boş ver enerji bakanını, adam mı o. Sormuyor ki paran var mı, bu şehir yeni mi kuruldu. Baştan su verirsen sonra bir türlü bütçenin beli doğrulmuyor. Zaten 1. seviye yerleşim kurarken gerek de yok. Su falan aramıyor o ameleler. Oyunun başında hedefin o nüfusu çekmek ve bir sürü fabrika kurmak olmalı. Zamanla onları eğitiyorsun falan, öyle gelişiyor şehir ancak. Bir de şehrin su şebekesini fabrikalara bağlarsan tabi kirlenir. En az 4-5 kare uzağında tutman lazım. Tam oyunun başında mı oluyor o dediğin olay? Komşu bir araziye road bağla bir, işe yarıyor mu bakalım ._. Yok eğer yanlış anladıysam bir SS rica edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 chu said: Ya onlara yüz veriyorsun, astarını istiyorlar. Lazım olmadıkça hiçbir şey vermeyeceksin. Daya low wealth yerleşimi, koy diplerine medium industry'yi (ki commercial için şart). Verme su falan da, ne kasıyorsun. Trafik olmasın diye road biraz, bus stop falan koy iki blokta bir. Başlarda haritanın %70'ini tarla yaparsan daha sağlam ilerliyor endüstri de. Şehir büyüdükçe yardır kırsala doğru. Baktın gelir gider dengesi güzelleşti, paran fazla geliyor; o zaman ufaktan hizmet vermeye başlıyorsun, onu da öpüp başlarına koyuyorlar. Su vermek için gelir-gider farkının en az 2000 olmasını bekliyorum ben. Suyla birlikte gelişmeleri de hızlanıyor. Bırak sonra tıkır tıkır büyüsün, ooh... Olmuşum ben Melih Gökçek. melih abi bizim bi ihale vardı ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 chu said: Tam oyunun başında mı oluyor o dediğin olay? Komşu bir araziye road bağla bir, işe yarıyor mu bakalım ._. Yok eğer yanlış anladıysam bir SS rica edeceğim. yok valla sürekli oluyor allah belasını versin kimse işe gidemiyor bu yüzden dışarı çıkamıyor bunu tahmin edip daha oyunun başında dışarıya şehir bağlantısı yaptım ama olmadı böyle yeşil alanı çekebildiğim kadar çekiyorum, otomatik ara yolları kendi oluşturuyor ya ızgara şeklinde işte bitiyor oluşturması yollar falan ondan sonra hızlıca BÜTÜN yeşil alanların üstünde no roads ikonu çıkıyor 50 tane falan sayabilirim sanırım yani, otomatik kendi bile beceremiyorsa ben ne yapıcam anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 patchini yapmadıysan yap sitesinde var bide sanayiyi, elektriği ve suyu başka şehre kur ve ana şehirle trade et diğer türlü çok zorlar başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 o ara yolları, sokakları, caddeye çekip baglaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gecko said: böyle yeşil alanı çekebildiğim kadar çekiyorum, otomatik ara yolları kendi oluşturuyor ya ızgara şeklinde işte bitiyor oluşturması yollar falan ondan sonra hızlıca BÜTÜN yeşil alanların üstünde no roads ikonu çıkıyor 50 tane falan sayabilirim sanırım yani, otomatik kendi bile beceremiyorsa ben ne yapıcam anlamıyorum Ha o mesele. İlk başta hep oluyor o. "Daha millet burayı bilmiyor" gibi. Hızlıya alıp beklersen biraz, birer ikişer dolmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 simcity 4000 mü çıktı 2000 vardı bizim zamanımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 cities xl diye bi oyun var. almamak için kendimi zor tutuyorum. alırsam okul hayatım biter. (gerçi bitti zaten lan alayım en iyisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Aynen ben de almıyorum onu ehue 4 kurmaya üşendim, 3000'le idare ediyorum. Geri kalan her şey için SimTower tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 indirdim büyük heyecanla kurdum 5 dakika oynayıp sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 silip netten ek paketli patchli versiyonunu indirdim rush hour mudur nedir o var değişikmiş bayağı ilginç şeyler eklemişler ama problem hala devam ediyor şehri kuralı 46 yıl oldu sanırım, 20.000 kişi var haritanın tamamı bitmek üzere nerdeyse ama olaya bakın arkadaş. OFFFFFFFFFFFFFF GEBERİN LAN ÇIKAMAYIN EVİNİZDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 geckocum Türk işi ulaşım yetersiz kalıyo bi kere. adamın evinin önünde yol olsa da orda gördüğün gibi makul bi işe gidemiyolar. kendin de sölemişsin tüm haritayı kullandım diye, hayvani uzak veya acaip yoğun trafikten geçerek işine gitmek zorunda kalınca millet kaçıyolar. ya da arsa kullanılmıyo bile... ayrıca, en önemli püf noktası, en başta adamlara az verip çok alman. vergileri yüksek tut, ota moka atlayıp aman şehrimde bu da olsun şu da olsun deme, ihtiyacı izleyerek kur herşeyi. (rüzgar jeneratörü bile kursan kapasitenin tamamı kullanılmıyosa kıs direkt harcamasını) geliştikçe ve metropolleştikçe değişik ulaşım alternatiflerine kesinlikle yönel, ve sallamasyon yapma bunu. yani metro yapacaksan trafiğin en yoğun aktığı bölgeleri düşünerek ona göre yap (zaten pahalı bakımı vs. kol gibi girer yoksa) ki trafik yükünü verimli biçimde azaltabil... kitap yazarım bunun üstüne de iş arasında bu kadar oluyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 simcity'de en sevdigim sehri kurupgelistirdikten sonra felaketlerle yoketmek. yoksa amacima ulasamiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Asıl taktik herşeyi en başta kurmak. Ama en önemli nokta, nüfusa göre kısmak ya da açmak bu hizmetleri. İlkokul kurup fazla sayıda öğretmen tutmayacaksın. Öğrenciye göre. Ya da hastaneler falan. O şekilde geliştirirsen yüksek gelirli aileler yerleşiyor, aban vergilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 acima yoket sehri akillari baslarina gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ahahahahhahh cok iyyimiş video. ed ward rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar