bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Yüklemeden önce birdaha düşünün derim. kaynak:trgamer Çok beklenen, güvenlik konusunda radikal bazı özellikler barındıran XP SP2 bir süredir kullanımda. Ve eğer siz de yüklemişseniz firewall'unun bayağı değiştiğini görmüşsünüzdür. Ne güzel işte falan demeyin, Microsoft nedense SP2'nin multiplayer'cılar tarafından da yükleneceğini göz ardı etmiş ve firewall'una kendininkiler de dahil olmak üzere (zaten onlar da dahil olmasa başka şeyleri düşünürdük) sağlam multiplayer komünitesi bulunan birçok oyunun mp aktivitesini bloke ediyor. Hangi oyunlar mı? Buyrun: Age of Empires II: Age of Kings Chess Advantage III: Lego Chess Combat Flight Simulator 3 Command & Conquer: Generals Command & Conquer: Generals Zero Hour Command & Conquer: Red Alert 2 Conflict: Desert Storm Dead Man's Hand Earth & Beyond Elite Forces Vietnam: Special Assignment 2 Freedom Force Max Payne 2: The Fall of Max Payne Medieval Total War Midnight Outlaw: Illegal Street Drag MotoRacer NASCAR Racing 2003 NBA Live 2000 Need for Speed Hot Pursuit 2 Roller Coaster Factory Scrabble Serious Sam: The Second Encounter SimCity 4 Star Trek StarFleet Command III Star Wars: Knights of the Old Republic StarCraft Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield Tribes 2 Unreal II Unreal Tournament 2003 Unreal Tournament Game of the Year Edition Warcraft III: Reign of Chaos Collector's Edition[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sp2 yüklü, w3 için, battle.net'te oyun açamıyorum.. ama oynlara sorunsuz bağlanıyor.. bence oyun host etmedikçe bir sorun olmas.. yüklemenizi tavsiye ederim.. :)[signature][hline]Functional Individual eXperienced in Mathematics and Efficient Nullification.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oyun niye acamiyosun eger oyun acip gelmiyorsa kimse firewalli kapaman lazim bana sp2 daha yokken ortalarda olurdu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bu salak sp2 nerden bulunur ? Düzgün ayar yapmak gerekior firewall'a. Gerekli portları açmak lazm. Bazı oyunların FAQ, readme gibi yerlerinde yazıyor ama bazı oyunları bulmak zor.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben gayet guzel sc oynuyorum hic bir sorunda cikmadi.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Catscratch, 21 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Bu salak sp2 nerden bulunur ? Düzgün ayar yapmak gerekior firewall'a. Gerekli portları açmak lazm. Bazı oyunların FAQ, readme gibi yerlerinde yazıyor ama bazı oyunları bulmak zor. Gerek yokki cat, zaten eger online oyun bi baglanti yapicaksa windows sp2 nin firewalli soruyor sana "Unblock" edeyimmi diye ve otomatik aciyor portlari...Bende bi sorun cikarmadi acikcasi hatta öncekinden daha cok sevdim, öncekinde firewall portlarini kendim ayarlamak zorunda kaliyordum[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 KOTOR'da multiplayer var mı?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 SP2'nin son sürümü çıktı mı? Ben beta neyin sanıyodum![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 betadan çıktı ingilizceler için olan sürümü var şu anda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yuh kendi oyununuda bloke ediyor ha :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bloke falan ettiği yok.. firewall seçeneklerini aktif ederseniz her türlü windows sürümünde oyun falan oluşturduğunuzda size bağlanamazlar zaten.. şu anki bağlantı güvenlik duvarını aktif etseniz de aynı şey.. bana bişey olmaz diyosanız sp2de deaktif edersiniz firewall'u.. neden bu kadar fazla karalamaya calısıyolar anlamıyorum, ne farkı var adam servis paketi çıkarmış işte, bugları düzeltmiş.. off[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar