Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows XP SP2 Online oyunlardan nefret ediyor..

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

Yüklemeden önce birdaha düşünün derim.

kaynak:trgamer

Çok beklenen, güvenlik konusunda radikal bazı özellikler barındıran XP SP2 bir süredir kullanımda. Ve eğer siz de yüklemişseniz firewall'unun bayağı değiştiğini görmüşsünüzdür.

Ne güzel işte falan demeyin, Microsoft nedense SP2'nin multiplayer'cılar tarafından da yükleneceğini göz ardı etmiş ve firewall'una kendininkiler de dahil olmak üzere (zaten onlar da dahil olmasa başka şeyleri düşünürdük) sağlam multiplayer komünitesi bulunan birçok oyunun mp aktivitesini bloke ediyor. Hangi oyunlar mı? Buyrun:

Age of Empires II: Age of Kings

Chess Advantage III: Lego Chess

Combat Flight Simulator 3

Command & Conquer: Generals

Command & Conquer: Generals Zero Hour

Command & Conquer: Red Alert 2

Conflict: Desert Storm

Dead Man's Hand

Earth & Beyond

Elite Forces Vietnam: Special Assignment 2

Freedom Force

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Medieval Total War

Midnight Outlaw: Illegal Street Drag

MotoRacer

NASCAR Racing 2003

NBA Live 2000

Need for Speed Hot Pursuit 2

Roller Coaster Factory

Scrabble

Serious Sam: The Second Encounter

SimCity 4

Star Trek StarFleet Command III

Star Wars: Knights of the Old Republic

StarCraft

Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield

Tribes 2

Unreal II

Unreal Tournament 2003

Unreal Tournament Game of the Year Edition

Warcraft III: Reign of Chaos Collector's Edition[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 21 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Bu salak sp2 nerden bulunur ?

Düzgün ayar yapmak gerekior firewall'a. Gerekli portları açmak lazm. Bazı oyunların FAQ, readme gibi yerlerinde yazıyor ama bazı oyunları bulmak zor.

Gerek yokki cat, zaten eger online oyun bi baglanti yapicaksa windows sp2 nin firewalli soruyor sana "Unblock" edeyimmi diye ve otomatik aciyor portlari...Bende bi sorun cikarmadi acikcasi hatta öncekinden daha cok sevdim, öncekinde firewall portlarini kendim ayarlamak zorunda kaliyordum[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

bloke falan ettiği yok.. firewall seçeneklerini aktif ederseniz her türlü windows sürümünde oyun falan oluşturduğunuzda size bağlanamazlar zaten.. şu anki bağlantı güvenlik duvarını aktif etseniz de aynı şey.. bana bişey olmaz diyosanız sp2de deaktif edersiniz firewall'u..

neden bu kadar fazla karalamaya calısıyolar anlamıyorum, ne farkı var adam servis paketi çıkarmış işte, bugları düzeltmiş.. off[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...