facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sorn ların bırı bıtıp dıerı başlıyor spyware da register code var elımde regıster edıldı dıyor fakat yıne regıster edın dıyor regıster edıp sıldık tten sonra oldu bn nasıl dzeltecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 spyware ne? spysweeper mı diyorsun?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yok o deıl spyware doctor 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bazı cd-key /register codelarda, yazdığında internete bağlanıp kontrol ediyor. böyle olunca, elindeki orjinal değilse, daha önce kullanıldı veya banlı felan diyor. ama online olarak kontrol etmemesine rağmen, code'da sorun çıkartıyorsa, ya programda sorun vardır ya da elindeki şifre hatalıdır. programı tümden sil. regedit ile, o programla alakalı herşeyi sil. sonra orjinal sitesinden en son versiyonunu çek. zaten o siteden çektiysen, başka bir yerde mirror bul ordan çek. programı kurduktan sonra, tekrar şifreyi (kodu) gir. düzelmesi lazım. şifreyi kabul etmesine rağmen, ısrarla "register et" felan diyorsa, programda hala problem yaşıyorsan (biraz warez olcak ama, ne yapalım, bu programda hata var demek ki) warez sitelerinden veya p2p programlarından bir crack bul. bu crack ile programı kırdığında, şifreyi doğru girip kabul etmesine rağmen hala unregister gözükme sorununun hallolması lazım.. ************** yalnız şöyle bir durum var, bazı programlarda, orjinal cd-key kullansam bile, "donate et, forumlara register ol, şunu yap bunu yap" diye konuşup duruyor. bu durumda dediğim crack yöntemini hiç denemedim. bir süre sonra kendiliğinden gidiyor çünkü. senin problemin de bu olabilir belki.. (umarım yardımcı olmuşumdur)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Ağustos 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yok abı once olmşdu regıster et şıkı kalkmışdı yanlıslıkla sıoldım sonra ne kdar denedıysem olmadı + olrak saden key ı any cracdan aldım:) reg edıt de 546465 tan eporgram var hangısnı sıelcem yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Licensed to: Nick Scotto License code: E43A-41D0-406D-F1FC-A957-F03E-422A-DBC4-34BD-DE8A aynen yazıyorum ok tammalandı dıyor full versıyona katılın enjoy falan sonra sı regıster ed dıo gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tmma crack buldum yaptım saol herşey ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 o code'u yazmasaydın keşke.. forumda hoş karşılanmaz. kurallara aykırı.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 valla haberım yok gostermek ıcın yazdım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar