Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.32

Holy

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda hiç bi' maçta bu kadar sinirlenmemiştim. Bi' insanda yetenek olmayabilir, çok hata da yapabilir veya koşucak kondisyonu olmaz vs bunların hiç birine laf edemeyiz. Ama yani oyunu baltamak, bu çok farklı bi'şey. Bu sahada diğer arkadaşlara saygısızlık öncelikle. Bunu düşünerek oynarsak herkes zevk alır maçtan.

Maça gelirsek, rakip takım maç sonuna kadar disiplini elden bırakmadı ve maçı hakederek kazandı. O konuda ezildik :(

2. golde ve sertaç'ın aşırtmasında topun i.neliğine yenildim :(

Bu arada maç içinde yakın mesafeden var gücünüzle şut çekicekseniz, ısınırkende vurun yani bundan sonra. Isınırken bişey olur diye vurmamak pek bişeyi değiştirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler iyi EZDİK.
Güzel de oynadık hakikaten fark açılmasa hatta yenilsek bile zevk alırdım bizim oyundan. Karşı takım baya çözüldü sonlara doğru, o sayede koptu maç.
Sizin takım için nasıldı bilemiyorum ama ben zevk aldım baya bugün ya. Sadece aklımda kalan biraz fazla tartışma döndü normale göre.
Sosyal ağlarda paylaş

takımımız cidden cok guzeldi cok hosuma gitti gene guts yaptık mucadeleyi elden bırakmadık =) tolganın defans oynaması buyuk bir artıydı forvetteki basarısızlıgını biraz olsun unutturdu =)).. ilerdeki etkinligim inanılmaz her son 10 dk forvet oynamak isterim =)) cabalıyım asistliyim golluyum tad veriyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Bu arada maç içinde yakın mesafeden var gücünüzle şut çekicekseniz, ısınırkende vurun yani bundan sonra. Isınırken bişey olur diye vurmamak pek bişeyi değiştirmiyor.
Abi abanmak yok mu dedin sen burda ben mi yanlış anladım?

Mahalle maçı yapmıyoruz abi 10 yaşında değiliz yani plase mi vuracağız toplara =/
bir kaleci olarak bundan yakınmanı beklemezdim
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

BiTcH_oFBaT said:

Mahalle maçı yapmıyoruz abi 10 yaşında değiliz yani plase mi vuracağız toplara =/

yok dememde zaten ama o mesafeden suratımda patlıyordu son anda dokundumda hızını kesim. Yerden kalkamadım farkındaysan. Ayağa kalktığımda santra yapılıyordu :/
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok güzel maçtı, skorda bizim maç boyunca herkesin dsiplinli oynamasından kaynaklıydı. Bizim takımdaki herkesi takdir ediyorum. Pas yapışımız, maça asılışımız falan süperdi. Defansda ben, mert ve özellikle güneş diriydik bence. Serhat her daim en istikrarlı adam, ortada öncü, yiğit çoğu zaman rahat top yaptırmadılar karşı takıma, ataklardada organizelerdi. Yiğitde cıvıtmadığında ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Öncünün dediği gibi yenilsekde hiç pişman olmazdım. Takımada beni hoşgördüğü için ayrıca eyvallah, çok konuşuyorum farkındayım.

Karşı takımın en büyük sorunu bence herkes kafasına göre oynuyor. Öyle oynanıncada bence o takımdakiler hiç keyif almıyodur.

Birde bi ricam olucak, birisi faul yada başka bişey dediğinde itiraz yapmayalım abi, kimsenin ben yalan söliceni zannetmiyorum paticik maçlarında, tartışmalarada biraz dikkat, bir taraf kızarsa öbür taraf alttan alsın, kızıp bağırmakla her zaman daha kötü oluyor.

Edit: Serhat maç sonunda forvetteki etkinliğinle bence bizim takımın birey üzerine değil sistem üzerine kurulu olduğunu gösterdi :p
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Holy said:

BiTcH_oFBaT said:

yok dememde zaten ama o mesafeden suratımda patlıyordu son anda dokundumda hızını kesim. Yerden kalkamadım farkındaysan. Ayağa kalktığımda santra yapılıyordu :/
İsteyerek yüzüne vurmak istemedim zaten ama köşeye plase bırakılabilecek bir pozisyon değildi ben de normal şut çektim, üstüne gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...