Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00 24 Ekim 2010 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 4TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Halısahalar ile ilgili son duyurular için; http://forum.paticik.com/read.php?29,5132412,page=8#msg-5144685 Okuyun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yine bi erken doğum krizi yaşanmazsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 %80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Heh yeri gelmişken yazayım burda bak demin unutmuşum diğer tarafa yazarken. %20, %80 gelicem, belki gelicem gibi gelmeleri kabul etmiyoruz. Netleştirin, ondan sonra yazın. Ona göre kadro kuruyoruz, sonra gelemiyorum diyen oluyor, ayıp oluyor herkese. Cumaya kadar netleştirip yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 post kasıyoruz olm. cuma günü gelemiyorm ben dememek için. çok acil bişey olmadıkça gelirim demek o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yiğitte post kasıyo harbiden. cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben geliyorum persembe aksamına kadar yazanları beklicez ondan sonra liste yapmaya başlarız... Şimdiden söylüyüm biraz daha hırsla oynarsak biraz daha kendimizi verirsek (kendim için de söylüyorum) baya zewkli maçlar çıkar bundan sonra takımları da herkesin mevkisine göre adam gibi kurmaya çalışıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bugünkü maçta yaptığın ronaldinho çalımı hala hafızalarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 %90 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kızılcık sopasıyla gelicem bak bu hafta o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 1% gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 şükrü pazar günü manhattan'da halısaha var akşam 7-8, geliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 manhattana gecemem, brooklynde olsun, bizim burda var saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 soccer m8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 %100 geliyorum /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 _Tora_ said: ben geliyorum persembe aksamına kadar yazanları beklicez ondan sonra liste yapmaya başlarız... Şimdiden söylüyüm biraz daha hırsla oynarsak biraz daha kendimizi verirsek (kendim için de söylüyorum) baya zewkli maçlar çıkar bundan sonra takımları da herkesin mevkisine göre adam gibi kurmaya çalışıcaz.abi hırs istiyosan benden ol hep hırs kupuyum bagırmaktan yoruluyorum asudhaushd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hea tabi.. benim suan durumum kesin degil bu hafta sonu halı saha turnuvasında yarıfinal ve final ya da 3. luk macına cıkıcam.. simdilik cuma - cumartesi gozukuyo ama bisey olur falan ondan cumartesi aksamına kadar %90 diyorum.. hatta sizin icin persembe aksamı olan halı sahamı da iptal ediyorum ki 4 mac ust uste gotum cıkmasın die.. bak sizi seciyorum yani.. opuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gelecek hafta fb - gs maçı var saat 19da ben unutmuştum maça gideceğim büyük ihtimalle o yüzden gelemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 aquila said: manhattana gecemem, brooklynde olsun, bizim burda var saha. zenciler gelir melir korktum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben bu hafta yokum sanırım, aksi durum olursa bildireceeeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 "ben bu hafta da yokum" olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Geliyorum, aynı kadro istiyorum ayrıca. Bizim takımdan gelmemezlik yapan olmasın. Edit: Serhat gelmemezlik yapma, sensiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Tolga'ya ümit özat title'ı istiyorum ben dsahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar