Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.32

Holy

Öne çıkan mesajlar

MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00

24 Ekim 2010
17:00 - 18:00
8v8
göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı)
google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF
adam başı 4TL
10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=)

yoklama başlasın

belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam

yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir.

Halısahalar ile ilgili son duyurular için;
http://forum.paticik.com/read.php?29,5132412,page=8#msg-5144685
Okuyun lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh yeri gelmişken yazayım burda bak demin unutmuşum diğer tarafa yazarken.

%20, %80 gelicem, belki gelicem gibi gelmeleri kabul etmiyoruz.
Netleştirin, ondan sonra yazın. Ona göre kadro kuruyoruz, sonra gelemiyorum diyen oluyor, ayıp oluyor herkese.

Cumaya kadar netleştirip yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben geliyorum persembe aksamına kadar yazanları beklicez ondan sonra liste yapmaya başlarız...

Şimdiden söylüyüm biraz daha hırsla oynarsak biraz daha kendimizi verirsek (kendim için de söylüyorum) baya zewkli maçlar çıkar bundan sonra takımları da herkesin mevkisine göre adam gibi kurmaya çalışıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

_Tora_ said:

ben geliyorum persembe aksamına kadar yazanları beklicez ondan sonra liste yapmaya başlarız...

Şimdiden söylüyüm biraz daha hırsla oynarsak biraz daha kendimizi verirsek (kendim için de söylüyorum) baya zewkli maçlar çıkar bundan sonra takımları da herkesin mevkisine göre adam gibi kurmaya çalışıcaz.
abi hırs istiyosan benden ol hep hırs kupuyum bagırmaktan yoruluyorum asudhaushd
Sosyal ağlarda paylaş

hea tabi..
benim suan durumum kesin degil bu hafta sonu halı saha turnuvasında yarıfinal ve final ya da 3. luk macına cıkıcam.. simdilik cuma - cumartesi gozukuyo ama bisey olur falan ondan cumartesi aksamına kadar %90 diyorum..
hatta sizin icin persembe aksamı olan halı sahamı da iptal ediyorum ki 4 mac ust uste gotum cıkmasın die.. bak sizi seciyorum yani..

opuyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...