Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nomsaR said: Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. az ye araba al kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bence de troll kıvırması olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Çok saçma tartışmalar dönmüş.Herkes haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bunu dinle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hayır madem memnun değilsin, gelip burda bahsetmek neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 nomsaR said: Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. like this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar