Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nomsaR said: Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. az ye araba al kendine.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bence de troll kıvırması olmuş
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Çok saçma tartışmalar dönmüş.Herkes haksız.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hayır madem memnun değilsin, gelip burda bahsetmek neden?
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 nomsaR said: Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. like this
Öne çıkan mesajlar