Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIY işlerinden anlayanlar yardım pls

sesu

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Eski yurdumda alarm daha yakın olmasına rağmen bütün sene boyunca fosur fosur masa başında oturup içtim. Son hafta yurt görevlisi gelip "lütfen odanda sigara içme koridorun sonundan kokusunu alabiliyorum" demişti, ki o odada yerden tavana kadar cam vardı, tamamen de açılıyordu.

tütsü yak veya fişe takılan ari freshener kullan
Sosyal ağlarda paylaş

kilidi de şunla çok net açarsın, açamazsan dövüyorlar:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17606

güç kullanırsan kırılır içine düşer yannız o pickler, fazla kas gücü kullanmaya gerek yok zaten

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16417

şunu alırsan da yaparsın

youtube'da videoları var, MIT Lockpicking Guide mesela
izledikten sonra en fazla 10dk'nı alır açmak

edit: o kilidin kalıbını almak hiçbir işine yaramaz, içindeki yayları ve mekaniklerin kalıbını alman lazım :D (ki yok öyle bir şey)

anahtarın mum kalıbını alıp anahtarcıda yaptırabilirsin ama
Sosyal ağlarda paylaş

öle de açılır, ortadan yeni çentik atılıp da açılır. ortaya yıldız gömersin çekiçleye çekiçleye. onu çevirirsin. o da açılır.

ama ben chem'den bir "asit döker, eritirim" ne bileyim bir "üstüne kaşık kaynaklar ve kaşığı çevirerek çıkartırdım", bir "kick teh oneway screw!" falan beklerdim...

çok sıradan oldu bu chem...

yoksa chemical hayal gücünü yitiriyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Şimdi benim yurttaki camlara kilit koymuşlar bir karış açılıyor camlar. 2 hafta oldu 7. kattayım hala dayanıyorum sigara içmek için aşağıya kadar iniyorum. Fakat bu böyle devam edemez tabii.

Biraz bakındım internette, bu kilidi takmak için kullandıkları vidalara "one way" deniliyormuş ve öyle kolay kolay çıkmıyorlarmış galiba. Özel bir extraction tool bir şeyler varmış okudum ama hiç bir fikrim yok tabii. Nasıl çıkarırım bu vidaları yerinden hadi bir el atın nolur.

kandirmislar seni one way, wpf data binding kisminda read only elementlere veri baglanmasinda kullanilan attribute ismidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...