SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 o diil de dasaaacım solidworks'den anlıyorsan aşağıdaki topike el at. törpü çok gay gerçekten evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 KILL IT WITH FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 maintenancea rica et acsinlar kilidi, cazibenle hallet bu isi, hadi goriim seni sehsut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sesu said: Eski yurdumda alarm daha yakın olmasına rağmen bütün sene boyunca fosur fosur masa başında oturup içtim. Son hafta yurt görevlisi gelip "lütfen odanda sigara içme koridorun sonundan kokusunu alabiliyorum" demişti, ki o odada yerden tavana kadar cam vardı, tamamen de açılıyordu. tütsü yak veya fişe takılan ari freshener kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kilidi de şunla çok net açarsın, açamazsan dövüyorlar: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17606 güç kullanırsan kırılır içine düşer yannız o pickler, fazla kas gücü kullanmaya gerek yok zaten http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16417 şunu alırsan da yaparsın youtube'da videoları var, MIT Lockpicking Guide mesela izledikten sonra en fazla 10dk'nı alır açmak edit: o kilidin kalıbını almak hiçbir işine yaramaz, içindeki yayları ve mekaniklerin kalıbını alman lazım :D (ki yok öyle bir şey) anahtarın mum kalıbını alıp anahtarcıda yaptırabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ionizasyonla hava temizleyen aletler var, havadaki herşey duman dahil duvara yapışıyor. yurtta 1 seneden az kalacaksan güzel iş görür yoksa duvarları boyamak zorunda kalabilirsin. yanına bi de oda kokusu aldın mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 en kolay picklene kilitlerden biri o muhtemelen, alet satın almadan toka/ince metal parçasıyla bile açabilirsin kola kutusunu keserek açanlar var, tutorialları da youtube'da var kilit picking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İlk defa one way vida diye vida gördüm. Ama hangi şerefsiz akıl ettiyse bravo walla. Açılmaz o kolay kolay. Zaten matkapla vidalamışlardır. Açabilirsen nasıl açtığını da yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 o değil de ben bakındım bulamadım bizde bu vidadan. sırf meraktan alıp, deneyip bi bakcaktım.. olmadı. tek yönlü vida falan dedim ama adamlar suratıma "ne diyor bu salak" diye baktılar. güvenlik vidası falan dedim.. onu da anlamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şaka bi yana ben o vidayı düz tornavidayı alıp, bam bam diye o kavisli yerlere çakıp vidanın kafasını ya da tornavidayı kanırttıktan sonra, tornavidaya ağırlığımı abana abana açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 zaaten gevur malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 öle de açılır, ortadan yeni çentik atılıp da açılır. ortaya yıldız gömersin çekiçleye çekiçleye. onu çevirirsin. o da açılır. ama ben chem'den bir "asit döker, eritirim" ne bileyim bir "üstüne kaşık kaynaklar ve kaşığı çevirerek çıkartırdım", bir "kick teh oneway screw!" falan beklerdim... çok sıradan oldu bu chem... yoksa chemical hayal gücünü yitiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 matkabı olsa pencerenin kenarından dışarı delik açtırıp oradan boru sokup içinden üfleticektim ama yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sesu said: Şimdi benim yurttaki camlara kilit koymuşlar bir karış açılıyor camlar. 2 hafta oldu 7. kattayım hala dayanıyorum sigara içmek için aşağıya kadar iniyorum. Fakat bu böyle devam edemez tabii. Biraz bakındım internette, bu kilidi takmak için kullandıkları vidalara "one way" deniliyormuş ve öyle kolay kolay çıkmıyorlarmış galiba. Özel bir extraction tool bir şeyler varmış okudum ama hiç bir fikrim yok tabii. Nasıl çıkarırım bu vidaları yerinden hadi bir el atın nolur. kandirmislar seni one way, wpf data binding kisminda read only elementlere veri baglanmasinda kullanilan attribute ismidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aha bi programcı daha error verdi.. alın bunu alın! suya sokun da çocukcağızı kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 küfür etmiş olsan anlamazdım hani şu cümlede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sesu said: Fotoğraf koyayım evet. Abi önce ben de ne güzel hareket ederim bütün gün evde olsam bile diye düşünmüştüm. Ama yavaştan kendini "ya inmeye çok üşendim, neyse bir sandviç yapayım" a çevirdiği için artık zamanı geldi dedim dsf. kadının yerini öğrendiği an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar