senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar. ilkokul vs olsa anlardim da, koca koca insanlarin ne yapmasini bekliyorlar da camin tam acilmasini engelleyen bir sistem koyuyorlar. ingiltere diye auschwitch'e gitmis olabilirmisin yanlislikla
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 e iyi de one way screw denen vidanın olayı zaten hemen el altında olacak aletlerle çıkarılamaması. ben yine en makul yolu önerdim matkap falan diyenler olmuş. hem törpü kesin vardır.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 pinpon topu iş görmez mi acaba lan? sdf Millet araba çalıyor onunla
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 senko said: heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar. işte eğer odalar tek kişilikse sorun değil. çift kişilse de odaları sigara içilen içilmeyen diye ayırmaları lazım. benim odamda kalan biri sigara içse yanımda rahatsız olduğumu bile bile birimiz camdan aşağı gider bence en sonunda.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 senko said: heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar. ilkokul vs olsa anlardim da, koca koca insanlarin ne yapmasini bekliyorlar da camin tam acilmasini engelleyen bir sistem koyuyorlar. ingiltere diye auschwitch'e gitmis olabilirmisin yanlislikla ya bakma master yaptığına 12 yaşında kız sokakta yolunu bulamaz bıraksan.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Törpü kullanarak kenarları düzleştirip ayarlı pense ile kasmaktansa, yine törpü ile vida vaşının kayan kısmını düzeltip tornavidaya yer yapsa daha kolay değil mi
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ardeth said: senko said: heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar. işte eğer odalar tek kişilikse sorun değil. çift kişilse de odaları sigara içilen içilmeyen diye ayırmaları lazım. benim odamda kalan biri sigara içse yanımda rahatsız olduğumu bile bile birimiz camdan aşağı gider bence en sonunda. anlamadim abi, insanlar birbirini camdan assagi atmasinlar diye mi yapilmis o sistem?!?
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 normal ev törpüsü ile olmaz o değişik bir törpü lazım ona ince kenarlı falan. ben senin dediğini yapabilecek kadar ince bir törpü görmedim hiç
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 senko said: Ardeth said: senko said: heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar. işte eğer odalar tek kişilikse sorun değil. çift kişilse de odaları sigara içilen içilmeyen diye ayırmaları lazım. benim odamda kalan biri sigara içse yanımda rahatsız olduğumu bile bile birimiz camdan aşağı gider bence en sonunda. anlamadim abi, insanlar birbirini camdan assagi atmasinlar diye mi yapilmis o sistem?!? evet bence böyle bir olay yasanmis o yuzden kilit koymuslar cama
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gavur manyak işte ya. o değil de bunlardan almak lazım bak
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Üçgen kesitli törpüler var ardeth. Üçgenin bir kenarıyla v yuva açabilirsin. Ama o kadar dar yere nasıl sokucak o da ayrı tabi.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 üçgen kesitli törpülerin kenarlı törpülü değil ki yüzleri törpülü? belki ucuyla olabilir ama o da zor bence
sesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 senko said: heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar. ilkokul vs olsa anlardim da, koca koca insanlarin ne yapmasini bekliyorlar da camin tam acilmasini engelleyen bir sistem koyuyorlar. ingiltere diye auschwitch'e gitmis olabilirmisin yanlislikla Evet yüksek yapıyorum da lisans ve yüksekler aynı yurtta (zaten ne fark eder?). Odam da tek kişilik fakat yasalar böyleymiş. Kesin birisi intihar etmiştir ondan takmışlardır. Ben de bilmiyorum neden. Neyse şu topic i tekrar okuyup her şeyi deneyeceğim ben. Pek mersi herkese.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dasaaa said: gavur manyak işte ya. o değil de bunlardan almak lazım bak bu aleti alacaksan gittiğin yere direk one way screw extractor var mı diye sormak yerine one way screw var mı diye sor böylece potansiyel hırsız damgası yemezsin. one way screw olan yerde bu aletin olma ihtimali de yüksek.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konu başlığı o kadar güzel ki ilk diyanet işlerinden anlayan var mı gibi okudum. Dedim öyle kısaltma olmaz, olsa olsa do it yourselftir dsfhgf
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 SeaGle said: Üçgen kesitli törpüler var ardeth. Üçgenin bir kenarıyla v yuva açabilirsin. Ama o kadar dar yere nasıl sokucak o da ayrı tabi. üçgen törpü ne lan, eğe seti değil mi onun adı?
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 heh dasaa nin dedigi sey kesin cozum. aklima gelmiyordu benimde arayip duruyordum. buyuk yapi marketlerde bulunur.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kilidi açmayı öneren oldu mu hiç? DealExtreme'den bi kaç lock pick ile biraz uğraşıp halledilir gibi duruyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dasaaa said: SeaGle said: Üçgen kesitli törpüler var ardeth. Üçgenin bir kenarıyla v yuva açabilirsin. Ama o kadar dar yere nasıl sokucak o da ayrı tabi. üçgen törpü ne lan, eğe seti değil mi onun adı? yav eğe işte ahaha, törpü mörpü dendi direk törpü dedim sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 o tip kilidi denemedim hiç ama masa kilitlerini iki tane ataşla açabiliyorum mesela ataş denenebilir heh
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dasaaa said: SeaGle said: Üçgen kesitli törpüler var ardeth. Üçgenin bir kenarıyla v yuva açabilirsin. Ama o kadar dar yere nasıl sokucak o da ayrı tabi. üçgen törpü ne lan, eğe seti değil mi onun adı? uzun kare tabanlı piramit törpüsü asıl adı onun
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kızların tel tokaları var ya onlarla harikalar yaratıyorum ben bu tip kilitlerde memur bey açıklayabilirim
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 xaty said: Kilidi açmayı öneren oldu mu hiç? DealExtreme'den bi kaç lock pick ile biraz uğraşıp halledilir gibi duruyor. ahuhuahua ne lock picki be.. iki ataçla açılır onlar. birisini tension wrench olarak kullanacak, ötekini rake.. üst düz tarafından çevirmeye baskı uygulayacak öteki ile de pinleri itecek. 4pindir o kilit büyük ihtimalle. said: yav eğe işte ahaha, törpü mörpü dendi direk törpü dedim sdf törpü çok gay. işe leke düşürüyor.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ardeth said: o tip kilidi denemedim hiç ama masa kilitlerini iki tane ataşla açabiliyorum mesela ataş denenebilir heh ataş çalışmaz o kilitte, tokayla bile zor
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gerçi kilidin nasıl açılacağını anlamak için örnek kilit şart, anahtarı ile falan açıp kapatıp biraz deneme yapacaksın. hatta açık kilidi kitlemeye çalışmak bazen daha kolay olduğu için ilk olarak onu denemek de faydalı olabiliyor. o yüzden bu kilidi bilmeyen biri için örnek kilit olmadan zor.
Öne çıkan mesajlar