Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIY işlerinden anlayanlar yardım pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar.

ilkokul vs olsa anlardim da, koca koca insanlarin ne yapmasini bekliyorlar da camin tam acilmasini engelleyen bir sistem koyuyorlar.

ingiltere diye auschwitch'e gitmis olabilirmisin yanlislikla
Mesaj tarihi:
e iyi de one way screw denen vidanın olayı zaten hemen el altında olacak aletlerle çıkarılamaması. ben yine en makul yolu önerdim matkap falan diyenler olmuş. hem törpü kesin vardır.
Mesaj tarihi:
senko said:

heryesi gectim de, sesu sen yuksek yapmiyormusun, e yani kocaman insansin. bir odaya nasil akla hizmet boyle bir sistem takiyorlar.

işte eğer odalar tek kişilikse sorun değil. çift kişilse de odaları sigara içilen içilmeyen diye ayırmaları lazım. benim odamda kalan biri sigara içse yanımda rahatsız olduğumu bile bile birimiz camdan aşağı gider bence en sonunda.
Mesaj tarihi:
senko said:

ilkokul vs olsa anlardim da, koca koca insanlarin ne yapmasini bekliyorlar da camin tam acilmasini engelleyen bir sistem koyuyorlar.

ya bakma master yaptığına 12 yaşında kız sokakta yolunu bulamaz bıraksan.
Mesaj tarihi:
Törpü kullanarak kenarları düzleştirip ayarlı pense ile kasmaktansa, yine törpü ile vida vaşının kayan kısmını düzeltip tornavidaya yer yapsa daha kolay değil mi
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

senko said:

işte eğer odalar tek kişilikse sorun değil. çift kişilse de odaları sigara içilen içilmeyen diye ayırmaları lazım. benim odamda kalan biri sigara içse yanımda rahatsız olduğumu bile bile birimiz camdan aşağı gider bence en sonunda.

anlamadim abi, insanlar birbirini camdan assagi atmasinlar diye mi yapilmis o sistem?!?
Mesaj tarihi:
senko said:

Ardeth said:

senko said:

anlamadim abi, insanlar birbirini camdan assagi atmasinlar diye mi yapilmis o sistem?!?

evet bence böyle bir olay yasanmis o yuzden kilit koymuslar cama
Mesaj tarihi:
senko said:

Evet yüksek yapıyorum da lisans ve yüksekler aynı yurtta (zaten ne fark eder?). Odam da tek kişilik fakat yasalar böyleymiş. Kesin birisi intihar etmiştir ondan takmışlardır. Ben de bilmiyorum neden.

Neyse şu topic i tekrar okuyup her şeyi deneyeceğim ben. Pek mersi herkese.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

gavur manyak işte ya.

o değil de bunlardan almak lazım bak

bu aleti alacaksan gittiğin yere direk one way screw extractor var mı diye sormak yerine one way screw var mı diye sor böylece potansiyel hırsız damgası yemezsin. one way screw olan yerde bu aletin olma ihtimali de yüksek.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Üçgen kesitli törpüler var ardeth. Üçgenin bir kenarıyla v yuva açabilirsin. Ama o kadar dar yere nasıl sokucak o da ayrı tabi.

üçgen törpü ne lan, eğe seti değil mi onun adı?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

SeaGle said:

Üçgen kesitli törpüler var ardeth. Üçgenin bir kenarıyla v yuva açabilirsin. Ama o kadar dar yere nasıl sokucak o da ayrı tabi.

yav eğe işte ahaha, törpü mörpü dendi direk törpü dedim sdf
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

SeaGle said:

uzun kare tabanlı piramit törpüsü asıl adı onun
Mesaj tarihi:
xaty said:

Kilidi açmayı öneren oldu mu hiç? DealExtreme'den bi kaç lock pick ile biraz uğraşıp halledilir gibi duruyor.

ahuhuahua ne lock picki be..

iki ataçla açılır onlar. birisini tension wrench olarak kullanacak, ötekini rake.. üst düz tarafından çevirmeye baskı uygulayacak öteki ile de pinleri itecek. 4pindir o kilit büyük ihtimalle.

said:
yav eğe işte ahaha, törpü mörpü dendi direk törpü dedim sdf

törpü çok gay. işe leke düşürüyor.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

o tip kilidi denemedim hiç ama masa kilitlerini iki tane ataşla açabiliyorum mesela ataş denenebilir heh

ataş çalışmaz o kilitte, tokayla bile zor
Mesaj tarihi:
gerçi kilidin nasıl açılacağını anlamak için örnek kilit şart, anahtarı ile falan açıp kapatıp biraz deneme yapacaksın. hatta açık kilidi kitlemeye çalışmak bazen daha kolay olduğu için ilk olarak onu denemek de faydalı olabiliyor. o yüzden bu kilidi bilmeyen biri için örnek kilit olmadan zor.
  • Yeni Oluştur...