Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIY işlerinden anlayanlar yardım pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bakın şimdi vidalar böyle. Camların arası da muhteşem temiz gerçekten hahaha.

O taraf kabloyla buna bağlanıyor.

Şöyle bir şey yani. Muazzam manzaramdan da küçük bir parça tatmış oldunuz bu fotoğrafla adsas.

Bir de şunu düşündüm tabii, acaba bir çilingire gidip bu fotoğrafı göstersem bana o kilidi açmak için bir anahtar yapabilir mi?
Mesaj tarihi:
O pencere kenarindaki pislik nedir oyle yarebbim.

Su yukaridaki fan fikrimi yabana atiyorsunuz ama yegane cozum. Tekrar belirteyim dedim.
Mesaj tarihi:
Lehim makinesiyle vidanın olduğu plastiği kurcalasan olur gibi ama. Nereden bulucan lehim makinesi sfd

Vidanın kenarlarını eritip vidalarla uğraşmadan direk sökebilirsin yer açıp amaa..
Mesaj tarihi:
Ama plastik mi tabii..

Kabloyu kolay kolay kesemezsin, çelik teldir. Ya yapı marketlere gidip ufak testerelerden alıcaksın öyle keseceksin, ya da inşaat ustalarının kullandığı kerpetenler var uzun saplı, onunla keseceksin ama kerpetene gücün yetmeyebilir yine de. Birde kesersen o anahtar girişi olan parçanın dibinden kes teli, işin bitince bi japon yapıştırıcısıyla telin etrafındaki plastiği hafif tuttur. Görüntüden anlaşılmasın. İşin düşünce sökersin kopar hemen.
Mesaj tarihi:
o plastik dediğimiz şey bisiklet kilidi gibi bişi kesmek kolay bişi değil ki O_o büyük keskilerden lazım kız kaslarını hesaba katarsak en büyüklerinden lazım hatta :P

anahtar deliğine sabundan kalıp yap, sonra da çilingirde anahtar yaptır O_o
Mesaj tarihi:
Kabloyu kesmem ya, yurttan temelli çıkmadan onu fark ederlerse başıma dert açılır. Kas muhabbetlerini geçelim kız yurdunda yaşamıyorum gerekli manpower mevcut asdaf.

En mantıklısı anahtar deliğinin kalıbını almak herhalde.
Mesaj tarihi:
Yok ben telin bağlandığı yerlerin plastik olup olmadığını şaaptım. Cama yakın olan parçayı yani. Tel tabi çelik tel, onu kesmeye ya ince dişli testere ya da uzun saplı keski-kerpeten falan gerek.
Mesaj tarihi:
http://www.amazon.co.uk/Locksmithing-Apprentice-Joseph-E-Rathjen/dp/0070516456/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1287331447&sr=8-1

bundan al, 50 den 90 a kastırıyomuş
Mesaj tarihi:
Hah işte ben de bunlardan arıyorum ama 46 dolar yurt görevlisine rüşvet versem gıkını çıkarmaz zaten asdasd. Daha ucuzundan bulabilirsem gidip direk alacağım. Fakat bunların da işe yarayacağı kesin değilmiş öyle bir şeyler okudum.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

pencere sahanlığı ahşaptan onu sökmekten kolay bir şey yok.

Tamam o zaman bunu yapayım ben. Sağolasın çok yardımcı oldu açıklaman adsasfasf
Mesaj tarihi:
e 4-6£ a gidip bunun tornavidasını al, kaydırmadan aç

lockpick bu tür kilitler için dert değil. ama kasmaya da değmez hani. alttakileri sök ki arkadaşların falan da gelirse görmesin. kablo yerinde diye kimse iplemez

ha ben hemen açmak istiyorum diyorsan ve kilide rahatça giren anahtarın varsa bump key denilen olaya giriyorsun. açar büyük ihtimalle ama ses yapar işte
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs282.snc4/40420_418439329914_582074914_4831404_944395_n.jpg

sigara yasağından nasibini almış bir insanın çırpınışları
Mesaj tarihi:
çıkarmak için de eğer vidanın kafası çok yuvarlaksa törpüyle iki kenarını düzleştir sonra da kilitli pense ile çevirerek çıkar. ama odada sigara dumanından hoşlanmayan biri varsa defol git aşağıda iç

ps: fotoğraflara baktım bir tornavida çekiç yardımıyla falan o plastik kılıfları kırmak isteyebilirsin kolay kavramak için vidaları.
Mesaj tarihi:
kız bu ama. bir de alet edevat yok elinde hani. yoksa düz tornavida+çekiç o dar yer için çok daha mantıklı. matkap ile delik açıp çekip çevirmek de mantıklı..

yine bunların tornavidaları denenebilir. ama 6-8mi onlar onu anlamıyorum tabi
  • Yeni Oluştur...