Vendy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ladder da, bronze lig deyim. 2 Hafta oldu oyuna baslayali. Silver lig den rakip atiyor genel olarak(son 11 mac full silver ligden)39-32 win/loss oranim var. Kendi division imda 2. siradayim. Bir turlu bir ust lige gecemedim. Skldim biraz bronze >:D< silver a gecsem guzel olacak artik. Sistemin tam olarak nasil calistigini kimse bilmiyor ama fikri olan varsa ogrenmek istedim. Sizin lig atlamalariniz nasil oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bi girdim diamonddım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 "Sizin lig atlamalarınız nasıl oldu" Bu cümle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bir sürü topic/post var bununla ilgili ama bir kez daha yazayım varsayımlarımı.kimse bilmiyor dediğin gibi ama şöyle işliyor gibi,sen streak şeklinde win aldıkça üst ligten adam vermeye başlıyor,hatta 2 üst ligten bile veriyor,sistem tam olarak nereye ait olduğunu belirlemeye çalışıyor,direk atmıyor anlayacağın,önce üst ligten adamları yenmede ne kdr istikrarlı olduğuna bakıyor. ben şöyle bişi yaşadım mesela,silver iken plattan bile adam veriyordu,ki silver ilk 10da bile değildim ,15-20 civarı,plat adamları yendim ettim,bi türlü atmıyor derken önce gold 9.su ,5 maç sonra plat ortalarına attı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Deacon said: "Sizin lig atlamalarınız nasıl oldu" Bu cümle... anlayisa gore degisiyor tabiki:)o Tyrannus said: bi girdim diamonddım cok prosun, tebrik ederim. tesekkur ettim Seperate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Rush yap paso atlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lig tablosuna pek bakma bence ben de bronzdaydim surekli silver ve gold veriyordu bir sure sonra silver'a atti simdi de goldlarla oynuyorum lig tablosuna bakmayi biraktim. ise yarar bisey degil. matchmaking sistemi iyi calisiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 said: Q. How does a player move from one league to another? (For Example: get promoted from Silver league to Gold, or reversibly, get demoted from Gold to Silver.) A. If your win/loss ratio against same league opponents is higher or lower than 50/50. the ladder will pit you against higher or lower league opponents respectively, until it finds a level of opponents of equal skill to you (meaning you will have a 50/50 ratio). The system continues to review your performance periodically and determines what league you should be placed in based on those reviews. The time and frequency of these reviews is kept hidden by Blizzard. This means that improving over time will eventually get you promoted: you will at first start to win more matches in your league than you lose (as you are better than them), the system will notice and present you with better opponents until you finally get promoted once you reach the necessary skill level. http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/169528463#1 Belli periyotlarla senin son maç periyotlarına bakar. Kazandığın maç kaybettiğin maçın üstünde ise seri üst lige atar. Bazıları üst lig ile maç yaptırır diyor. KEsin bir şey diyemeyeceğim. Ama basitinden olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yeni ligler açıldıkça atlatıyor. yeni lig açılmadıysa isterse üst üste 10000 win alın yine atlatmaz. yeni lig açılınca çat atar win loss rationuz %55 civarında ise ve bir üst lig oyuncularını yenebiliyorsanız. ben diamond oldum geçen, 1450 pointim vardı, diamonda geçirdi sistem 1250 point olarak başlattı, 200 point yandı neden öle oldu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Vendy said: Tyrannus said: bi girdim diamonddım cok prosun, tebrik ederim teşekkür ederim o sizin prolugunuz /tyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 valla ben losing streak yapıcam yakında hala düşmedim platinum'dan. anlamadım gitti. ilk 5 maçı kazandım diye platinum a koydu o gün bugündür hep kazık adamlar geliyor. zor yoldan öğreniyorum herşeyi. bi türlüde düşmedim. düşsemde şöle bi dengim adam gelse... sonuç olarak bende birşey anlamadım neye göre nasıl koyuyor liglere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar