SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Llama said: ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya ben hala inanamıyorum bu mustafa sarpa nasıl tahammül ediyorlar.spikerde veriyor gazı veriyor gaız.işte mustafa sarp geçen sene galatasraya tek başına çok puan kazandırdı falan.resmen gomplo lan bunlar yani onun yerine oynicak hangi adam daha kötü olabilirki.ya barışı bile koysan mustafa sarptan daha çok faydalı bir adam.en azından hatada olsa birşeyler yapıyor.koca 90dk ortada gezinen bir adam.ve kimse bunu gormuyor mu ya.öyle defansi ilersinde bekliyor.birisi top atınca hemencecik birine verip beklemye devam. duran toplarda falan cıkıo işte.şansa falan top onune düşüo.extra bir yetenek yok.benide kyosan duran toplarda belki top gelişr vururum falan ayhan yine kötünün iyisi.artık kötüye o kadar alıstıkki ayhan gözüme batmıyor :) türk oyuncuların bırakmışkıgı ve tam tersi yabancıların çabalayışı.kimse gormuyor mu lan hakkaten.adnan poalt maçı izlemiyor bence.yada gerçekten futbolu bilmiyor bu adamlar sen koskoca galatasarayın başkanısın lan.daha sezon başı belliydi nolcagımız neyi bekliosun. reykardda eleştirilmemek için bu adamları oynatıyor.oynatmasa hemen nodon mostofo sorp yoktu diyicek gomplocular. yönetim reykardın arkasında göstermelik duruyor.yoksa biz bu adamları izlemezdik hala kadıkoyden aldıgımız bi beraberlik vardı.takım full geçti yabancısız falan.yine yapsınlar öyle nasılsa herturlu 5 yicez.ya tutarsa hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 rijkaard bugün giderse, yönetim değişip, doğru düzgün bi yönetim gelip bu takım içindeki itevlatlarını lağvedene kadar takımı bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Masquerade said: galatasarayın ölüsü bile, müthis bjk kadrosunun 1 puan gerisinde. meh. :p canım sıkıldı. bende bunu anlamıorm :p gs maç kazanamıyor, ama biz de arayı açamıorz dsadsa bu arada metin tokat kural ihlalinden maç tekrarlanmalı filan demiş. LOL yani. Aynı olay trabzona uefa maçında olmuştu da kimse sallamadı. pozisyon gol olmasa kimsenin umrunda olmazdı. Zaten öyle bir maçtı ki şunu konuşucak durumu yok kimsenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fatih terim türkiyede bir daha takım çalıştırmam dememişmiydi. umarım baskıyla falan bir şekil kandırıp sözünden döndürmezler. şu takımın başında görmek istemiyorum fatih terimi çünkü şu saatten sonra gs ye birşey katabileceğini sanmıyorum. medyada adı dolaşan hikmet karamana bile daha iyi seçim olur. rijkaard konusunda da hem yönetim çok hatalı hem rijkaard. yönetimin hatası rijkaardın gelince ne oynayacağı belli, adam bir sistem adamı. sen bu adamın eline kalite bir kadro yerine mustafa sarp barış gibi adamlarla orta sahasını kurarsan başarısız olması normal. adam 2 senedir serveti istmeiyorum yerine stoper alın diye ağladı durdu hala servet kadroda şaka gibi goller yeniyor. yönetimde gitmeyeceğine göre rijkaardı mecburen şutlayıp, getirsinler hikmet karamanı. zaten bu sezon direk kayıp, bir türk hocayla denesinler nerede biticek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 küçük takıklarda başarılı olan td ler büyük takımlar hiç bişey yapamaz. başkan baskısına filan gelemz. oyuncular çok sallamaz vs vs. düşünsenize ertuğrul sağlam ergic'i bjk'ye alsa "n'apıyon dayı sen? kim bu adam?" demezler miydi.. izin vermez yönetim en başında. fatih terim de bu saatten sonra o ego ile gs ye hiç bişey veremez. başta bi gaz 2 maç kazanır, gerisi gelmez. gs'de ruh yok şu anda. sabri ile çok dalga geçiorz filan ama adam takımın ruhu. onun gazı ile takım biraz hareketleniyor. Bi de baros tabi. adam bi maç oynuo 2-3 gol atıo, sakatlanıyor (ki adam kendini aştı, inanılmaz efor sarfediyor ve bünye dayanmıyor), sonra 2-3 maç sakatlıktan oynuyamıyor. Misimovic de sadece duran top takılıyor. Rijkard'ın hırsı yok şu an iç. Ayrıca şunuda belirtiyim, Barcelona'dan önce ülkesinde bir takımla küme düşürtmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bazen çarşambanın gelişi salıdan değil bir önceki perşembeden belli eder kendini gel gör ki görmek istemeyen göze ne sokarsan sok sadece kör edersin bazı şeyler için artık çok geç, ocağa kadar 9 maç daha var, bunlardan en az 15 puan alınması gerekli, aksi halde 2011-2012 sezonunda Türkiye kupasına da bir alt kademeden başlarız Ocakta başta ednangiller olmak üzre çok köklü, saplı , yapraklı, dallı budaklı bir değişime ihtiyaç vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Eralp said: Ben özetleri izledim de, bence o kadar da vahim değil durum yahu. Vahim olan asıl defansın durumu, servetin gol atayım gogogo diye ileri çıkıp bütün gollere sebep olması. Az pozisyon da yakalamamışız hani... abi gözü kapalı deli dana gibi hucum =/= iyi hücum değildir adamlar bizimkiler RÖRÖRÖRÖRÖ diye cıkışlarımızdan çatır çatır gol buldular 3. gol falan direk hep atağa çıkarken kaptırılan toplar dikkat çekerim, bizim sırf defans değil orta saha da hücuma cıkmayı bilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bugün gönderilcek gibi reykard.bakalım yerine kim gelicek.bana tugay yada avcı gelir gibi geliyor.umaırm hikmeti getirip asrın hatasını yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ne fark edicek ki ? hani td ile beraber bazı adamlardanda kurtulsalar belki.ama reykardı gönderip yine musfata sarpı izledikten sonra ne anlamı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bence taraftarın tepkisi devam etmeli ve yönetim de bırakmalı , ama başa kim geçicek o da ayrı muamma , Adnan Öztürk kim ve ne kadar başarılı olabilir ki ? Liseli birinin geçmesine karşıyım zaten tamamen , o ayrı bir konu. Transferler çok kötüydü bu sene , alamıyorsun madem elindekini satmayacaksın o zaman , iş yapan taraftarı heycanlandıran Keita giderken , en çok maaşı olan , klubüde esneyen Elano satılmıyorsa , vasat bir Pino , kazma bir Cana ve gereksiz beleş diye bi sürü yerli transfer yapılıyorsa , burada suç 100% yönetimindir. Ulan çocuğa sorsanız , Serder Özkan ' ı , Musa Çağıran'ı alayım mı diye , yok almayın , gidin önce bi kaleci alın , sonra da bi teknik bir DMF-CMF alın der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abi tamam kadromuz kötü felan fistanda.8 maçta 4 galibiyet 4 yenilgi aldık.ki 4 galibiyetide şansa bala barosun yeteneğiyle aldık.şimdi kadromuz karabükten hatta kayserispordan dahamı kötü? yapmayın etmeyin.takım bir kere hocaya küsmüş hocanın şuan takıma hiç bir etkisi yok aksine zararı var.o durduğu sürece bu takım iyi oynamaz.arada bir barosun,kewell ın yetenekleriyle 3 puan alırız o kadar.yerine gelcek adamda köklü değişikler yapamaz ama bu kadar kötüde olmayız.en azından evimizde 4 yemeyiz. önce serveti kadro dışı yapıyorsun sonrada kıçın tutuşunca kadroya tekrar alıyorsun.elanoyu söylememe gerek bile yok.adamın nasıl oyuncu olduğunu bile bilmiyorum lan 90 dk oynadığı maç yok.canayı oynatmıyorsun.günah keçisi ilan ediyorsun.ayhandan iniestalık yapmasını bekliyorsun ve inatla 4-3-3 oynatıyorsun.hele dün çıkan kadro rezaletti.bende karşıydım gitmesine ama abi adam bildiğin kötü td. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 canaydın'ı mumla arıyor gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 nobre+tabata+holosko+nihat verelim barosu verın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 baroş bjk de olsa ztn attığının x2 atar guti den arapasları ile falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Tenekeadam said: nobre+holosko+nihat verelim pls. karsılıgında fenerden guizayı bile alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Servet oynadığı sürece, bu takımı izlemeyeceğim ben. Kötü oynarsın, yeteneksiz olursun hepsi bi derece küfür eder geçersin. Dün bu adamın yaptığı şeyler "hata" değildi, Adnan Polat adamsa Rijkaard'ın da hala arkasındaysa bu herifi derhal uzaklaştırmalı takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 BulletRide, tamamen katılıyorum. Servet takımın ahengini bozan bi adam oldu artık. Bedavaya gönderilse bile üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://artemiofranchi.blogspot.com/2010/10/guvenmek-sana-m.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 BulletRide said: Servet oynadığı sürece, bu takımı izlemeyeceğim ben. Kötü oynarsın, yeteneksiz olursun hepsi bi derece küfür eder geçersin. Dün bu adamın yaptığı şeyler "hata" değildi, Adnan Polat adamsa Rijkaard'ın da hala arkasındaysa bu herifi derhal uzaklaştırmalı takımdan. +1 Sen kimsin ya o kadar para alıyorsun yok birde güvenmeleri lazım vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 zaten ben kafasının yerinde olamdığını düşünüyorum o açıklamaları yaparken. ulan 4 tane gol yemişsin bir o kadarda karşı karşıya pozisyon verdirmişsin hala bana güvenilen yerde başarılı olurum diyorsun. ulan dünkü oynadığın kepaze futbol ile sana hangi beyinsiz güvenir? aykutta her yediği hatalı golden sonra bu şekil çıkıp türk kalecilerine güvenin diye konuşuyordu. ulan düzgün oynayında elbet güvenir size taraftar. her maç rezil futbol oynayıp sonrada bize güvenilen ortam istiyoruz diye hangi kafayla konuşuyorlar hala çözmüş dğeilim. artık bu sezon 4-5. olmuşuz pek umrumda değil, yeterki şu BAM servet hakan balta gibi adamlardan kurtulsun takım. umarım yarı devrede üçe beşe bakamdan yollanırda bazı mallarda önümüze bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 TD göndermek ile olacak iş değil yıllardır hep aynı hatayı yapıyoruz. Sürekli TD değişiyor. Oynamayan oyuncu gidecek arkadaşım, 4 3 3 yok 4 4 2 ben böyle şeylere inanmıyorum. Madem TD 4 3 3 oynatıyor? neden Baros ilerde tek başına rejkard demiyor mu? ileri 3 lu barosa yakın durun diye. Futbolcular oynamıyorlar, gerisi hikaye yok taktik yok teknik, Ayhan, Sarp, Servet bu takımdan gitmesi gereken adamlar. Eğer yönetim bu duruma bakarak rejkaard gönderiyorsa bir daha maç felan izlemem bu yönetim ile ilgili. Futboldan anladıklarına şüphe ederim. Rejkaard hataları var yok demiyorum, özellikle basiretsiz futbol cahili adamlar ile birşeyler yapmaya calışması, ama bu futbolcular ile hiç birşey olmaz. Birazda futbolcu kendisi yapacak birşeyleri adam ne yapsı. 4 tane aynı pozisyondan gol yiyen defans olur mu? Servet kendi başına delidana gibi ilerlerde koşturuyor. Sanki Savunmayı tam yaptıda gol atmaya gidiyor. Artık futbolcuya dayalı düzen istemiyorum rejkaard 15 sene kalsın şampiyon olmayalım ama arsenel gibi birşey olalım. Fatih terimde gelsin istemiyorum devri geçti bitti artık. Otursun evinde maç izlesin eski günleri hatırlasın. Sinirleniyorum yazdıkca. Birde galatasaray yönetimine eposta atabilecegimiz adresi bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 resmi sitede en altta bize yazın var ama üye olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Llama said: resmi sitede en altta bize yazın var ama üye olmak gerekiyor üyeyimde bildigim kadarıyla orası, web sitesine yapanlara email atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Servetgillerin de,Rijkaard'ın da gitmesi gerekiyor bu takımdan,bu açık.Fakat bu isimlerin yerine vasat birileri getirilirse anlamı olmaz.Bir de Fatih Terim kesinklikle teknik direktör olmamalı.Gelecekse sportif direktör veya menajer olarak gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar