Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 zergler çok şımardı, ben daha çok yeniliyorum nası iş birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 terran çok keyifsiz oldu niyeyse 3rax ,5 rax lamer taktiği yapa yapa oyundan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 çok büyük bir değişiklik yokmuş gibi geldi bana,terranın build orderı tek düzeye indirgensede nedense reaper yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 "Protoss cephesinde yeni bir şey yok." Erich Oyman Remarque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Oymanq said: "Protoss cephesinde yeni bir şey yok." Erich Oyman Remarque. EUAHeuAHEUahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 terranlar daha ziyade banshee basmaya başlamış. zerge karşı. muta çıkana kadar baya üzüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ben açıkçası roachlardan biraz sıkıntılıyım. Girişi kapayan zealı artık rampanın hemen girişinden alabiliyorlar, eskiden rampaya çıkmak zorundaydılar ben de ff ile bölerdim. O roach olayı çok şey değiştirdi ya hadi bakalım, zamanla çıkar ortaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 roach olayı cok değiştirdi oyunu abuk bi geğişillik. cünkü 4 range demek bi anda ffleribınaları gecip arkasındakine salrımak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 gökçen 1v1 atak phoenix yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aslında baktım da reaper 50/25 olsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Agmahan said: çok büyük bir değişiklik yokmuş gibi geldi bana,terranın build orderı tek düzeye indirgensede nedense reaper yapmıyorlar hmm ala ala niye acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar