gecko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 o değilde şöyle ışığı çok güçlü bir fener alıp o takozun önüne tutunca manyak bir görüntü oluşur ha yapsanıza öyle dışarıya falan batman daima hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 abi şu kapı kapanırken arka duvarına çarpmasın olayı mı? takoz ne ya ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nasıl insansınız siz ya takozu nasıl ilk kez duyarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 full çelik yaw. hayvan gibi bişi işte. plazma kesim, öle eğlencesine kestirmişler. "olm bunu naaparız" derken kapıya koyarız dedik işte. yoksa "du bugün batman kapı takozu yapalm" gibi bişi değil hani. hah, kapı ileri, geri nereye çarpıyorsa çarpmasın diye olan zamazingo takoz. araçlarda var ya, takoz ve çekme halatı diye. o kaymasın diye olan takoz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 e duvarı kırmaz mı odalga? bizdeki kauçuk falan mesela ve artık kapı koluna geçen bi dalga motor takıyoruz. hayretler içerisindeyim. ben evi yıkarım o takozlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nomsaR said: abi şu kapı kapanırken arka duvarına çarpmasın olayı mı? takoz ne ya ilk defa duyuyorum. Demek istedikleri o da, takoz çok genel kalmış işte. İnsanın direk aklına gelmiyor takoz denince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yok farklı şeylerden bahsediyomuşum. sizin dediğiniz bildiğin takoz. şundan http://image5.sahibinden.com/photos/32/42/11/6324211_sw9.jpg benim dediğim farklı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 onun gibi işte 155Wx100Hx40Dmış irice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 küçük bişi vidalıyorsun kapıya ucu plastik oluyor ya da duvara doğru yere vidalıyorsun kapı plastiğe çarpıyor işte benim düşündüğüm o öyle büyük bişiler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nomsaR said: yok farklı şeylerden bahsediyomuşum. sizin dediğiniz bildiğin takoz. şundan http://image5.sahibinden.com/photos/32/42/11/6324211_sw9.jpg benim dediğim farklı bişey. bu direk ALAAAARMM ALAARMMMMMM gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 batman takoz muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 batman belediye başkanına verdin mi bunun kullanım hakkını? sürüm sürüm süründürür şerefsizim mahkemelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kale kapısı falan herhalde böyle 2-3 kilo ve batmana ihtiyacın olduguna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lisede bi çocuk vardı kafası kocaman diye "gamyon lastiğinin altına koysak kamyon gitmez hocam" diye hocaların yanına götürüp kafasına şap şap vuruyoduk hey gidi takoz emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar