BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 olmaz. o sakızı görmeniz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 33.6k modemle 250pingle q2 oynarken gameshow'da meg okuyup aynı zamanda disketlere yedekleme yapıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 plaket verdiler mi gameshowdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 16 yıldır pc'de oyun oynarım, oyun incelemeleriyle tek bağlantım pc dergilerinin verdiği demo cdlerinin üzerinde yazan ufak açıklamalardı sdf. oyun incelemesi için dergiye para mı verilir ya, keşke herkes benim gibi odun olsa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ufak açıklamalar mı? ben direk demo için alıyodum oyun almaya üşendiğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nileppezdel said: Bişey dicme, bu kadar bok atıyorsunuz yok işte yabancı dergileri takip ediyorum diyorsunuz da hangi dergiler onlar? Dergi derken web sitesi di mi? Yada nereden buluyorsunuz? ankara'da cepa d&r ve armada arkadaş kitabevlerinde buluyorum. edge var mesela, pc gamer var, bazen yabancı konsol dergileri de görüyorum playstation, nintendo. güzel dergiler var baya... ayrıca web sitesi de olur tabii neden olmasın, youtube, escapist, gametrailers'a konulan çeşitli reviewleri takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gametrailers yeterli artık her şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Soruma tam cevap olmamış ama neyse.. Evet oyun hakkında bilinmesi gerekenleri, artıları eksileri güzel anlatıyor da o muhabbet keyfini vermiyorlar işte onu demeye çalışıyorum. Yoksa şurada yerden yere vurulan CIV 5'e tüm oyun dergileri iyi puan verdi neredeyse, HALO'ya hala iyi diyorlar vs. Puanlarına falan pek güvenmiyorum hani incelemeleri o geyik hissi için okuyorum sadece. Gerçi puanı çok düşük olan oyunları dneemiyorum bile genelde ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Silphatos said: 33.6k modemle 250pingle q2 oynarken gameshow'da meg okuyup aynı zamanda disketlere yedekleme yapıyodum ben HAMMERZEIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 geçende bi diskette hexen shortcut'ı buldum, hüzünlendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ksumeka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Theridone said: level halen batmadi mi ya o DH olayindan sonra. Ayrica Elif Akca Nerd, gözlüklü, en az 100+ Kg'da olanlarin her ay agzi acik baktiklari bi kiz. hem guzel degil (goreceli) hemde kotu yazar (nah goreceli) Level alip hem oyun dergisi hemde guzel kiz gordugunuzu zannedeceginize, OGZ + FHM alin, her ikisi hakkinda da adam gibi fikriniz olsun. yukaridaki gorusler cok kisiseldir. adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar