Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben hat+candy+skull+pumpkin kombosu yaptım 120lvl lucky gem verdi.yeni serverda ne işe yaricaksa. birleşirmek için upgrade kısmından combine ye gel ordan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Soul stone veriyo bide gem veriyo 3 değişik kombinasyonu var. LvL 31 oldum 30 gift packi açayımmı ne yapayım. Bide bu instance girişi için ne yapmam gerekir anlamadım tam olarak. Mercenary mi olayım yoksa team kurup alttaki mercenarylerimi alayım gerçi onuda nasıl yapıyom bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gem vermesi için 4 event item ı birlikte kullanmanız gerekiyo, 3 item kombinasyonu yok. Şimdi ben Bloodaxe instance ından Saber of Osker aldım, depoda da bayağı lvl40 gem birikti. Acımayıp şunları bassam mı, yoksa True Saber of Osker düşmesini mi beklesem? True item düşmesi için hangi moda girmek lazım, ve düşme ihtimali kaç? Bir de upgrade ederken +1 +2 +3... +9 evrelerinde başarı şansları neler? Guild blacksmith bonusu filan diyo, ne kadar fark eder? lvl40 ım şu an. Silah&item tavsiyeleriniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kac tane gemin var ona gore takil, ben de ordan true bloodaxe dusurdum ama true olani dusene kadar 5 tane bloodaxe dustu. 40 oldugum an 2 tane bloodaxei +5 yaptim ben. 3 tane falan gem bosa gitti refine ederken. simdi true bloodaxe elimde +3. lesser gem de kalmadi.buyukler var. honorla alabilirsem basicam biraz daha. hardda kes bosslari, heralde hardda daha cok dusuyodur mantiken. o refine yaparken basari sanslarini bu baslikta biri cevaplamisti bakarsin gerideki sayfalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 3 farklı kombinasyon var. Pumpkin ve mask = Soul Stone Hat ve Candy = Dragonshard 4 ü birden = Gem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 WOOOOOOOOOOOOOOOO arenada 1. oldum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 6. kademeye kadar yükseldim gerisi aşıyo beni ehehe. Claymos Altar'a kaç kişi giriliyo. Lvl32 halimle 1 boss bile kesemedim mercenaryimle birlikte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 arenada honor farmlayarak xp kasmak ta kolay geldi eheh^^ bi seferde 300 honor filan geliyo toplamda, 1,5k xp demek bu da. ödülden de birkaç günlük VIP çıkmıştı zaten, 1 dk cooldownla deli gibi farmlayasım var. ayıp olmaz di mi:P gerçi arena limiti var ona takılıcam da, o bitene kadar düşük ranklardan honor sömürmek çok tatlı geliyo. ne yapın ne edin, arenada başarı elde edicek kadar güçlenin. ben gittikten sonra tabi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 32 leveldeyim. 30 level gift pack i açayımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 True Saber of Osker düşürdüm sonunda. Biraz bakındım, refine şansları +4 e kadar %100, 4-6 arası %75, 7-8 %50, 9 %25 miş diye yazıyodu. Ayrıca +6 ya kadar yapınca fail olduğunda -1 kaybederken, 7 ve sonrasında hepsini kaybediyomuşsun. Ben de tırstım, +6 ya kadar yaptım bıraktım. Sorum şudur ki: Guild Blacksmith bonusu ne kadardır? +% kaç bonus veriyo? Şunu +7 yapmadan önce bi guilde girmemi mecbur kılıcak kadar büyük fark varmıdır? Tırsıyorum resmen, bidaha imkanı yok bulamam o kadar gemi. Gerçi bi bu kadar daha var da, onları da 2. silah için saklıyorum. Bu arada hala guild bulabilmiş değilim. Vietnam ve Assassins crew e başvurmaya devam ediyorum, cevap bile gelmiyo. Şansımı deneyeyim diye 3 Stars and a Moon a başvurdum, onlar da reddettiler. Diğerlerinin de levelı çok düşük, blacksmith bonusu varmıdır bilemiyorum, onları da geçtim. Sap gibi dolaşıyorum ortalıkta, biriniz elimden tutun plz. Bu arada ardından tekrar girdim ve 2. true saber da düştü eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 10 tane bloodaxe oldu hala true yok yarın son kez giricem duserse duser dusmezse cukumden assa kasımpasa ... 1 tane +8 2 tane +6 patlatmıslıgım var debris birikti, yarın +9 true ile ortamlara akma hayalleri kuruyorum, wezeir lvl 44 olarak 1. , ben 42 olarak 10. yum : ) beni otturuyolar feci zayıfım suan refinesız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bi de 42 leon var kıcımızdan takipye marty de aralarda bi yerde 2-3 gune 40-49 arasında ilk 5 te birbirimize dalarız artık : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ne zaman true bloodaxei +5 yapmaya kalksam patliyo +3 e dusuyo. gem de kalmadi. kafayi yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben bi guilde girmeden +6 nın üzerini denemiycem valla. o kadar lvl40 gem kaybedersem içime oturur. gerçi guild bonusu ne kadardır hala bilmiyorum. /edit Vietnam a yaptığım başvuru kabul edilmiş... te, blacksmithleri yok, olsa da %2 bonus veriyomuş. Neyse, +6 yla kalıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Claymose instance için kaç levelde girmem lazım? Artık yetememeye başladım lvl 33 de. Gear upgrade zamanı gelmiş. 40 level gemlerini harcamaya başlıyım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 lvl 40 26 tane yaktım ben şimdiye kadar. yakın olm pek fazla oturmuyo içinize 2 gunluk dunya 3 kurusluk oyun asdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben wezeir le girdiğimde instance ye lucky gemler true gear lar dökülüyo.hatta bana " ne ballısın" dediler başkalarıyla girdim 1 tane gem 1 tane true düşmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ben benim alt 30warriorla gift packi alıp bitane staff a giftpackten cıkan gemleri basma çakallığını gösterdim, mage e yollıcaktım. Ama bound gem i unbound iteme basarsak itemde bound oluyomuş zaten basarkende söylüyo naapmak lazım okumak lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben de yeni başladım, lvl 36 assasin'im. şu bound-unbound item muhabbeti nedir biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bound item: karakterine bağlı item. diğer playerlara satamazsın, gönderemezsin. yalnızca sen kullanabiliyosun işte. unbound: bound olmayan item işte. quest itemlar, instance itemları filan bound geliyo standart olarak. yaratıklardan lootladığın veya marketten aldığın itemlar unbound. karakterin unbound bi itemı kullandığı zaman item bound olur. ayrıca itemı kullanmasan bile, bound bir gem ile refine edersen yine sana boundlanır. niye bu kadar basit terimleri bile türkçeye çevirmeye üşendim ki? whatevs, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 37 levelim ama itemler hep mor, mavi yeşil ayarında gidiyor. millette sarı turuncu kırmızı var 30-40 lvl arasındakilerin. nereden buluyorlar? ben de instance yapıyorum o kadar ama çıkmıyor bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Zor düşüyo onlar. Şu kahverengi renkli itemden sadece bir kere düştü bana. Oda işeyaramaz diye sattım npc ye. Instance yada normal yaratık farketmez düşebiliyor herhangi birinden. Edit : Hard mode da bloodaxe bossunu kestim hiç item düşmedi. Normalmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben bu arenada kime saldırdcam ya girdim 9.sıradayım herkez benden yüksek lvl. 1.siradaki 38lvl 2.siradaki 40lvl benim altimdaki 39lvl ben 35lvlim bi yerimide yirtsam kesemiyorum napicam şimdi böyle saçma işmi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yenilsende honor point veriyor. Yendiğinde extra veriyor. 10 level aralığına göre değişiyor arena. İtemlerin iyi olduğu sürece 10 blok arasında level farkının pek onemi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bende kahverengi item var bir tane, lvl40 assasin silahı. bir lvl40 silah daha var o da turuncu renk. +6 olarak düştü. buna soul basayım mı sizce? yoksa o kadar para harcama mı dersiniz. bir de, +7 basmaya korkuyorum, 4 ten 5 e bile geçişte fail oldu kaç kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar