Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon's Call (Browser)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

gem vermesi için 4 event item ı birlikte kullanmanız gerekiyo, 3 item kombinasyonu yok.

Şimdi ben Bloodaxe instance ından Saber of Osker aldım, depoda da bayağı lvl40 gem birikti.
Acımayıp şunları bassam mı, yoksa True Saber of Osker düşmesini mi beklesem? True item düşmesi için hangi moda girmek lazım, ve düşme ihtimali kaç?

Bir de upgrade ederken +1 +2 +3... +9 evrelerinde başarı şansları neler? Guild blacksmith bonusu filan diyo, ne kadar fark eder? lvl40 ım şu an. Silah&item tavsiyeleriniz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

kac tane gemin var ona gore takil, ben de ordan true bloodaxe dusurdum ama true olani dusene kadar 5 tane bloodaxe dustu.

40 oldugum an 2 tane bloodaxei +5 yaptim ben. 3 tane falan gem bosa gitti refine ederken. simdi true bloodaxe elimde +3. lesser gem de kalmadi.buyukler var. honorla alabilirsem basicam biraz daha.

hardda kes bosslari, heralde hardda daha cok dusuyodur mantiken.
o refine yaparken basari sanslarini bu baslikta biri cevaplamisti bakarsin gerideki sayfalardan.
Sosyal ağlarda paylaş

arenada honor farmlayarak xp kasmak ta kolay geldi eheh^^ bi seferde 300 honor filan geliyo toplamda, 1,5k xp demek bu da.
ödülden de birkaç günlük VIP çıkmıştı zaten, 1 dk cooldownla deli gibi farmlayasım var.
ayıp olmaz di mi:P

gerçi arena limiti var ona takılıcam da, o bitene kadar düşük ranklardan honor sömürmek çok tatlı geliyo. ne yapın ne edin, arenada başarı elde edicek kadar güçlenin.
ben gittikten sonra tabi^^
Sosyal ağlarda paylaş

True Saber of Osker düşürdüm sonunda.
Biraz bakındım, refine şansları +4 e kadar %100, 4-6 arası %75, 7-8 %50, 9 %25 miş diye yazıyodu. Ayrıca +6 ya kadar yapınca fail olduğunda -1 kaybederken, 7 ve sonrasında hepsini kaybediyomuşsun. Ben de tırstım, +6 ya kadar yaptım bıraktım.

Sorum şudur ki: Guild Blacksmith bonusu ne kadardır? +% kaç bonus veriyo? Şunu +7 yapmadan önce bi guilde girmemi mecbur kılıcak kadar büyük fark varmıdır?
Tırsıyorum resmen, bidaha imkanı yok bulamam o kadar gemi. Gerçi bi bu kadar daha var da, onları da 2. silah için saklıyorum.

Bu arada hala guild bulabilmiş değilim. Vietnam ve Assassins crew e başvurmaya devam ediyorum, cevap bile gelmiyo. Şansımı deneyeyim diye 3 Stars and a Moon a başvurdum, onlar da reddettiler. Diğerlerinin de levelı çok düşük, blacksmith bonusu varmıdır bilemiyorum, onları da geçtim. Sap gibi dolaşıyorum ortalıkta, biriniz elimden tutun plz.

Bu arada ardından tekrar girdim ve 2. true saber da düştü eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

10 tane bloodaxe oldu hala true yok yarın son kez giricem duserse duser dusmezse cukumden assa kasımpasa ...
1 tane +8 2 tane +6 patlatmıslıgım var debris birikti, yarın +9 true ile ortamlara akma hayalleri kuruyorum, wezeir lvl 44 olarak 1. , ben 42 olarak 10. yum : ) beni otturuyolar feci zayıfım suan refinesız olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben benim alt 30warriorla gift packi alıp bitane staff a giftpackten cıkan gemleri basma çakallığını gösterdim, mage e yollıcaktım. Ama bound gem i unbound iteme basarsak itemde bound oluyomuş zaten basarkende söylüyo naapmak lazım okumak lazım evet.
Sosyal ağlarda paylaş

bound item: karakterine bağlı item. diğer playerlara satamazsın, gönderemezsin. yalnızca sen kullanabiliyosun işte.
unbound: bound olmayan item işte.

quest itemlar, instance itemları filan bound geliyo standart olarak.
yaratıklardan lootladığın veya marketten aldığın itemlar unbound. karakterin unbound bi itemı kullandığı zaman item bound olur. ayrıca itemı kullanmasan bile, bound bir gem ile refine edersen yine sana boundlanır.

niye bu kadar basit terimleri bile türkçeye çevirmeye üşendim ki? whatevs, lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...