RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bende marty ile aynı mantıkla gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aynen öyle yapın elinizdeki silahi yada silahlari +7 yapin o 40 lara kadar götürür.40 level gemleri çok değerli çünkü 20 lvl gemleri gibi questlerle bulamiosun, bi 30 lvl giftinde 5 tane veriyolar başka bulamıyosun ya satın alıcan yada drop olarak düşücek, ister 30 giftinden gelen silahi +7 deniyin tabi patlarsa sıçma olasığınızda olabilir, isterseniz gemleri instance silahlarina basın oda sizi 55 lere kadar götürür, tabi instance silahini +7 yapmak için baya bi gem biriktirmeniz lazımki o yüzden kesinlikte başka itemlere basmayın onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 instance silahları yani 40 level silahlar dışında sakın ama sakın lesser lucky gemleri kullanmayın! Level 40-50-60 civarında o gemleri için millet birbirini.... sevgiyle kucaklıyo :D cenk biliyo bütün gün worldde bagırıyorum gem aliyorum diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 gelsene oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 simdi, guzel bi sorum var. lvl 27 yim. instance acildi. ve total 20 ap kaldi. 20 ap ile mercenary olsam, birileri beni tutar kolumdan goturur mu? 27 im diye yuzume bakmamazlik yaparlar mi? onun yerine amele gibi calismaya mi vereyim kendimi sabaha kadar? ya da burdan var mi lvl 27 civari dungeona giden arkadaslar? okuz gibi vuruyorum. beni de alin pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 valla bende adam arıyorum 27 oldum claymose yapcam adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 29 oldum. bu lvl araligindaki arkadaslar fliste eklerse beraber yapariz claymose altar. sanirim loot olayini da grubu kuran ayarliyomus, problem yasamayiz en azindan. yasarsak da burda cirkinlesiriz olur biter hehe nick:marty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Nick: Chaste, 27 olmak uzereyim dun basladim noobum ve warrior ım. Beni de goturun instance a ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nick: Shadowfury assassin im, lvl22 yim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Arenadaki son hakkımla kazandıgım 200 hp ile level atlayabildim, su an için tam 40 ap var herhalde 2 kere yapabilicem instance .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Arenada 6 lıga kadar yukselmistim, mage in biri gelip yapıstırmıs ama hadi instance yapalım da intikamımı almak istiyorum bir an once!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 arenayı nasıl yapıyoruz, getirileri-götürüleri ne, lvl kaçtayken yapmak lazım? aynı sorular instance için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Arenayı lvl 10 a gelince fln yapmaya basladım ben. Sehirdeki arenalardan yapıyosun. Pvp de kazandıgın honor pointler ile gunluk 30 ap alabiliosun, onun dısında sınırsız xp ile takas edebiliosun puanları. tavsiye edilen buymus, 30 ap aldıktan sonra geri kalan hp lerle xp alıcakmıssın sadece gerisi gereksizmiş. Az once baktım 1 hakkım daha varmıs 7 sıradaki marty aldım asagıyaaa : )) Instance olayında sadece ilk instance a lvl 27 de ve 20 ap ile girebildigini bilyiorum baska bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Combat complete! [Chaste] obtained 6 Arena Credits, obtained 123 Honor Points, obtained 184 extra Honor Points through defeating the opponent, the ranking rose to 7[Marty] lost 6 Arena Credits, 215 Honor Points, the ranking dropped to 13 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 biz offline iken arenada bize saldırırlarsa honor geliyomu? 29da bi warrior var belliki lvl kasmıyo itemi dizmiş birinciliğe bırakmış 85k honor yapmış hayvan. 85*5k xp 425k xp bi salsa 10lvl atlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Buzx olm biraz once bana sen arenada geçirmissin : )) intikamımı martyden aldım ben de : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ayip =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 lan gider mmorpg lerin grafiklerine laf atarsınız yazı ile oyun oynarsınız nası adamsınız siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 20+ levellarda level atlamak için mevcut questler yetersiz kalıyo, quest haricinde nasıl level kasmayı tavsiye edersiniz? grind mi, yoksa bir önceki towndaki daily ler mi daha iyidir? eğer grind ise hangi level aralığı en iyi sonucu verir? (şu an 25 im) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 GM lik bir şey yok sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 GM kullanan arkadaş var benim farmda işe yarıyormuş :P ShadowFury said: 20+ levellarda level atlamak için mevcut questler yetersiz kalıyo, quest haricinde nasıl level kasmayı tavsiye edersiniz? grind mi, yoksa bir önceki towndaki daily ler mi daha iyidir? eğer grind ise hangi level aralığı en iyi sonucu verir? (şu an 25 im) 27den sonra instance ve questlerle kasıcaksin belli bi süre sonra questler doğru düzgün xp vermiyicek. O sırada quest veren şehirdeki dailyleri yapıcaksın instanceları yapıcaksın ve dailyler günde 2 kere resetleniyo yani instance daily x2 normal daily x2 + questler şeklinde level kasılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 peki instance nasıl yapılıyo? 20 ap harcayıp mercenary olucam, millet npc ymişim gibi party ye alıp instance a mı götürücek? bi de sanırım mercenary bi ücret istiyomuşuz, onun piyasası nedir? sırf giderleri mi karşılatıyim napıyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 merc olduğunda biri seni merc alıp dungeona girdiğinde sen farketmiyosun ekrani refreshlersen seni partye aldığını görüyosun anca,onun dışında fiyat kimse belirlemiyo herkesin amacı dungeona girmek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 0 yap parayi zaten 1000 gold oduyosun, instancedan cok daha fazla kazaniyosun. ustelik sirf leechliyosun. bu arada 27yken falan pek alcaklarini sanmiyorum. ben 34um, chaste 31, bi tane de mage vardi mercenary lvl 29 gayet bizim kadar vuruyodu,(2miz de warrioriz) ona ragmen bosslari normal zorlukta kesemedik. easyde kestik. easyde de asil lazim olan instance itemlari dusmuyomus. elimiz bos ciktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar