Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ekle beni de listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dostum sorun şu ki chara giriyorum aşada yer almiyor daha sabah resetledim verdim statlari şimdi değiştirmek istiyorum ama gel gör ki yerinde yoklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Masteis ekledim listeye senide, rra bazen bi bug oluyor, yenile sayfayı yada cık gir en kötü ihtimalden çerezleri temizle düzelmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 quirath'i eklesene. mentor ekleyeyim dedim olmuyor bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ekledim dostum senide, diyorum ya 1 level daha atlamam lazım sonra mentor olarak ekleyebileceksin azıcık sabır diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 statlar halen gözükmüyor ayiptir ayip lvl14 sinlere ölüyorum burda nese bieşy sorcam ahden iteme bid dedim ne gelen var ne giden ne bir süre var ne bişey nasi işliyor ah olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 time left medium nedir ya azmi çokmu şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 iste sorun o. her lvl atlayisimda denedim olmadi bi turlu. ilk mentorun invite etmesi gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 netcafe ben şimdi senin adını vererek kayıt oldum ya gift pack vermiş 1 tane onu istediğim zaman alabilirim dimi? üst seviyelerde daha güzel şeyler veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 @Boğa Evet istediğin levelda alabilirsin,yüksek levelda alman daha iyi güzel şeyler yüksek levellarda var. @RRA Time left medium : Orta ne az ne çok orta işte.. :) @Inne Abi benim level 50 olmam gerekiyor seni apprentica alabilmem için biraz beklerseniz heyecan yapmayın 49da %25teyim şuan level 50 olayim alıcam apprentice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 eve bi döneyim akşama level 20 yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 oyle etrafa bakina bakina 12 oldum sdf. yanliz su ap olayi hic hosuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 lvl 20ye rhtcana gelirsiniz problem olmuyo :) ve evet ap olayını ben oldum olası sevmedim ama yapicak bisey yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ap değilde şu arenadaki time olayı benim çok canımı sıktı tmm rank atliycaktim uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 cenk nasılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu ara ingame nick değişti, mastorize oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bende 2.charı açıyorum olmiycak böyle adam kesmeye doyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 çok çok nadiren special attack vurabiliyorum millet bana deli gibi paso çakıyor specialleri nedeni ne olabilir? ps: yukardaki guideler nezlinde ilerliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 karakterin nedir? mage : en çok special attackı yapar Warrior : en çok secondryi specialları yapar Assasin : hem damage hem secondry dengede level ilerlesin düzelir düşük levellarda special çok çıkmaz. Aynı zamanda Skill seçtikten sonra Skillerini kullanılması için seçtinmi? yukarda load etmen gerek skilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 desenize abicim load die paso dayak yiorum burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 abi guidelari ne biçim okudun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 load yapmazsan uyariyo oyun hatta. onu bile ignore etmisin eheh. 19 olduk ap bitmek uzere. arena points ile ap alinir mi yoksa baska birsey icin biriktirsek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 arena çok zevkliymişte puanlar hemen tükeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 19.5 Assassin yaptım, 10 AP kaldı :( 15. levelda Gift var, claim etmeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 arena points its AP alınıyor. Honor Exchange => Points => En asagida 30 AP alabiliyosunuz. Ap Bittikten sonra yapilacak malesef bişey yok.. 15te gift var ancak ben onun 25ten sonra alınması taraftarıyım. 30daki giftide 35 gibi falan almanız o levellarda işinize yarayacaktir. ( Özellikle ap bitince job centerda çalışacaklar..hem para hem xp o levellarda gelen 5k-10k xp ilaç gibi geliyo (bence)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar