Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha 525 e bak

Llama

Öne çıkan mesajlar

Abi siz hiç akşam iş çıkış saatlerinde Mecidiyeköy'den 34A Metrobüs'üne bindiniz mi? Mecidiyeköy'de bir dolar. Zincirlikuyu'da bildiğin sardalya kutusu. Oturuyorsan senden kralı yok ama ayaktaysan akla gelmeyecek bir işkence ve nefessizliğe mağruz kalırsın. Köprüde trafik te varsa ooooh tadından yinmes. Ayağı bile kopsa birinin o esnada kimse kalkıp yer vermez. Veremez. Ayağa kalkacak yer yok çünkü. Herkes birbiri ile kenetlenmiş, bir sevgi yumağı oluşturulmuş. Buna keza hiç cepçilik yapılmıyor ya... Şaşırtıcı. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Penthesilea said:

ahahahaha nasil parali olur abi 525? bu arada her insanin 525 i yasamasi lazim ya, benim lise izmir fen oldugu icin surekli biniyorduk, cidden o otobuste kanser olunur yani. her kose donusu yeni bir macera acaba bu sefer takla aticaz mi diye. bi de 525 kose donerken arkadasin koluna carpmisti abi bizim sdfsfsdfa of ne gunlerdi ya

adamların izmirde 1 hat var heralde heycanlı, yazık :)
olm bu normal bi hat degil, eksisozluge 525 yaz oku
Sosyal ağlarda paylaş

sorunlu şöförleri 525 ve 412 ye veriyorlarmış.tınaz da 50m de bi kasis olmasına rağmen, adamlar yokuş aşağı son sürat gidiyor.zıplaya zıplaya gidiyoruz otosbüste.

bir keresinde kampüsten binmiştim 412 ye.şöför telefonunu uzattı, abinin bir resmini çeksene diye.gözünde çakma ray-ban, gerile gerile bir poz verdi direksiyonda, dumur olmuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...