Borked Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 14 dakika sonra. 3.lük 4.lük maçı : TSL vs Prime Şampiyonluk maçı : WeRRa vs oGs nerden izliyoruz: http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Roffles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nerden izliyoruz 2: http://www.gomtv.net/sc2_teaminvi.php ya da http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Roffles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 NADA OYNUOOO KOŞUUUUUUUN İZLEYİİİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nerde? spikerler konuşuyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tamam işte nada geldi hazırlaniolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 좋아, 그럼 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bi sus be kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eleman eline osurmuş onu kokluyodu biraz önce haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nada çok kötü oynuyo ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nada yeterince pratik yapamio mu yoksa adam artık yaşlandı mı nedir xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 pratik eksikliğidir, line up nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 es es tidis tidis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 şimdi ogsTOP vs justfakeWerra maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ingilizce yayın yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Eru topicle alakasız ama bi şey sorucam mass thora karşı napıyosun? turretla base i kapatıyolar muta harassa karşı harassta zorlanıyorum. bi de anladıgım kadarıyla hard-counterı yok. Tnin eğer devamlı harassı varsa ultraliske de gidemiyosun çat diye. mass muta magic box yapmak istesen arada marineler oluyor. mass roach yapsan tanklar+thorlar bi şekilde alıyor. mass baneling desen hadi eğer ortalarında patlarsa aoeden kazanıyosun ama iyi micro yapan adam ara boşluk bırakıyor thorların. eğer iyi damage versen bile geriye savaşacak adamın az kalıyor. ne yapacagımı bilemedim aklıma gelen tek şey artık "X" diye bi counterının olmadıgı ama combatta pozisyonunu, surroundunu iyi kullanırsan kazanabileceğin. var mı senin uyguladığın taktik, ben arada bi şeyler yapıp bala göte kazanıyorum ama çok zorluyo. %70 yeniliyorum mass thora karşı. ultralisk deme çünkü ultraliskden önce geliyorlar genelde ve bug patchinden sonra genelde aoe bakımından çok sıçtı ultralisk, bi de tabi mass thor ama hiçbi zaman yalnız olmuyolar yukarda dediğim gibi blue flame hellion veya marineler veya tanklar hep destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben neural parasite yapiyorum da artık low diamond sayılırım galiba.ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ogs gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 belli bi sayiyi gecene kadar roach hydra tutuyorum. Sonra infestor ultra roach hydra baneling. Map Kulas ravine tarzi bi map ise brood lord. Sanirim önemli olan terrani pozisyon dişi yakalamak. Eğer ağır mech gidiyosa terran turtle geliyorsa geri çekil droplara dikkat et ultra brood infestor ne gidiyosan git. Saldirma. Turtle yapan adama saldirdiğin an veriyosun oyunu, birak o gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 anladım, ben de pozisyon dışı yakalamak oldugunu düşünüyorum. ama işte o senin tutabildigin kısım bende yok daha euheuh adam çıkıyor baseden thorlarla 8 tane steam roll ediyor. bi de öyle bi zamanda geliyolar ki ultralisk cavern bitti biticek filan çok uyuz. eyv denerim dedigin şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben hala marine maruader early push a yeniliyorum yannız. Maruader stim kite hala etkili baya. muta çıkasım da gelmiyo çoğu zaman. bi de bu arada magic box microsu marine dinlemiyo . marine var diye korkmana gerek yok çerez gibi ölüyo marineler altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar