Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOMTV Team Invitational Finals

Borked

Öne çıkan mesajlar

Eru topicle alakasız ama bi şey sorucam mass thora karşı napıyosun?

turretla base i kapatıyolar muta harassa karşı harassta zorlanıyorum. bi de anladıgım kadarıyla hard-counterı yok. Tnin eğer devamlı harassı varsa ultraliske de gidemiyosun çat diye.

mass muta magic box yapmak istesen arada marineler oluyor.
mass roach yapsan tanklar+thorlar bi şekilde alıyor.
mass baneling desen hadi eğer ortalarında patlarsa aoeden kazanıyosun ama iyi micro yapan adam ara boşluk bırakıyor thorların. eğer iyi damage versen bile geriye savaşacak adamın az kalıyor.

ne yapacagımı bilemedim aklıma gelen tek şey artık "X" diye bi counterının olmadıgı ama combatta pozisyonunu, surroundunu iyi kullanırsan kazanabileceğin.

var mı senin uyguladığın taktik, ben arada bi şeyler yapıp bala göte kazanıyorum ama çok zorluyo. %70 yeniliyorum mass thora karşı.

ultralisk deme çünkü ultraliskden önce geliyorlar genelde
ve bug patchinden sonra genelde aoe bakımından çok sıçtı ultralisk, bi de tabi mass thor ama hiçbi zaman yalnız olmuyolar yukarda dediğim gibi blue flame hellion veya marineler veya tanklar hep destekliyor
Sosyal ağlarda paylaş

belli bi sayiyi gecene kadar roach hydra tutuyorum. Sonra infestor ultra roach hydra baneling. Map Kulas ravine tarzi bi map ise brood lord. Sanirim önemli olan terrani pozisyon dişi yakalamak. Eğer ağır mech gidiyosa terran turtle geliyorsa geri çekil droplara dikkat et ultra brood infestor ne gidiyosan git. Saldirma. Turtle yapan adama saldirdiğin an veriyosun oyunu, birak o gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

anladım, ben de pozisyon dışı yakalamak oldugunu düşünüyorum. ama işte o senin tutabildigin kısım bende yok daha euheuh adam çıkıyor baseden thorlarla 8 tane steam roll ediyor. bi de öyle bi zamanda geliyolar ki ultralisk cavern bitti biticek filan çok uyuz.

eyv denerim dedigin şeyi
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala marine maruader early push a yeniliyorum yannız. Maruader stim kite hala etkili baya. muta çıkasım da gelmiyo çoğu zaman. bi de bu arada magic box microsu marine dinlemiyo . marine var diye korkmana gerek yok çerez gibi ölüyo marineler altta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...