zamo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Merhaba, opensuse 11.3 gnome kullanıyorum. Yeni yükledim sayılır bilmediğim baya şey var. Googleda aradım bulamadım burada da arama çalışmıyor o yüzden konu açıyorum. Türkçe karekter içeren bazı text dosyalarını ve altyazıları açarken türkçe karekterler görünmüyorlar. Sistemin dilini Türkçe yapmayı denedim çözülür gibi olmuştu. Sonra başka bi sebepten İngilizceye aldım şimdi tekrar tekrar Türkçeye almam sorunu çözmedi. Çözüm için bir öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ben pek Türkçe altyazı kullanmam ama SMPlayer ile gösteriyordum bir misafir filan geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Utf-8 den kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum bazı text dosyalarında da aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl isoya çeviririm veya utf yi update ederim biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tr locale eklemen lazım. Suse nasıl yapıyor bilmiyorum ama. /etc/locale.gen gibi bir dosya bul, oradan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 oldu gibi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Dosyanin encoding'i sorun yaratiyor evet. Ben iconv kullanarak alt yazilari cevirip o sekilde ekliyordum. Cozum bulamazsan ayni sekilde yapabilirsin sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar