SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ya çok severdim o oyunu nostalji yapasım geldi indoor bi maç özelliği vardıya bayılırdım...5lik takımlardan ne güzel maçlar olurdu o tahta zeminli sahada...[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bende var :) 98 mb emulen vrsa dc++ varsa freddy12 nıckı ım D: arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 emulede dırek arat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 üstüne basa basa "full" demek biraz komik oluyor. "fifa 98'i nerde bulabilirim" tarzında başlık biraz daha yumuşak olurdu. p2p programlarını konuşmak yasak değil de, "fifa 98'in full sürümünü internetten nereden yüklerim" diyince direk olarak "hangi evi soyayım" demek gibi birşey olmuş. kınıyorum seni.. aha bak: *!kınnn* kınadım seni.. :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ..................."hangi evi soyayım" demek gibi birşey olmuş. kınıyorum seni.. aha bak: *!kınnn* kınadım seni.. :) bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini yok edecektir ama etmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 inanamıyorum ya.. adam sırf bir imza için mesaj atmak için mesaj atmış.. bir de quote'u düzgün yapabilse içim yanmıycak... TAG'ları öğrenmek için şuraya bakabilirsin: http://forum.paticik.com/faq.php[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Bone
adam sırf bir imza için mesaj atmak için mesaj atmış..
bir de quote'u düzgün yapabilse içim yanmıycak...
TAG'ları öğrenmek için şuraya bakabilirsin:
http://forum.paticik.com/faq.php[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş