Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAOC'da en para kazanmanın en iyi yolu

noil

Öne çıkan mesajlar

saat kısmı belirsizdir classdan class a grpdaki kişi sayısına bufflı olup olmamana mobları ne kadar hızlı kesip kesmediğine bağlıdır, ama iyi para en güzel darkness fallsdan çıkar diamondları satarak veya onlarla item alıp salvage ettikten sonra hinge ederek[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

altın/saat diye bişey olamaz
xayder ında dediği gibi gruba göre değişir
şöyleki
2 enchanter(mana)
1 mentalist(mana)
1 hero
1 bard
1 druid
1 warden(pbt)
1 animist şeklinde bir grup kurabilirsen
"köpek" gibi para yaparsın df da[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.

[Bu mesaj Proxa tarafından 15 Ağustos 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

derhal df ye gdiyorum merce ve bot var bana bi paladin laziım:) gerci kay/alb de df nin bize gecmesi baya uzun zaman alcak gibi dun aksamki gorrdugum magzaradan sonra:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay

Sosyal ağlarda paylaş

YA cahilliğimden soruyorum...şimdiye kadar df de çok az zaman harcadım...Ordan çıkan o sealler nasıl para ediyor? yani ben onlarla sadece armor alabilmiştim zamanında...Yani bunlar nerelere satılıyor?[signature][hline]Azo [LVL50 4L7 Sorcerer]
Kibos [LVL49 Necromancer]
Gallon[LVL20 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gorgo, 17 Ağustos 2004 10:53 tarihinde demiş ki:
YA cahilliğimden soruyorum...şimdiye kadar df de çok az zaman harcadım...Ordan çıkan o sealler nasıl para ediyor? yani ben onlarla sadece armor alabilmiştim zamanında...Yani bunlar nerelere satılıyor?

Çıkan seallarla belli armor parçaları alıyorsun.
Emerald seallarla-10 emerlad seal verip aldığın bir kılıç
Sapphire seallarla-30 küsür seal verip aldığın plate bi vest
Diamond seallarla-15 seal değerindeki kılıç-adı avernal malison longsword
Sonra bunları salvage edip metal haline getiriyorsun. Daha sonra metalinin çeşidine göre metalworking menüsünden hinge yapıp satıyorsun.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

ordan çıkan değilde normal dropları ben salvage ediyordum ve satıyordum ama hinge yapmadım hiç hingesiz satınca zarar ediliyormu?[signature][hline]Azo [LVL50 4L7 Sorcerer]
Kibos [LVL49 Necromancer]
Sosyal ağlarda paylaş

direk malzeme olarak mı satıyosun? evet o sekil cok zarar edersin. yani hinge yapıp satarsan cok daha karlı oluyo.

söle anlatim; digelim ki bi kac tane parca salvage ettiniz ve elinizde 100 tane arcanium metal bar oldu.bu arcaniumu direk merchanttan almaya kalksanız tanesi 5 gold falan 100 tanesi 500 gold eder.ama bu merchantin size satis fiyatı siz bunu metal bar olarak mertchnatta satsanız fiyat yarı yarıya duser belkide daha fazla yani 100 metali satsaniz belki 200 gold anca gecer elinize. ama bunla metalworking ile 20 arcanium metal bar isteyen jewel box mi ne var ondan 5 ad yapabiliyosunuz. tanesini de 100 goldda satabiliyosunuz. etti 500 gold.

sonuc: direk metal barlari satsanız 200 gold falan alacakken jewel box yaparak 500 gold kazanıyosunuz.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Sosyal ağlarda paylaş

hmmm epey bi para kaybettim şimdiye kadar o zaman :(
neyse geçmiş ola...
2 Pala 1 Fop Cleric 1 İce Wizzy derim[signature][hline]Azo [LVL50 4L9 Sorcerer]
Kibos [LVL50 2L0Necromancer]
Sosyal ağlarda paylaş

1 mana ment 1 mana enchanter 1 buffbot derim ben, full buffed peti focus shieldla yolluyosun ortamlara akarken mentalist hem crack atıyo, hem pet denen herife HoT atıyo hemde mobları fazla acıtmadan AE dot atıyo, ama focus nerfünden sonra üstüne alırsa bütün mobları karışmam, enchanterda (bakınız ben) bu sırada focus açık uyukluyo, moblar kalabalık ve sarı-turuncu olarak denedik baya iyiydi tabi bunu en iyi yol olarak diilde baya iyi bi yol olarak söylüyorum; bide bi bardak FoP yanında ii gider[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...