KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 .sphere serverdan bu şekilde karakter açmaya çalıştıgımda not priviged command diye hata werio onceleri bu şekilde sorunsuz acc açan ben bole bi hata neyden dolayı almış olabilirim?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Doğru privalage level verdinmi ? .account nicki plevel 7 yi dene istersen.(Sphere gui consoledan)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 20 Ağustos 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 .serv.account add username password .serv.account username plevel .serv.account update Butun komutlar fakat 1.sinde hata werio işte not priveged command ".serv.account... filan falan ne oldu benim sphereye kafayı mı yiyoo.[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 account add neron 1234 account neron plevel 7 bu sekil.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oyundayım ama hata:P[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 owner değilsen owner account açamazsın.[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ehueh ne yaptın yaw[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bendede rc 4.0.2 de konsoldan serv. komuturna not privilaged diyo :D delirmiş bu sphere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 .account la yaptım oldu:) saolun onceden dedigim gibi yapıodum alalala ne degişti ki neyse.[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 .serv. yaparsan server'a komut gönderir, ki konsol'un yetkisi yoktur. .account ile direk olarak konsoldan yaratabilirsin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 .account ne ya? . gelio mu konsoldakilerin basına?[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet gelir.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 o anlamda söylemedim. "EVET GELEBİLİR" anlamında.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kullandığın sürüm ne ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar