yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Sakin olun la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hepiniz noobsunuz alayınızı ezerim. zerg de ezik BUFF pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 SnailBey said: sanki cok iyi oyuncularmıs gibi Huk nanwia fln filan diorsun. bu adamlar korede sıradan oyunculardan maç alamazlar ... sıradan diyorum bak pro deil. pro adamlarda tasak gecer bunlarla. hani naniwa neyse de HuK diyoruz HuK,non-Korean en iyi protoss muhtemelen Koreye gitse ordada en iyi 5 protossdan biri olur... HuK eu account: http://www.sc2ranks.com/eu/218167/HuK HuK us account: http://www.sc2ranks.com/us/388538/HuK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 iyi geyikti loll espriyi tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 baal sakinles sende bi haci bi sure muhattap olmayalim senle otur bi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sakinleş ? otur ? bi düşün ? :D ehahaha bu esprini de ben tuttum. i'm just : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 release the daylings! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Eru belli ki HuK u doğru düzgün izleyememiş daha baaL,üstüne gitme yazıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya anlamıonuzmu siz kime gore neye gore muabbetini. Huk Gitsin kore ye o zaman ???????? o adam koreye gore noob biz ona gore noobuz siz bana gore noobsunuz. annadınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 SnailBey said: ya anlamıonuzmu siz kime gore neye gore muabbetini. Huk Gitsin kore ye o zaman ???????? o adam koreye gore noob biz ona gore noobuz siz bana gore noobsunuz. annadınız ? Zaten HuK gidiyor koreye GSL3 Liquid gönderiyor.Orda Korelilerin eline verince ne diyeceksiniz merak konusu...+bu adam Koreye göre noob değil buna emin ol TLO kadar IdrA kadar potansiyele sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 adam oyun kazanmaya eline vermek dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben bi cok avrupa amerika oyuncusu gsl'e gider ve ezilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 huk idra kim ya bi ling rusha bakar hepsi nada felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Eru + snail vs HuK izlesek paramı HuKa basarım eru snail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 6 ling yapacak kadar zeki olduklarını biliyorum. ondan tüm paralar eru+snaile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 huk noob ya kendinize gelin sdf.prelimleri bile geçemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yahu birader aranızda scbw scene i takip etmiş birileri var mı? Şu oyunun ilk aylarında bile koreliler bu kadar dominantken .. (Ki daha bir sürü progamer sc2 ye geçmedi bu gördüklerinizin tamamı ununu elemiş tipler boxer nadaya filan OOOAAA yapıyosunuz Jaedong Flash gibi tipler geçince sc2 ye farki kavrayacaksiniz) bundan bir süre sonra scbw tarihe kariştiğinde bu tipler sc2 ye geçecek. Fruitdealer dediğiniz adam proleague te tutunamamiş 3-12 tarzi bi stats yapmişti scbw de. keza nada boxer son 2 yildir prolevelda oyun alamiyorlar, alsalar efsane oluyo OHAA YAŞA BOXER filan diyoruz, 10 oyunda 1 o da tırışka maçlarda. Kimi kimle kıyasladığınızın farkında değilsiniz. Biz huk a bok atarken argümanınız HUK la oyun atta görelim olmamalı. Hayır argüman yapmayı da bilmiyorsunuz. Huk void ray basıyo onun void ray i patlıyo demek ki void ray o kadar OP değildi bir argüman değil. huk koreye gitsin. idra gibi günde 12 saat kassın 6 ay korelilerle kapissin koç u olsun. Ondan sonra evet huk dünyanin en iyilerinden olabilir. O zaman dahi HUK void ray bastı patladı demek ki voidray kötü mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 üsluba gelince aranizda üslubuma laf edenler bi zahmet bi ara kendi mesajlarini da okusunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hacı üslubunun dikkat çekmesinin nedenini direk söyleyeyim; "burdakilerin hepsi 2 aydır internet kullanan 1 aydır sc oynayan insanlar, ben süper überim, ben sc oynarken bunlar tavuk kovalıyodu" tavrın direk. ben geçen sayfalarda demiştim 99 da medicte oynarken bla bla diye. benim ilk replay arşivi yapmam 2000 senesine tekabül ediyor, ilk grr maçı izleyip dibimin düşmesi 2000 senesi gene. ve benim kadar eski/benden eski insanlar da var burda. 10 senedir starcraft'a takılı kalmamış olabiliriz. ben şahsen 2001-2010 arası strateji oynamadım bw'nin yerini hiç bişey dolduramıyacağı için. o da baydığı için.herkes pro değil benim oyunum da şahsen pek iyi değil. ama bilgi var oyunu az çok görüyoruz , yorumlayabiliyoruz. sc de kişiyi iyi oyuncu yapan şey keza experience, benim şuan durumum (çoğu kişide de oldugunu biliyorum, tl de topici var mesela) ellerin beyne yetişememsi, yapmak istediklerini istedigi yapamama,kontrol etmek istedigi uniteyi istedigi gibi kontrol edememe, bunlar experience la düzelen şeyler, düşük puanlı / orta oyuncu seviyesi insanlar oyunu bilmiyor diye birşey yok yani. ve sc2 BW a kıyasla çok farklı bir oyun. bw da kaç kere lamerce, evet bildiğin lamerce cheeselerle turnuva yarı finali finali döndüğünü gördün. GSL'in ro32'den sonra maçların %30-40'ı cheeselerle gidiyor, her maç sonu dumur oluyorum. TLO,Boxer vs bir sürü adam iyi scoutlayamadığı cheese'i imkansız durduramıyor. bw la 1e1 kıyaslamamak gerek oyunun dinamiği üniteleri çoğu şeyi farklı ne kadar starcrat olmanın mecburi benzerligi olsa da. huk değil ayrıca socke'den bahsetmiştim void ray konusunda.nerden huk'a geldiysek :d. ki socke bariz avrupanın 1 numaralı protoss'u (naniwa ile beraber) ki voidray çok bilinmeyenli denklem değil ki, bir air unit, basıyorsun saldırtıyorsun, 2-3 farklı kullanımı olabilir, bu adam her şekilde kullanıyor, combat olmadıgı halde 30-40 saniye şarjlı voidi bekletebilen ender adamlardan, bundan örnek vermeyim de kimden vereyim ? voidin pro sc gamingde en çok görüleceği yer aç 2000 replay izle; socke maçlarıdır direk. ve bu haliyle de diyorum ki VR'in bütün işlevi bitmiştir, ordu kompozisyonunda fiyat/kırılganlık dolayısıyla yeri yok(colossus/ht ?),harrass için çok kolay fail olan bir unit oldugundan yeri yok(2 queen/4marine/3hydralisk?). yok oglu yok yani. platin ligde 20 tane speed upg'li void basıp base parçalayıp terran-zerg ağlatan lowbielerden mi örnek verecektim. ki EMİNİM voidin nerflenmesinin bariz nedeni teamgameler / "gelişmeli starcraft" oynayan platin lig altı oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ayrıca kore>rest of the world oldugunu zaten kimse inkar edemez. "yok yok avrupa iyi" diyormuşuz gibi olmasın. ben en azından demiyorum. ama en begendiğim koreli toss sSKS ve, unite kompozisyonu gate-robodan ibaret. çok da replayi bulunabilen bi adam değil 20 tane kadar replayi ver elimde ve %90 colossus-ht + t1 unit kompozisyonu ile gidiyor. haliyle VR örneği için socke kalıyor elimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bi de huk çok badmannered bi adam kıl olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 team game'lerde zaten aşırı imba'ydı. 1v1'de kullanılması fazla kolaydı. terran nası ana combat dışında base'e 4 mara indirip önemli bir bana alıyordu çaktırmadan, aynısını 2-3 void ray hiç ünite kaybetmeden yapabiliyordu. drop'ta o partiyi komple kaybetme olasığın çok daha fazla. üstelik charge'lanınca 10 tane marine getirsen de o 3 vr seni alıyordu. keza aynı şekilde marine değil de 5 viking getir, yine alıyordu void ray'ler. ama yok dandik üniteydi vr tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 doğru demişsiniz işte. Bir ünite bastım oyunu aldım olayından sıyrılmalı sc2 de. Void Ray oyun alan bir üniteydi. Güyya light la counterlaman gerekiyor, light olup cani 80 i geçen ünite yok, charge geldi mi otur ağla. Şimdi destek ünitesi. Banshee ye de gelebilir diyolar benzer nerf ama counteri kolay banshee nin. Voidin counteri da zordu. Tek demem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Eru topicle alakasız ama bi şey sorucam mass thora karşı napıyosun? turretla base i kapatıyolar muta harassa karşı harassta zorlanıyorum. bi de anladıgım kadarıyla hard-counterı yok. Tnin eğer devamlı harassı varsa ultraliske de gidemiyosun çat diye. mass muta magic box yapmak istesen arada marineler oluyor. mass roach yapsan tanklar+thorlar bi şekilde alıyor. mass baneling desen hadi eğer ortalarında patlarsa aoeden kazanıyosun ama iyi micro yapan adam ara boşluk bırakıyor thorların. eğer iyi damage versen bile geriye savaşacak adamın az kalıyor. ne yapacagımı bilemedim aklıma gelen tek şey artık "X" diye bi counterının olmadıgı ama combatta pozisyonunu, surroundunu iyi kullanırsan kazanabileceğin. var mı senin uyguladığın taktik, ben arada bi şeyler yapıp bala göte kazanıyorum ama çok zorluyo. %70 yeniliyorum mass thora karşı. ultralisk deme çünkü ultraliskden önce geliyorlar genelde ve bug patchinden sonra genelde aoe bakımından çok sıçtı ultralisk, bi de tabi mass thor ama hiçbi zaman yalnız olmuyolar yukarda dediğim gibi blue flame hellion veya marineler veya tanklar hep destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar