Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 @eru: oyuncu olmak =/= adam olmak bunu anlayamamış olman üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 beyler sakin yüklenmeyin birbirinize yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 izlesenize işte gsl 2 yi. tvp 1 terran galibiyeti, pvz bir p galibiyeti ilerliyor. dua edin günün sonuna kadar zergler maç alsın yoksa pazartesi yeni patch geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bugnu basladımıki gsl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ohoo 3. maç bitmek üzere bile. tvz, t bire galibiyet. işimiz bitti beyler zerg 0 çekmek üzere :( 3. maç ilginç oldu ama. şöyle ki; terran 1-2 marine bastı sonra vikingle over harass, arada 3 tank, 3-4 banshee yürüdü direkt zergün üstüne. zerg baneling roach falan kapıyı zorladı, baya iş de yaptı. terran federasyonunun aldığı karara göre tüm marineler terhis edilecekmiş ve kendileri çeşitli illerin büyükşehir belediyesine bağlı park ve bahçeler genel müdürlüğünde park bekçiliği, sulama, çiçek böcek bakımı gibi işlerde çalıştırılacakmış. savaş sırasında ağır psikolojik zarar almış olan marinelerin köepkelere takılan gibi bir ağızlık takmasının zorunlu tutulması düşünülüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 nerden izliyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 GSL değil bu GOMTV Team Invitational. Nerden izliyoruz : http://www.gomtv.net/sc2_teaminvi.php Bugün Yarı Final oynanıyor, şu an oynanan maç: oGs vs. TSL Sonuçlar: oGsZenio 0 - TSL.sSKs 1 oGsTOP 1 - 0 TSL.sSKs oGsTOP 1 - 0 TSL.FruitDealer devam ediyor. durum 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.gomtv.net/sc2_teaminvi.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 gsl team invite yannız o, asıl gsl başlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 anladık ulu zerg, gomtv yerine gsl yazmışım yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sdfsd aynı anda atmışız xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 erör veriyo bitti sanırsam stream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yoo devam ediyor aynen. baya düzeltmişler hatta gomtv nin streami; ama şu aralar takılmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 saçma bir erör alıyorum çözemedim de kısmet değilmiş sanırsam. sildim tekrar kurdum vermiyor şimdi. streamer denen bir eklenti getirmişler sanırım olayi stabilize etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 en son versiyonu çek error alıyosan, ben de alıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5140711 ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Soimyr said: @eru: oyuncu olmak =/= adam olmak bunu anlayamamış olman üzücü bu ne yaaaaa. kimsin sen be haha. adam olmak dedi aciklasana adam olmak ne. cok sinir oldum bak ya. bide pvp deki colosus cikmazsan GG mantıgı cidden inanılmaz sacma. late game den bahsediorum. void ray nerfi bencede gereksiz ztn 2 void cıkan bi p ekonomiyi oraya vermis demektir. gidip onden daldıında gg olması lzm. yapamiosan senin yeteneksizlik. son olarakta sunu soliyim tr de iyi oyuncu yok diyen arkadaşa. kime gore neye gore diye bi laf war bilirmisin. sanki cok iyi oyuncularmıs gibi Huk nanwia fln filan diorsun. bu adamlar korede sıradan oyunculardan maç alamazlar ... sıradan diyorum bak pro deil. pro adamlarda tasak gecer bunlarla. Senin mantıga gore SC2 sadece korede oynansın olur. ki yok oyle bisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 snail çok sempatiksin. ya bu arada arkadaslar cok alinmis yazdiklarima. özellikle baal. Daha önce de dedim trollediğim nokta oyunu biz çözdük blizzard hatali argümaniniz. Trol olmasinin sebebi de üsluptan kaynakli, çoğu zaman bana komik gelen şey bazen öyle görünebiliyor. Bakın mesela şunun gibi: Terrana nerf geldi zerglerin adamlığını sorgulamaya başladiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya bişi dicem de bir tek ben ve çevremdeki insanlar da mı bu oyun bu kadar unstable? ciddi diyorum 4-5 oyundan sonra illaki bi crash şu bu veryo. bazen 4-5 oyundan önce yapiyor ki işte o zaman hoş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Soimyr said: @eru: oyuncu olmak =/= adam olmak bunu anlayamamış olman üzücü arkadasa katılıyorum, once adam olun sonra yorum yapın ve ekliyorum adam olmak > oyuncu olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu arada snail cok sempatiksin :> :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 memphis çok phissin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 tunca said: az önce ilk terranımı yendim 7.dkda sdfsdf 14 hatch yaptım yine de 7. dkda bitti lolol terran 1000 oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 SnailBey said: Huk nanwia fln filan diorsun. bu adamlar korede sıradan oyunculardan maç alamazlar ... sıradan diyorum bak pro deil. pro adamlarda tasak gecer bunlarla. hahaha. oyna o zaman HuK ile 3-5 oyun ağzına yüzüne versin replayleri koy izleyelim bizde. huk'u beğenmemiş adam. tamam beğenme, türkiyede var mı huk'u yenicek adam heh. yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 nasıl düşebiliyorsunuz hala bu tuzaklara anlamıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar