Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aga ben ne yapıyosam, ütün turnuvalarda tekrar ediyolar!!! direk benı zileyin görün sonraki taktikleri!!!! o değilde evet işte phoenixsiz olmaz pvz artık, öncedende bence pek olmuyodu da olsun. oyun basındaki 2 phoenix cok rahatlarıyo roach pushu tutmayı. tabi o zamanda robo rushlanmadığı için 16 işci basıp hurra diye roach girenlerde sorun cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hmm öyle yaparlarsa bence phoenixlere abanmaya devam ama harrass yerine roach avlarsın yol boyunca scoutlayarak, düşüncem bu. Ama pheonix ÇOK iyi olmus. Adamın teki 1 gate 2 stargate yaptı bana, phoenix mass ve cannon wall-in. Çok agır yedi, stalkerları tuttugu gibi parcaladı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 öle olmuyo işte 2 phoenixin oluyo 2 zeal 1 stalker oluyo falan max, o sırada yallah tazzik diye geliyo 6-7 roach arkadan devamıda geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hani protoss perspektifinden sizin kadar bilmiyorum muhtemelen de roach gerçekten çok sorun oluyosa early-mid gamede,şu erken gelen 5 phoenix baya containe alıyor aslında zergü.ve de hydraya zorunlu kılıyor gibi bir şey.aslında phoenixten sonra templar gitmek yerine robo ağırlıklı gidilse,hydraysa colo,roachsa immo şeklinde,stormdan çok daha mantıklı olur gibi.storm gördügüm an burrow roacha dönüyorum ben ve 1-2 roach falan gidiyor en fazla stormlara bütün oyun.theorycraft gerçi bu dediklerim ne kadar iyi olur bilmem bu yazı cücenin colossi yapmama inadına ithaf edilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yok abi basmak sart gibi, ama ordada su sorun var. 1 adam 5 corrupter cıkıyo, stalkerların cücük dmgı 200hp corrupterları durduramıyo, viking gibi değiller pek. bide corruupterları parcalıyo phoenixleri. ya kacıyosun ama işte iş yapamıyolar hiç. eşşeğin aklına comak sokmak oluyo colossus basmak. bu arada emin değişim, ultraya karsı daha cok gate atıp zealot archon stalkermı daha iyi yoksa bütün colossuslarını ve muhtemelen ordunu kaybedik sonra immortal basıp hardcounter etmekmi. ultra önemli bi faktör oldu artık pvz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 phoenix gelince %90 spire daha başlamamış oluyo ve zaten vazgeçiyosun.devam edip corrupter çıkarsa zerg,toss phoenix yapmayi birakınca hiç bir işe yaramıycan bir sürü corrupterı oluyor zergün.öyle kıvır kıvır uçuyolar ultraliske de dt çok iyi oluyor garip bi şekilde ya.light zaten ultra baya az vuruyor,öküz gibi vurdugu için armordan etkilenmiyo fazla,bir de overseer snipelarsan deme keyfine gerçi akranlarım 1600oldu artık ben 1400de kaldım kendime güvenmiyorum eskisi kadar,yanlış olabilir ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yo doğru olabilirsin. ben ultrayı dövdünmü genelde zealot abandığım ıcın dövüyorum, denerim iljk fırsatta dtyi mantıklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hmm, snipelamak lazım yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 snipelamasan bile yine gayet cost effective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ya bana da 1400 sınır gibi oldu. sc1 bilgisi buraya kadar taşıyo demek ki. oynuyorum oynuyorum ama bi bakıyorum geriye, oyunumun 1 gram gelişmedigini hissediyorum. 1390-1410 arası gidip geliyorum 3 maçta bir zerg geldiginden. bir de beni en çok üzen bu natural'e exp alıp drone sayısını az tutup direk roach'a yönelip 10 tane alıp gelenler ile natural'i alıp ling sayısını az tutup 2 spine+queen ile savunup 25 roach alıp gelenler. void+2gate bunlara karşı çok iyi oluyordu. 2 şey deniycem şimdi yeni oyunlarda 1. socke style 10pylon10forge naturale foton atıp iptal ettirmece. fazla da yatırım yapmadan direk unite basımına geçiş 2. 2 void 1 gateway fast exp voidle savunmaca. voide o kadar yatırım yapıp 1 queen ya da 2 drone öldürmenin zaten getirisinden çok adam pushlarsa oyun bitiyor ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar