Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.1.2 Notes

Borked

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

hava ünitesi baaabında diyorum. rakibe "sürpriiiiiiz" yapmak için. oradaki örnekler yeterli diil miydi void ve muta ? :D

hee ama starport ünitelerine bakarsak.banshee yere öküz gibi vuruyor viking havaya öküz gibi vuruyor sanki bir üniteden havayla yeri ayırmışlar ikisini de bufflamışlar gibi oluyor.muta olsun phoenix olsun o kadar damage vurmuyorlar.void ayrı void imba
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

sabonis said:

hava ünitesi baaabında diyorum. rakibe "sürpriiiiiiz" yapmak için. oradaki örnekler yeterli diil miydi void ve muta ? :D

hee ama starport ünitelerine bakarsak.banshee yere öküz gibi vuruyor viking havaya öküz gibi vuruyor sanki bir üniteden havayla yeri ayırmışlar ikisini de bufflamışlar gibi oluyor.muta olsun phoenix olsun o kadar damage vurmuyorlar.void ayrı void imba

muta damage vurmuyo ama 10 tane olunca, sekmesiyle hayvan gibi damage vuruyo topluluğa.

bu arada evet ikiye ayırmışlar zaten terran'ın havayı. onu sevmiom ya işte... banshee tamam eyvallah fena damage vurmuyo ama baya baya kağıt bir de çok yavaş. viking ise valkyrie gibi havayı domine etmiyor bence. valkyrie daha bir bombastikti. keşke yere inmeseydi viking de, eskisi kadar hayvan vursaydı (tabii yanlış hatırlıo olabilirim valkyrie. wc3 çıktığından beri oynamadım sc1)

çok fazla muta'ya karşı etkisiz kalıyo çünkü muta light. void armored olmasına rağmen void de sikertiyodu viking'i patch'e kadar. patch'le düzelmiştir biraz heralde...
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

gercekmi abi o oha ya... unsige okde siege yuh be...

bu arada artık cözümü buldum!! DAHADA COK PHOENIX!!!

yok abi roach abarnırsa kazanıyo kesinlikle. bakalım bulduk bi yolunu sanırım. carrier falan basıyorum böle ilginclikler.

12-13 tane colo basıp gittim işe yaradı bugün ama. Buldum counterını mass roachın, 10+ colo. Tabi bundan böyle bir counter anlayışım var benim.
Sosyal ağlarda paylaş

4. ayındaki bir oyunu betadan daha kötü nasıl yapabildiler bunlar?

bugün 10 maç attım herhalde o kadar komik şeyler oluyor ki... bi combattan sonra roach vs marine kaldık rakiple, sırf meraktan saldırtmadım da çektim direk üsse. yolda tek tek öldürdü lan roachlar bütün marineleri hahah kaçma bile kaçamıyorsun

bi de ne zamandır dikkatimi çekiyordu da bugün teşhisi koydum tvp'de t'ye gaz yetmiyor. mal gibi anca marine basıyorsun oyunun ortasında tank+medivac yaparsan. onda da rakipte colo varsa gg zaten. oyunun ortasında 1800 mineral 36 gaz gördüm, arcane'de colo+zea gg.

bozuk resmen bu oyun ve yeter ulan exp gelecek hani balans?
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu saatten sonra balans olacagını sanmıyorum zaten. roach range olmadı abi geri 3'e indirelim demiycekler. çoğu unite ha keza alakasız birbirisiyle.
anca işte expansion da her ırka 2 şer unite daha verseler
onun kauntırı bu bunun kaunturu şu, şunu bastıysa sen öbürünü bas gibi argümanlarla gene geçiştirilecek herşey.
sonuçta scouting, income,unite kontrolü, basedeki binaların yerleşimi vs vs vs tomarla değişken var. ve oyunun balanssızlıgından yenilsen bile neden yenildigine başka bi açıklama getirilebildiginden. böyle idare ediecz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

4. ayındaki bir oyunu betadan daha kötü nasıl yapabildiler bunlar?

bugün 10 maç attım herhalde o kadar komik şeyler oluyor ki... bi combattan sonra roach vs marine kaldık rakiple, sırf meraktan saldırtmadım da çektim direk üsse. yolda tek tek öldürdü lan roachlar bütün marineleri hahah kaçma bile kaçamıyorsun

bi de ne zamandır dikkatimi çekiyordu da bugün teşhisi koydum tvp'de t'ye gaz yetmiyor. mal gibi anca marine basıyorsun oyunun ortasında tank+medivac yaparsan. onda da rakipte colo varsa gg zaten. oyunun ortasında 1800 mineral 36 gaz gördüm, arcane'de colo+zea gg.

bozuk resmen bu oyun ve yeter ulan exp gelecek hani balans?

bizim elfi gectin sende müdür
Sosyal ağlarda paylaş

elfle ne alakası var lan? bizimkisi somut şeyler, oyun bozuk.

artık zerge marine basmıyorum, muta çıkarsa direkt çıkıyorum oyundan. tossa'da thor+marine dalacam oyun başında karar aldım, eğer bitmezse öyle oyun marine+starport basmayacam. marauder+tank gogogo 1 voidray gelirse çıkarım ama onda da. en güzeli valla, kafa temiz piril piril.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün esl maçı yaptığım arkadaş bilmiyorum okuyor mu kendisi pati falan ama şu lafı etti 'protoss macroya gidince imkanı yok yenilmiyor birde nerflenmiş hali harası ben yapmak zorunda kalıyorum' dedi.

terran oynuyor arkadaş. 2 oyun mm drop 1 oyun hellion haras denedi. 350 win 320 lossla diamond oyuncusu arkadaş kesin tanıyan vardır apathium nick.

galiba kapanınca demek istedi ama oyunun başlarıydı daha 3-4 tane zealot 2 tane falanda stalkerım vardı hellion drop geldiğinde. yani bir base'e kapanmada söz konusu deildi.

/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

"oyun uzayınca thor-ghost-viking'e geçiş yapamıyorum MMM ile elime alıyorum" demek istemiş.

oyun'un 30. dakkasından sonra daha çok exp sahibi olup daha çok tech kullanan alır oyunu, balans vırt zırt hikaye. roach-ling/mmm/gateway bi yere kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

"oyun uzayınca thor-ghost-viking'e geçiş yapamıyorum MMM ile elime alıyorum" demek istemiş.

oyun'un 30. dakkasından sonra daha çok exp sahibi olup daha çok tech kullanan alır oyunu, balans vırt zırt hikaye. roach-ling/mmm/gateway bi yere kadar.

yada 10rax dan saglam mm masslemesi lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...