Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tunch said: o zaman da dmg kalmıyor paladinde :) /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi protu neden bozuyolar ki? tamam shield ile güzel dmg çıkıyor da, prot > ret olayını yanlış anlayıp ret'i düzeltmek yerine protu nerflemiş adamlar. sanki 15k dps yapıyoruz alüminyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 pala tank dungeonda her zaman en yüksek dmg veren elemandı zaten , duneında dmg sorunu yaşamayız da ; quest yaoarken retri gidilmez bariz şekilde , shield olmadan prot da çekilmez durumda. neyse gelsin de patch görürüz anyayayı konyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gayet iyi prot heroiclerde 85 de ret ise oyunun en kotu aoe mekanigine sahip, gc nin vizyonu su 3 hp stokla inq ac 3 hp stokla DS at concs at ds zaten cok zayif bi skill olmus, butun aoe leri nerflemislerde ds haric hepsini spamliyabiliyorsun filan, ds acilana kadar mob kalmiyor cons de divine storm da 1HP harcasa ve ona gore ayarlansalar su dandrik HP mekanigi 3 olunca su tusa bas diyen dandik bir stack mantigindan ciddi anlamda 2. bir resource a donusucek, yazdim beta forumundada bunu aptal gostkirowler bi halttan anlamiyor iste, bri epxansioni aoe ile gecirdikten sonra simdi ise aoe yi yerin dibine oskmaya calisirken yaptigi manasiz hatalardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Level 66 shaman olarak wsg call to arms a katıldım. 4500 HP ile bineğime bindim, karşı tarafa giderken prot paladinden Avenger's Shield idi sanırım, mob çekerken attıkları yetenek, üzerime geldi, 7k critledi, instant öldüm. I.W.I.N. Button gerçek olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben de pri kastım full wsg premade ile 17k hp li lvl 66 pala tank vardı fc olarak gerisini sen düşün .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 |Joker| said: Level 66 shaman olarak wsg call to arms a katıldım. 4500 HP ile vs. vs... lvl 66 priestim var, stam buffla 8.2k hp var üstünde sadece 2 parca outland gear var. senin shaman bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tek üzüntüm nerfli shield ile oyundan bu kadar zevk alamıyacak olmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hah shield nerflenmis nie cunku ben paladinimi kasmaya karar vermistim ausdhauhsd dungeonda gene akıyo prot pala da pvp de okadar mutlu olamıyorum nerde o oneshotlar 3 oneshotlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tbc ciktigi ilk gun acmistim paladini, daha lvl 74. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 neyse ki değişiyormuş divine storm. crusader strike ile aynı cooldownda olacakmış ve holy power vercekmiş. böyle olması mantıklı zaten şu anki sistemi hangi dahi akıl ettiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 prota daha ilk gunlerde yaptilar onu, hammerin HP yemesi cok sacma biz crsaderla shared yapalim diye (cok pis qq yapmistim gerci) gerizekalilar holy power i boel son dakkada yumurtladi, oturtamiyorlar bir turlu 3 e kadar bekle ve bas ise cok manasiz, resource diyorsun cunki bu ise bildigin proc bana versinler 1 ayda su anki paladinden 10 kat eglenceli bir class yaratirim ret ile prot birbirinin aynisi ya, varmi bundan daha kotu bisi crusade spam 3 holy powerda templars/shield bas proc gelince AS/EXO bas cok add varsa concs at judgement at bosluklari holy wrath ile doldur isin komigi cok kolaydi derinlik katsin diye yaptik diyorda 3 hp dolmadan skill basicak adam zaten oynamasin su oyunu, neresinde zolruk neresinde deirnlik bunun, akiciligi oldurmek disinda hicbir halta yaramadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gc, messing out with good games since aoe serie :P imzalık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 banada bir prot leveling spec yaparsanız sevinirim dancınada bekleme sorunu ortadan kalkar thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 talente gerek yok prot levellemek için dungeonda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 cidden sormayin artik talent filan, talentmi kalmis millete alacaklari degil almayacakalri talentlari yaziyorum direk artik :p butun agici doldurun gene is yapar su pozisyonda, extra 10 talent min max veya utility seven adamlar icin, levellarken zaten hicbir opsiyon yok en onemli skiller direk agaci secince geliyor ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oyunda yapılıcak tek seçim 3 tane treeden hangisini seçiceğiniz , gerisi %98 aynı olucak bütün karakterlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ee eskiden de öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paladin in rahat zamanlarından birini yaşıyor şimdilik Patch le gelen değişiklerle levelemesi en kolay ve keyifli classlardan biri haline gelmiş. Endgame olarak eskiden cok süper AoE yapardık şimdi daha çok single target a dönmüşüz. Divine Storm bitmiş bir halde idi ama anladığım kadarıyla ondaki holy power gerektirmesini kaldırıp daha önceki Rogueların FoK kullandıkları tarza getirmeyi planlıyorlar. Retribution gayet güzel bir halde eskisine göre cok daha iyi DPS yapılıyor coğu class için aynı şekilde ama ezilmiş bir halimiz yok. Tank olarak da gayet güzel ama belli bazı nerfler gelecek gibi sorunsuz gözüküyor. Holy ilk patch cıktığında biraz fazla güçlü olmuştu. Holy paladin öldürmek 3-4 kişi alan bir hale geldiginden az biraz nerf yedi. PvP açısından bakarsak burst dmg yapabilir bir haldeyiz. Tabi kendimizi bir Frost mage gibi sırf nuke üzerine dayalı classlarla kıyaslamamak lazım. Biraz basite indirgemişler özellikle retribution kullanımını ama zamanlamasını uygun yapan güzel bir şekilde keyfini cıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ne burstu ya, paladinin burstunu oldurduler direk, holy power burst yapama diye var zaten, anca zealotry acip bi sure egleniyorsunda eskisi ile alakasi hele 85 de, ret baya kotu su an betada prot ise cata heroiclerinde su anda en guduk tanklardan biri, CC yok, charge/intercept/DG gibi bir gap closer yok, interrupti normal rotation in icine yedirmisler cogu zaman kendini AS ye basmiyorken buluyorsun aman interrupta sakliyim diye birde ustune gerizekalilar WOTLK modelinden feyz alip mastery reforgeladi block cap icin, aman daha ilk tierden ne capi diye GC efendi mudehale etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi yıllar sonra bi bakiim dedim wowa 43 pally vardı talentler 0lanmis lvling için nası bi build yapmam iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 retrinin basindan yettigi yere kadar tikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 prot dusunuyordum ama lvling icin iyi degil midir acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Viktor said: ne burstu ya, paladinin burstunu oldurduler direk, holy power burst yapama diye var zaten, anca zealotry acip bi sure egleniyorsunda eskisi ile alakasi hele 85 de, ret baya kotu su an betada prot ise cata heroiclerinde su anda en guduk tanklardan biri, CC yok, charge/intercept/DG gibi bir gap closer yok, interrupti normal rotation in icine yedirmisler cogu zaman kendini AS ye basmiyorken buluyorsun aman interrupta sakliyim diye birde ustune gerizekalilar WOTLK modelinden feyz alip mastery reforgeladi block cap icin, aman daha ilk tierden ne capi diye GC efendi mudehale etti Prot palalar artık bitti mi yani, yeni expansion da? Şu ana kadar 2 exp iyi götürdüler ama yeni exp de olmayacaklarsa yazık oluş. İyi kasmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Levellerken bakıyorum da, seviye 20 paladinden 800 critic çıkıyor. Şaşırtıcı critic hasarları var bu paladinin şu an. Prot deneme imkanım olmadı ama wsglerde avengers shield ile tek yediğimi hatırlıyorum shaman ile. Bakalım test ediyoruz cataya kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar