nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SpiderS_DangeR said: nileppezdel said: Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir abi türban nedir bir sembol dimi, müslümanlık için. Eğer dinine türban takacak kadar bağlı birisiysen sen anayasaya değil de kuranı kerim e bağlı kalırsın gibi geliyo bana nedense Bizim korktuklarımız zaten dinine tamamen uyan insanlar değiller. Dinine tamamen uyan Müslümanlar zorlama yapmaz, hoşgörülüdür, cezasını Allah verir der geçer. Kendi içinde yaşar dinini, gösteriş yapmaz vs. ayrıca bu dünyadaki bazı kurallara uyması gerektiğini bilir ve Allah'ın bu konuda bağışlayıcı olacağını düşünür. Ama türban takmak demek dinine bağlı olmakla uzaktan yakından alakalı değil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ulan din olmasa ne güzel olurmuş ya. hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Şöyle bişey gördüğüm gün türbana her yerde izin veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Estel_Anorien said: Estel_Anorien said: peki tıbbiye bitirip çok dini bütün ve türbanlı olduğu için erkek hastayı muayene edemeyeceğini iddia eden doktor? dininizi bi evinizde yaşamayı öğrenemediniz olum. arkada kalmasın. kimse sallamadı diye mi? kıyamam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hayır mesela ramazanda kantinden bişeyler alıp yedi diye, üstüne bide dayak yiyen haberleri çok görüyoruz da, acaba ramazanda oruç tuttu diye dayak yiyen bir dindar var mıdır ki düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: ulan din olmasa ne güzel olurmuş ya. hale bak. 'lk kez ayni fikirdeyim seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeys yazdıkların, derbi kazanan fener taraftarlarının maç sonrası yorumlarına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 olay o değil ki. belirli görüşte bir hakim olmaz diyorsunuz. diğer görüşler ne olacak? robot hakim yapalım, o paklar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Estel_Anorien said: Estel_Anorien said: peki tıbbiye bitirip çok dini bütün ve türbanlı olduğu için erkek hastayı muayene edemeyeceğini iddia eden doktor? dininizi bi evinizde yaşamayı öğrenemediniz olum. arkada kalmasın. normali diplomasını almak ama ORÇUN-TECH HARDCORE MEGA 3000 yönetiminde cezası idam. oyunuzu bana verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: hayır mesela ramazanda kantinden bişeyler alıp yedi diye, üstüne bide dayak yiyen haberleri çok görüyoruz da, acaba ramazanda oruç tuttu diye dayak yiyen bir dindar var mıdır ki düşündürücü. yok abi Müslümanlar eziliyo bu ülkede, ondan onlar tepki olarak yapılıyo bunları. Ama ezilmezlerse, rahat olurlarsa hiiç karışmayacaklar bize de, dilediğimiz gibi yiyebileceğiz ramazanda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 3-5 cami yaksanız harbiden herşey çözülücek bikaç seneye yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: SpiderS_DangeR said: nileppezdel said: Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir abi türban nedir bir sembol dimi, müslümanlık için. Eğer dinine türban takacak kadar bağlı birisiysen sen anayasaya değil de kuranı kerim e bağlı kalırsın gibi geliyo bana nedense Bizim korktuklarımız zaten dinine tamamen uyan insanlar değiller. Dinine tamamen uyan Müslümanlar zorlama yapmaz, hoşgörülüdür, cezasını Allah verir der geçer. Kendi içinde yaşar dinini, gösteriş yapmaz vs. ayrıca bu dünyadaki bazı kurallara uyması gerektiğini bilir ve Allah'ın bu konuda bağışlayıcı olacağını düşünür. Ama türban takmak demek dinine bağlı olmakla uzaktan yakından alakalı değil işte Abi peki sence şuan iktidarda olan müslüman kesim senin bu hangi müslüman kesimine giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 muslumanlari mekkeye sursek. kac kisi kalir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hala bi cevap alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons said: 3-5 cami yaksanız harbiden herşey çözülücek bikaç seneye yazıyorum buraya. askere güveniyodum ben bunu yapması için yapmadığı gibi birbirlerini satıp, planlarını ortaya çıkarıp, mal mal hapse girdi hepsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @spiders_danger:Korktuğumuz kesime giriyor da sonuçta sırf türbanlı diye avukat yapmamak gibi bir olay olamaz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nilep sana akıl fikir diliyorum, cidden. Ben kaçar öptüm gençler bay. ama gitmeden size ödev vereyim, sözlüğü açıyoruz şunlara bakıyoruz; demokrasi empati faşizm laiklik eşitlik insan hakları. hadi bakayım, yarın sınav yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bu olayı hala türbanla sınırlıyoruz ya çok komik. Ateist olduğunu söylediğinde bile bu ülkede hayatın tehlikedeyken dini sembollere üniversitede izin vermek saçmalık. Ama olurmu türbanlılara özgürlük, diğerlerine "burası müslüman bir ülke" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kaldı ki ben kimsenin dinini bilmemneyini bilmek istemiyorum abi. gözüme sokmasınlar. ama türban eğitim almak için engel değildir. daha önceden de dediğim gibi eğitimsiz bırakmak çare değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Estel_Anorien said: hala bi cevap alamadım. alamzsın abi verecek cevapları yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 egitim sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: nilep sana akıl fikir diliyorum, cidden. Ben kaçar öptüm gençler bay. ama gitmeden size ödev vereyim, sözlüğü açıyoruz şunlara bakıyoruz; demokrasi empati faşizm laiklik eşitlik insan hakları. hadi bakayım, yarın sınav yapıcam. açtım baktım şimdi de, hiç birinde halk istiyorsa içki yasaklanmalı diye bir sonuç çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: nilep sana akıl fikir diliyorum, cidden. Ben kaçar öptüm gençler bay. ama gitmeden size ödev vereyim, sözlüğü açıyoruz şunlara bakıyoruz; demokrasi empati faşizm laiklik eşitlik insan hakları. hadi bakayım, yarın sınav yapıcam. demokrasinin ne olduğunu bilmeyen sensin, önceki yazılarında güzelce gözüktü "çoğunluk ne derse odur" diye bir demokrasi anlayışın olduğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Türbanla eğitim birbirine zıt konseptler Eğitim istiyorsan aydınlanmak istiyorsundur. Aydınlanmak istiyorsanda bağnaz geçmişinden sıyrılmak adına türbanını çıkarman isteniyor. o yüzden yasak türban eğitim kurumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tr izmir ist ankaradan ibaret değil. hakkarideki türbanlı doktor yaralıya ERKEGH BU BEN BUNU ELLEMEM DİNEN CAİZ DEĞİL dediği zaman ne yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar