Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

sg-1

Öne çıkan mesajlar

SpiderS_DangeR said:

nileppezdel said:

Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir

abi türban nedir bir sembol dimi, müslümanlık için. Eğer dinine türban takacak kadar bağlı birisiysen sen anayasaya değil de kuranı kerim e bağlı kalırsın gibi geliyo bana nedense

Bizim korktuklarımız zaten dinine tamamen uyan insanlar değiller. Dinine tamamen uyan Müslümanlar zorlama yapmaz, hoşgörülüdür, cezasını Allah verir der geçer. Kendi içinde yaşar dinini, gösteriş yapmaz vs. ayrıca bu dünyadaki bazı kurallara uyması gerektiğini bilir ve Allah'ın bu konuda bağışlayıcı olacağını düşünür. Ama türban takmak demek dinine bağlı olmakla uzaktan yakından alakalı değil işte
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

Estel_Anorien said:

peki tıbbiye bitirip çok dini bütün ve türbanlı olduğu için erkek hastayı muayene edemeyeceğini iddia eden doktor?

dininizi bi evinizde yaşamayı öğrenemediniz olum.

arkada kalmasın.

normali diplomasını almak ama ORÇUN-TECH HARDCORE MEGA 3000 yönetiminde cezası idam.
oyunuzu bana verin.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

hayır mesela ramazanda kantinden bişeyler alıp yedi diye, üstüne bide dayak yiyen haberleri çok görüyoruz da, acaba ramazanda oruç tuttu diye dayak yiyen bir dindar var mıdır ki

düşündürücü.

yok abi Müslümanlar eziliyo bu ülkede, ondan onlar tepki olarak yapılıyo bunları. Ama ezilmezlerse, rahat olurlarsa hiiç karışmayacaklar bize de, dilediğimiz gibi yiyebileceğiz ramazanda sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

SpiderS_DangeR said:

nileppezdel said:

Abi evet lütfen ama türbanlı avukat olamaz falan gibi şeyleri de savunmayın. Pekala türbanı çıkarıp çatır çatır kadrolaşma işlerini halleden şerefsizler de var yani, türbanı olup olmaması fark etmez. cemaatlerin, tarikatlerin adamlarıyla dolu zaten. İşini hukuğuna göre yaparsa ve ayrımcılık yapmazsa, şerefli biriyse gayet de olabilir

abi türban nedir bir sembol dimi, müslümanlık için. Eğer dinine türban takacak kadar bağlı birisiysen sen anayasaya değil de kuranı kerim e bağlı kalırsın gibi geliyo bana nedense

Bizim korktuklarımız zaten dinine tamamen uyan insanlar değiller. Dinine tamamen uyan Müslümanlar zorlama yapmaz, hoşgörülüdür, cezasını Allah verir der geçer. Kendi içinde yaşar dinini, gösteriş yapmaz vs. ayrıca bu dünyadaki bazı kurallara uyması gerektiğini bilir ve Allah'ın bu konuda bağışlayıcı olacağını düşünür. Ama türban takmak demek dinine bağlı olmakla uzaktan yakından alakalı değil işte

Abi peki sence şuan iktidarda olan müslüman kesim senin bu hangi müslüman kesimine giriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

nilep sana akıl fikir diliyorum, cidden. Ben kaçar öptüm gençler bay.

ama gitmeden size ödev vereyim, sözlüğü açıyoruz şunlara bakıyoruz;

demokrasi
empati
faşizm
laiklik
eşitlik
insan hakları.

hadi bakayım, yarın sınav yapıcam.

açtım baktım şimdi de, hiç birinde halk istiyorsa içki yasaklanmalı diye bir sonuç çıkmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

nilep sana akıl fikir diliyorum, cidden. Ben kaçar öptüm gençler bay.

ama gitmeden size ödev vereyim, sözlüğü açıyoruz şunlara bakıyoruz;

demokrasi
empati
faşizm
laiklik
eşitlik
insan hakları.

hadi bakayım, yarın sınav yapıcam.

demokrasinin ne olduğunu bilmeyen sensin, önceki yazılarında güzelce gözüktü "çoğunluk ne derse odur" diye bir demokrasi anlayışın olduğu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...