SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SeaGle said: Ya bırak demokrasiyi bi kenara ya. Demokrasi var türban da girsin demiyorum. Türban niye girmiyor kardeşim, onu algılayamıyorum? Nerden bilicem ben "ugg tarikatı" diye bi tarikat olmadığını? Çirkin çirkin ayakkabıların kızlar tarafından her geçen saniye daha fazla giyilip giymeyenlere baskı yapılmayacağını? Her türbanlıyı potansiyel hedef haline getirmişsiniz. Üstüne "takmayanlar baskı görecek" diye ağlıyorsunuz senelerdir ya. Ya herşeyi geçtim, kıçımı yırtıyorum kaç konudur, türban çıkınca/girince ideolojiler de mi çıkıp giriyor? Hoop türban çıktı beyin de resetlendi, bu mu? Madem tehdit var, insanlar türbanlı girmeyince rahatlıyor musunuz siz? Oh be şeriat tehlikesi gitti diyor musunuz? OLM TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ ALOV Abi anlatmaya çalıştığım şey iktidarın yapmaya çalıştığı şey belli. Sadece herşeyi bi anda yapmaya çalışırlarsa millet bi dakka noluyo lan der. Atıyorum bi anda ilkokul lise ve üniversitede türban serbest oldu, alkol yasaklandı, her kocaya 3 4 karıya izin çıktı vs (örnek bunlar) sende dersin bi dakka diye. Ama şimdi bu üniversitedeki türban olayını özgürlük ayağına dayatıp (herkesin eğitim almaya hakkı var dimi) senin benim gibi eğitimli insanların desteğini almaya çalışıyolar. Herşey adım adım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons said: beğenmediğiniz bişey varsa azcık ananız babanız gibi olun sokağa dökülün 3-5 bişey kırın ne bileyim polis öldürün yada öldürmeyin taş atın.consta siyasete girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 azcık işlerin çığrından çıkması lazım bişey değişmesi için agresyon lazım birilerinin birilerine atak vermesi crim olması lazım. haber altı yorum yaparak malesef bişey değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 çok sinsi bir plan yapıyorlar 80 küsür yıldır gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o bayan şu şekıl giyinir bu bayan bu şekıl. herkeşin hayatına kimşe karışamaz. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bik bik bik bik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sorsan hepsinin wallpaperı çegevera babası deniz gezmiş anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ahahhadadafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Böyle bi konuda alacaklar benim desteğimi, gayet doğal olarak. Yarın 4 eş ile gelirlerse alamazlar ama. Gerçi 4 eş konusunda fikrim net değil. Kadın dırdırını engelleyeceklerine söz verirlerse destek veririm. İçki yasaklanamaz bu arada. Tanıdığım akp seçmenlerinin yarısı içki içiyor. Hadi bunu %30'a çekebiliriz genel bakarsak. Ama cidden bu böyle. Akp seçmeni = içki içmez, kumar oynamaz, seks yapmaz gibi bişey yok. O yüzden içki de yasaklanmaz, çüklere kelepçe de vurulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya cons ahasfdgsfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gülmeyin olm ciddiyim ben. yalanım varsa söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 E herhalde abi, içki nereye yasaklanıyor lan rakı olan bir ülkede mümkün mü bu. bahane arayışında olan arkadaşların argümanı bu işte, BUGÜN TÜRBAN, YARIN RAKI SOFRAMIZA EL ATACAKLAR !!!BİRBİR şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SeaGle said: Akp seçmeni = içki içmez, kumar oynamaz, seks yapmaz gibi bişey yok. O yüzden içki de yasaklanmaz, çüklere kelepçe de vurulmaz. abi zaten o başka konu. Sorsan ama elhamdürüllah müslüman, kurana hafi hafine uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 içki yasaklansa keşke 1940 şikagosu gibi kutularda içki işine gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ALKAPON OLURUZ LAN BELKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons said: azcık işlerin çığrından çıkması lazım bişey değişmesi için agresyon lazım birilerinin birilerine atak vermesi crim olması lazım. haber altı yorum yaparak malesef bişey değişmiyor.aynen :D kıbrısta da yıllardır "türkiye bizi eziyo, asker polisten üstün böhühühü" diyolar. lan ayaklanın hadi horra desen. "gardaş arabamı çizerler sen git ben geleceyim" der ibibikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 speys trollüyomusun yoksa ülkenin izmir dışında kalanından haberin mi yok? efes pilsen basket takımı kapatılıyor (kapatılmış da olabilir) içki markası diye sponsoru vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: Ben AKP'ye oy vermedim, vermem de. Çünkü benim fikirlerimle uzaktan yakından alakaları yok. Ama yıllardır baskı altında olan bir kesimin özgürleşmesini ben desteklerim. Bunun adı bene özgürleşme değil, ele geçirme dersek daha doğru olur. Ele geçirmeyi de kötü anlamda söylemiyorum ama buna özgürleşme denmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 al eline kuponu ara nalkaponu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kıbrıslılar ölse üzülmem bak, keza almancılar da. bu durumda sen 2 kere öleceksin jahrein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bende 1 kere ölüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi cidden takmışsınız at gözlüklerinizi, bu ülkenin nereye gittiğini göremiyosunuz. Ama farkına varmaya başladığınızda herşey cidden çok geç olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sparkcaster said: speys trollüyomusun yoksa ülkenin izmir dışında kalanından haberin mi yok? efes pilsen basket takımı kapatılıyor (kapatılmış da olabilir) içki markası diye sponsoru vs ? o tartışıldı yanlız apayrı boyutları konuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 doğru sen de geçici almancı kontejyanında olduğun için ölmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hatta anti akpci bazı adamlar bile o uygulamayı savundu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar