Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

sg-1

Öne çıkan mesajlar

neye güldün canım? Aç sözlüğü demokrasinin karşısına bak. Uyuşturucu kullanıyoruz bir çoğumuz mesela, serbest olmasını istiyoruz? ama değil çünkü "irade" o yönde. Ben haftada 3-5 alkol alıyorum, ama bu ülkenin çoğunluğu alkole karşıysa belirli yerlerde içilir belirli yerlerde içilmez, bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

nileppezdel said:

Pickles said:

Sen kaldıramıyosun nilepcim onlar değil

Dersanemde vardı türbanlı kız, çok da iyi bi kızdı, gayet iyi anlaşıyorduk. Bu ülkenin üniversiteleri siyaseti kaldıramıyor, keşke kaldırabilse. Ben sadece ortamın gerileceğini, adam kayırmaların ve ufak bir ihtimalle de olsa mahalle baskısının ortaya çıkacağına inanıyorum siyasi/dini sembollerin girmesine izin verilirse. Bu faşistlikse eyvallah faşistim abi o zaman
kendine küçük bahaneler bulmuşsun ne güzel

Emolardan da nefret ediyorum, aptal tiki kızlardan ve gösteriş budalası metalcilerden de. Ama bunlar girmesin diye gerilmiyorum. Faşistlik olsa onlar da alınmasın derdim, hatta emoların sokağa çıkması falan yasaklansın derdim yani. Bu ülke halkının bu durumu sağlıklı bir şekilde kaldırabileceğine zerre inanmıyorum, inananın da polyanna olduğunu düşünüyorum. Hepsi bu
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

işte bu "endişeler" yüzünden bu ülke bu halde zaten. sen bu ülkede demokrasi var diyorsan, halkın iradesi de o yöne olursa içki içilmeyecek abi. Ha diyorsanız ki, ne demokrasisi lan biz kurduk bu ülkeyi bizim istediğimiz olacak halkın istediği değil, haydi her akşam balo düzenleyelim, türk müziğini yasaklayıp klasik müzik dinleyelim; o zaman tamam.

İltica etme vakti gelmişte geçiyor hale bak ya...
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

neye güldün canım? Aç sözlüğü demokrasinin karşısına bak. Uyuşturucu kullanıyoruz bir çoğumuz mesela, serbest olmasını istiyoruz? ama değil çünkü "irade" o yönde. Ben haftada 3-5 alkol alıyorum, ama bu ülkenin çoğunluğu alkole karşıysa belirli yerlerde içilir belirli yerlerde içilmez, bu kadar basit.

demokrasi'nin karşısında çoğunluğun tiranlığı mı yazıyor? Hayır başımızdakiler böyle olduğunu sanıyorlar da öyle değişik bir sözlük var da biz mi görmedik, varsa bize de göster bilelim
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırak demokrasiyi bi kenara ya. Demokrasi var türban da girsin demiyorum.

Türban niye girmiyor kardeşim, onu algılayamıyorum? Nerden bilicem ben "ugg tarikatı" diye bi tarikat olmadığını? Çirkin çirkin ayakkabıların kızlar tarafından her geçen saniye daha fazla giyilip giymeyenlere baskı yapılmayacağını?

Her türbanlıyı potansiyel hedef haline getirmişsiniz. Üstüne "takmayanlar baskı görecek" diye ağlıyorsunuz senelerdir ya. Ya herşeyi geçtim, kıçımı yırtıyorum kaç konudur, türban çıkınca/girince ideolojiler de mi çıkıp giriyor? Hoop türban çıktı beyin de resetlendi, bu mu?

Madem tehdit var, insanlar türbanlı girmeyince rahatlıyor musunuz siz? Oh be şeriat tehlikesi gitti diyor musunuz? OLM TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ ALOV
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

işte bu "endişeler" yüzünden bu ülke bu halde zaten. sen bu ülkede demokrasi var diyorsan, halkın iradesi de o yöne olursa içki içilmeyecek abi. Ha diyorsanız ki, ne demokrasisi lan biz kurduk bu ülkeyi bizim istediğimiz olacak halkın istediği değil, haydi her akşam balo düzenleyelim, türk müziğini yasaklayıp klasik müzik dinleyelim; o zaman tamam.

:)o
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim halk seçer, halkın seçtiği meclis uygular. Halk aynı meclisi 3 seçim üst üste seçiyorsa bu insanların fikirlerini onaylıyor demektir değil mi?

Ha ben alkol yasaklanacak diye demiyorum, öyle bir şeyin imkanı yok zaten. Örnek verdim, panik yapmayın.

Ben AKP'ye oy vermedim, vermem de. Çünkü benim fikirlerimle uzaktan yakından alakaları yok. Ama yıllardır baskı altında olan bir kesimin özgürleşmesini ben desteklerim.

Türbanlıların da, kürtlerin de vs.

bu arada demokrasiyi de kendinize uydurmuşsunuz ya, helal.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide anlamıyorum bu kadar insan nette zırlıyor ama dışarda bi aksiyon yok. anca cumhuriyet mitingine gidin chp kadın kollarıyla atatürk fanboyluğu yapın.
beğenmediğiniz bişey varsa azcık ananız babanız gibi olun sokağa dökülün 3-5 bişey kırın ne bileyim polis öldürün yada öldürmeyin taş atın.
Sosyal ağlarda paylaş

Otrivine said:

SeaGle said:

Türban niye girmiyor kardeşim, onu algılayamıyorum? Nerden bilicem ben "ugg tarikatı" diye bi tarikat olmadığını? Çirkin çirkin ayakkabıların kızlar tarafından her geçen saniye daha fazla giyilip giymeyenlere baskı yapılmayacağını?

Aboo argumana bak

sen çok yanlış yeri ciddiye almışsın kankut, olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...