UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi takildiginiz sey demokasi cogunluk baskisi diil azinliklarin korunmasidir. gidin demokrasinin anlamina bi daha bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 neye güldün canım? Aç sözlüğü demokrasinin karşısına bak. Uyuşturucu kullanıyoruz bir çoğumuz mesela, serbest olmasını istiyoruz? ama değil çünkü "irade" o yönde. Ben haftada 3-5 alkol alıyorum, ama bu ülkenin çoğunluğu alkole karşıysa belirli yerlerde içilir belirli yerlerde içilmez, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: nileppezdel said: Pickles said: Sen kaldıramıyosun nilepcim onlar değil Dersanemde vardı türbanlı kız, çok da iyi bi kızdı, gayet iyi anlaşıyorduk. Bu ülkenin üniversiteleri siyaseti kaldıramıyor, keşke kaldırabilse. Ben sadece ortamın gerileceğini, adam kayırmaların ve ufak bir ihtimalle de olsa mahalle baskısının ortaya çıkacağına inanıyorum siyasi/dini sembollerin girmesine izin verilirse. Bu faşistlikse eyvallah faşistim abi o zamankendine küçük bahaneler bulmuşsun ne güzel Emolardan da nefret ediyorum, aptal tiki kızlardan ve gösteriş budalası metalcilerden de. Ama bunlar girmesin diye gerilmiyorum. Faşistlik olsa onlar da alınmasın derdim, hatta emoların sokağa çıkması falan yasaklansın derdim yani. Bu ülke halkının bu durumu sağlıklı bir şekilde kaldırabileceğine zerre inanmıyorum, inananın da polyanna olduğunu düşünüyorum. Hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SeaGle said: Abi hakikatten bi bağlantı kuramıyorum. Türban üniversiteye salınan bi virüs mü? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu arada bi üstteki mesaja rep. halk ne istiyorsa olur diye bir galaksi yok abi. diyelim ki bir parti kurdum. herkese 10 milyar para vericem ama karşılığında götünüze kazık sokucam dedim. herkes de oy verdi %97 ile iktidara geldim. götüne kazık sokmak istemeyen %3 ün hakkının korunmasıdır demokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 korkmayın yemiyolar türbanlılar. çarşaflılar pis kokuyor ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Beyler boşuna tartışıyoruz. Nasılsa türban üniversiteye girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: işte bu "endişeler" yüzünden bu ülke bu halde zaten. sen bu ülkede demokrasi var diyorsan, halkın iradesi de o yöne olursa içki içilmeyecek abi. Ha diyorsanız ki, ne demokrasisi lan biz kurduk bu ülkeyi bizim istediğimiz olacak halkın istediği değil, haydi her akşam balo düzenleyelim, türk müziğini yasaklayıp klasik müzik dinleyelim; o zaman tamam. İltica etme vakti gelmişte geçiyor hale bak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: neye güldün canım? Aç sözlüğü demokrasinin karşısına bak. Uyuşturucu kullanıyoruz bir çoğumuz mesela, serbest olmasını istiyoruz? ama değil çünkü "irade" o yönde. Ben haftada 3-5 alkol alıyorum, ama bu ülkenin çoğunluğu alkole karşıysa belirli yerlerde içilir belirli yerlerde içilmez, bu kadar basit. demokrasi'nin karşısında çoğunluğun tiranlığı mı yazıyor? Hayır başımızdakiler böyle olduğunu sanıyorlar da öyle değişik bir sözlük var da biz mi görmedik, varsa bize de göster bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Çarşafını çekin çıkarın çok rahatsız ederlerse, toza dönüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ya bırak demokrasiyi bi kenara ya. Demokrasi var türban da girsin demiyorum. Türban niye girmiyor kardeşim, onu algılayamıyorum? Nerden bilicem ben "ugg tarikatı" diye bi tarikat olmadığını? Çirkin çirkin ayakkabıların kızlar tarafından her geçen saniye daha fazla giyilip giymeyenlere baskı yapılmayacağını? Her türbanlıyı potansiyel hedef haline getirmişsiniz. Üstüne "takmayanlar baskı görecek" diye ağlıyorsunuz senelerdir ya. Ya herşeyi geçtim, kıçımı yırtıyorum kaç konudur, türban çıkınca/girince ideolojiler de mi çıkıp giriyor? Hoop türban çıktı beyin de resetlendi, bu mu? Madem tehdit var, insanlar türbanlı girmeyince rahatlıyor musunuz siz? Oh be şeriat tehlikesi gitti diyor musunuz? OLM TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ ALOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 götü kasa kasa basur oldu memleket azcık salın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: işte bu "endişeler" yüzünden bu ülke bu halde zaten. sen bu ülkede demokrasi var diyorsan, halkın iradesi de o yöne olursa içki içilmeyecek abi. Ha diyorsanız ki, ne demokrasisi lan biz kurduk bu ülkeyi bizim istediğimiz olacak halkın istediği değil, haydi her akşam balo düzenleyelim, türk müziğini yasaklayıp klasik müzik dinleyelim; o zaman tamam. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Otrivine said: SeaGle said: Abi hakikatten bi bağlantı kuramıyorum. Türban üniversiteye salınan bi virüs mü? Evet. coolstorybro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abicim halk seçer, halkın seçtiği meclis uygular. Halk aynı meclisi 3 seçim üst üste seçiyorsa bu insanların fikirlerini onaylıyor demektir değil mi? Ha ben alkol yasaklanacak diye demiyorum, öyle bir şeyin imkanı yok zaten. Örnek verdim, panik yapmayın. Ben AKP'ye oy vermedim, vermem de. Çünkü benim fikirlerimle uzaktan yakından alakaları yok. Ama yıllardır baskı altında olan bir kesimin özgürleşmesini ben desteklerim. Türbanlıların da, kürtlerin de vs. bu arada demokrasiyi de kendinize uydurmuşsunuz ya, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Pickles said: Beyler boşuna tartışıyoruz. Nasılsa türban üniversiteye girecek.he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 doğru söylemiş, girecekler nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: sen bu ülkede demokrasi var diyorsan, halkın iradesi de o yöne olursa içki içilmeyecek abi. . bunu ciddi söylemedin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: Türbanlıların da, kürtlerin de vs. Türban = Şeriat Kürt = PKK kaç olum sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 adam 2 günde bir sarhoş olup topic açıo yahu ciddi olabilir mi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SeaGle said: Türban niye girmiyor kardeşim, onu algılayamıyorum? Nerden bilicem ben "ugg tarikatı" diye bi tarikat olmadığını? Çirkin çirkin ayakkabıların kızlar tarafından her geçen saniye daha fazla giyilip giymeyenlere baskı yapılmayacağını? Aboo argumana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 of olitere şu olaybi aşılsın çok fena bi konu açıcam senin şu alaycı mesajlarınla. En son futbol bölümünde 5 fenerlinin şampiyonlukla ilgili mesajları vardı, sen 5 kişilik geyiği tek başına döndüreceksin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya bide anlamıyorum bu kadar insan nette zırlıyor ama dışarda bi aksiyon yok. anca cumhuriyet mitingine gidin chp kadın kollarıyla atatürk fanboyluğu yapın. beğenmediğiniz bişey varsa azcık ananız babanız gibi olun sokağa dökülün 3-5 bişey kırın ne bileyim polis öldürün yada öldürmeyin taş atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Otrivine said: SeaGle said: Türban niye girmiyor kardeşim, onu algılayamıyorum? Nerden bilicem ben "ugg tarikatı" diye bi tarikat olmadığını? Çirkin çirkin ayakkabıların kızlar tarafından her geçen saniye daha fazla giyilip giymeyenlere baskı yapılmayacağını? Aboo argumana bak sen çok yanlış yeri ciddiye almışsın kankut, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @cons ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar