Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şu uygulamayı savunanlar aptal bence, çok özür dilerim yani.

ben dine inanmıyorum, ailemde 1 tane bile başörtülü/türbanlı yok, tamamen karşıdakileri İNSAN yerine koyduğum için böyle düşünüyorum.

ne biçim beyinleriniz var anasını satayım.
Mesaj tarihi:
aquila said:

nileppezdel said:

Din ve siyasi görüş ayrımcılığa davetiye çıkaran şeyler, bu yüzden o tip kıyafetleri almamak lazım diye bir bahanesi olabilir mesela

ne salak bahane lan bu derler adama, komunizm yuvasi mi lan universite. farkli insanlari/seyleri tolere etmeyi ogrenmek icin en guzel yer.

Buna katılıyorum da bizim insanımız tolerans göstermekten aciz, adam kayırmayı seven bir millet. Adamlar deli gibi kadrolaşırken üniversiteye dini sembol girdiğinde bazı yerlerde başı açık öğrencilerin haksızlığa uğraması yada kapalıların kayırılması gibi olaylar görülebilir
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

aquila said:

nileppezdel said:

Din ve siyasi görüş ayrımcılığa davetiye çıkaran şeyler, bu yüzden o tip kıyafetleri almamak lazım diye bir bahanesi olabilir mesela

ne salak bahane lan bu derler adama, komunizm yuvasi mi lan universite. farkli insanlari/seyleri tolere etmeyi ogrenmek icin en guzel yer.

Buna katılıyorum da bizim insanımız tolerans göstermekten aciz, adam kayırmayı seven bir millet. Adamlar deli gibi kadrolaşırken üniversiteye dini sembol girdiğinde bazı yerlerde başı açık öğrencilerin haksızlığa uğraması yada kapalıların kayırılması gibi olaylar görülebilir

NEWS FLASH: O INSANLAR 80 YILDIR OKUYAMIYOR

bakıyorum yusuf yusufsunuz, neden acaba? :)
Mesaj tarihi:
He belli edecem, girmeyecekler disiplin suçu olduğu sürece..

Laik devlet her dne eşit mesafede olmak durumunda, ben de "x dinine inanıyorum, dinim brnozla gez diyor" diyerek bornozla derse gideyim de alsınlar. Dinim sonuçta, özgürlük falan, bıdı bıdı
Mesaj tarihi:
Bir de ben girmesinler demedim nan afasdas banane ister minili ister başörtülü benim dediğim ben okulda hiç sektiren hatun görmedim bana öğrenciler baskı yabıyorlar 'çıkar başörtünü' diye
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

aquila said:

nileppezdel said:

bu yüzden zaten insanı rahatsız eden bunu akp'nin getirmesi. samimi gelmiyorlar.
Mesaj tarihi:
abi bizim okulda da vardı türbanlı arkadaşlar, kızlar kapıda çıkarıp giriyorlardı. Bir allahın günü şikayet ettiklerini görmedim, çok da iyi kızlardı. İnsanlar o kadar ezilmiş ki seslerini yeni yeni çıkarabiliyorlar. Onların ses çıkarması da bazı çevrelerin işine gelmiyor doğal olarak.
Mesaj tarihi:
Yapılması gerekenleri yazıyorum
1-Türbanla okula girmek serbest olucak
2-İlkokullarda sünni müslümanlığını öğreten din dersi yerine genel dinler tarihi konucak
3-Özel mülkiyet kalkıcak
4-Devrim olucak
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...