SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Pickles said: Bilimle yönetilsin ülkeler dinle yönetilmesinden iyidir abi
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 milleti kısıtlarken kendinize sonsuz kredi istiyorsunuz ya ben anlamıyorum arkadaş
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bende baldırı çıplak gidemiyorum mesela okula? Halbüsü yazları istiyorum çok O_o
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi şu uygulamayı savunanlar aptal bence, çok özür dilerim yani. ben dine inanmıyorum, ailemde 1 tane bile başörtülü/türbanlı yok, tamamen karşıdakileri İNSAN yerine koyduğum için böyle düşünüyorum. ne biçim beyinleriniz var anasını satayım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aquila said: nileppezdel said: Din ve siyasi görüş ayrımcılığa davetiye çıkaran şeyler, bu yüzden o tip kıyafetleri almamak lazım diye bir bahanesi olabilir mesela ne salak bahane lan bu derler adama, komunizm yuvasi mi lan universite. farkli insanlari/seyleri tolere etmeyi ogrenmek icin en guzel yer. Buna katılıyorum da bizim insanımız tolerans göstermekten aciz, adam kayırmayı seven bir millet. Adamlar deli gibi kadrolaşırken üniversiteye dini sembol girdiğinde bazı yerlerde başı açık öğrencilerin haksızlığa uğraması yada kapalıların kayırılması gibi olaylar görülebilir
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: disiplin suçu olarak geçmeye devam ettiği sürece sınıfa türbanla giren kızı şikayet ederim. nilepliğini okuldada belli edicen yani
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu sürekli dayak yiyodur asdasjkdaas
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 off tam onu diyecektim, olm oyle yaparsan satanisti bile gelir dover seni.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: aquila said: nileppezdel said: Din ve siyasi görüş ayrımcılığa davetiye çıkaran şeyler, bu yüzden o tip kıyafetleri almamak lazım diye bir bahanesi olabilir mesela ne salak bahane lan bu derler adama, komunizm yuvasi mi lan universite. farkli insanlari/seyleri tolere etmeyi ogrenmek icin en guzel yer. Buna katılıyorum da bizim insanımız tolerans göstermekten aciz, adam kayırmayı seven bir millet. Adamlar deli gibi kadrolaşırken üniversiteye dini sembol girdiğinde bazı yerlerde başı açık öğrencilerin haksızlığa uğraması yada kapalıların kayırılması gibi olaylar görülebilir NEWS FLASH: O INSANLAR 80 YILDIR OKUYAMIYOR bakıyorum yusuf yusufsunuz, neden acaba? :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 He belli edecem, girmeyecekler disiplin suçu olduğu sürece.. Laik devlet her dne eşit mesafede olmak durumunda, ben de "x dinine inanıyorum, dinim brnozla gez diyor" diyerek bornozla derse gideyim de alsınlar. Dinim sonuçta, özgürlük falan, bıdı bıdı
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bir de ben girmesinler demedim nan afasdas banane ister minili ister başörtülü benim dediğim ben okulda hiç sektiren hatun görmedim bana öğrenciler baskı yabıyorlar 'çıkar başörtünü' diye
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: aquila said: nileppezdel said: Din ve siyasi görüş ayrımcılığa davetiye çıkaran şeyler, bu yüzden o tip kıyafetleri almamak lazım diye bir bahanesi olabilir mesela ne salak bahane lan bu derler adama, komunizm yuvasi mi lan universite. farkli insanlari/seyleri tolere etmeyi ogrenmek icin en guzel yer. Buna katılıyorum da bizim insanımız tolerans göstermekten aciz, adam kayırmayı seven bir millet. Adamlar deli gibi kadrolaşırken üniversiteye dini sembol girdiğinde bazı yerlerde başı açık öğrencilerin haksızlığa uğraması yada kapalıların kayırılması gibi olaylar görülebilir bu yüzden zaten insanı rahatsız eden bunu akp'nin getirmesi. samimi gelmiyorlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 BEYLER ADAM BAŞI AÇIKLARIN HAKSIZLIĞA UĞRAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR. tartışma bitti abi bence, cidden.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi bence şuan bunu tartışıyo olmamız bile durumun ne kadar vahim olduğunu anlamaya yeter yani
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 başınızı zorla kapattırcaklar olum ben olsam isyan çıkarırım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi faşitliğin en kötü yanı, faşist olanların bunu normalize etmesi. since 1920s
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SİPEYS MEZUN DİYE BÖYLE YABIYOR! akfhaghsd
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 biz universite mezunuyuz, siz de bitirin, oyle konusalim. asdfasf
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi bizim okulda da vardı türbanlı arkadaşlar, kızlar kapıda çıkarıp giriyorlardı. Bir allahın günü şikayet ettiklerini görmedim, çok da iyi kızlardı. İnsanlar o kadar ezilmiş ki seslerini yeni yeni çıkarabiliyorlar. Onların ses çıkarması da bazı çevrelerin işine gelmiyor doğal olarak.
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yapılması gerekenleri yazıyorum 1-Türbanla okula girmek serbest olucak 2-İlkokullarda sünni müslümanlığını öğreten din dersi yerine genel dinler tarihi konucak 3-Özel mülkiyet kalkıcak 4-Devrim olucak
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Birde yenibirlerin durumunu göz önüne almak lazım ama abi.. Adamlar kız düşürmeye heba edicekler ilk yıllarını, ya piyangodan kötü şeyler çıkarsa =/
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Adamlar sırf kendilerinin doğru olduğuna körü körüne inanıyorlar baskı altında kalmaları bile az
Öne çıkan mesajlar