Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kenan paşam olucaktı başımızda asıcaktı her taraftan bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bence de girilebilsin ve kimse o lafı etmesin ama ediyorlar işte, halkın çoğu farklılıkları kabullenemediğini yıllarca ardarda kanıtlamışken, böyle yöntemler ayrımcı minimumda tutar diyorum. Düşünerek varıyorum buna, herkes düşünerek aynı sonuca varsaydı dünyada fikir ayrılığı olmazdı. İnsanın özelliği düşünebiliyor olması zaten. Farklı düşünüyorum diye düşünmediğimi iddia etmen komik :) Bir sürü mesajı okumadan da bir mesaja takılman yine komik, dediğim gibi keşke o dilediğiniz ortam olabilse ama bu millet bunu kaldıramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: alkollü diye ambulansa alınmayanlar var bide fasd icmeseymis, kisisel bi problem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi sonuçta gece bi mekana gittiğindede alkollüysen almıyolar bence haklı yani. belki damsız diye almamışlardır hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Biotar said: Hem adam hasta yatakta yatıyor, öldü ölecek, ben dindarım, ellersem bir erkeğe dinimce zina ya girer namahrem bu dinimce diye düşünen insanda art niyet vardır bence direk. Artık o doktor kafasında ne fntaziler kuruyorsa hasta erkeklerle ilgili o denli korkuyor demek ki hasta bir erkeğe bile dokunmaktan diyip biraz uslubumu sertleştirsem sorun olmaz herhalde. erkeklerin, saçından tahrik olduğunu düşünen bir düşünce biçimi üzerinde mi kurdun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: erkeklerin, saçından tahrik olduğunu düşünen bir düşünce biçimi üzerinde mi kurdun bunu? Yok hani denmişti ya ''Dindarım, türbanlıyım erkek hastaya dokunmam diyen doktor?'' diye bir msj yazılmıştı ona cevap yazmıştım da o cevaba ek olarak yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ha bi de tabi ben türban takılmasını kendime kişisel hakaret olarak görüyorum. o kadar eli pipisinde bir insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bende don giyilmesini görüyorumda söylemiyorum kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Estel_Anorien said: ha bi de tabi ben türban takılmasını kendime kişisel hakaret olarak görüyorum. o kadar eli pipisinde bir insan değilim. Ek olarak , ya adam türbanlılardan daha fazla tahrik oluyorsa :) o zaman nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons said: bende don giyilmesini görüyorumda söylemiyorum kimseye don işlevli abi. fermuara sıkışmaları önlüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 pantolon giymesinler bari yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yıl 2010, hala "şereyat geleyüüü" diyen var. ecnebinin tabiriyle "this is so 2002". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 oo gözlerimiz yollarda kaldı samciim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sahibi geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi isteyen istediğini giysin de, bunun bahanelerinden biri olarak, ''Yok bunu yapmassam erkekler tahrik olur hede hödö'' denmesine bozuluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dedim bir one-liner hakeder bu başlık estel'cim. sen arkamdan sövenleri toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 merak etme samciim çıkmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeys tanklık yaptı sam bi heal atsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 keske seriat gelse, boyle ha geldi ha gelicek, acaba gelicek mi, nerde kaldi bu, yemek icin mi durdu tedirginligi rahat degil. ya gelsin, ya da gelmiyorum ben desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: Bence de girilebilsin ve kimse o lafı etmesin ama ediyorlar işte, halkın çoğu farklılıkları kabullenemediğini yıllarca ardarda kanıtlamışken, böyle yöntemler ayrımcı minimumda tutar diyorum. Düşünerek varıyorum buna, herkes düşünerek aynı sonuca varsaydı dünyada fikir ayrılığı olmazdı. İnsanın özelliği düşünebiliyor olması zaten. Farklı düşünüyorum diye düşünmediğimi iddia etmen komik :) Bir sürü mesajı okumadan da bir mesaja takılman yine komik, dediğim gibi keşke o dilediğiniz ortam olabilse ama bu millet bunu kaldıramıyor bak şimdi sana göre süt bana göre çikolata,sana göre minimum bana göre maximum. senin kafan istemeden de olsa tamamen bir faşist kafası malesef. evet benden farklı düşünüyorsun, yeterli bir birikime sahip olmadıgın için ( bak kapasite demiyorum) yetersiz düşünüyorsun, bu yüzden farklı düşünüyorsun. bir kere şunu anlayacaksın, bu konuda "tedbir" alınmaz. hukukta ve insan haklarında "tedbir" gerektiren durumlar vardır. bir suç olmadan, bu adam suç işleyebilir diye onun haklarını kısıtlayamazsın. türbanlılar bu ülkenin yüzde 60 ı, sokakta zilyon tanesini görebilirsin, sokakta savaş varmı ? yok. sen bu türbanlılara tedbir alamazsın.insanlık suçudur. sana son kez bir cümle, o cümleyi anladıgın vakit herşeyi anlayacaksın. Sırf keyfinden hastanın testisine bakmayan doktorla dini yüzünden hastanın testisine bakmayan doktor arasındaki fark nedir? bu sorunun cevabını verebilirsen dersi geçersin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 righteous defense attım, sir gelir aoe basar. heal dediğin dungeon için sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ülkenin biraz doğusuna giderek batısında sürdürdüğü yaşam tarzını sürdürdükten sonra bu duruma özgürlük diyebilecek varsa bende haklısın derim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 said: türbanlılar bu ülkenin yüzde 60 ı harbimi yarısı erkek yarısı kadın desek bu ülkeye.. beyler üzülerek söylüyorum aramızda türbanlı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 cikardim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben takmıyorum sen takmıyorsun kim takıyor kardeşim bu türbanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar