Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Bence de girilebilsin ve kimse o lafı etmesin ama ediyorlar işte, halkın çoğu farklılıkları kabullenemediğini yıllarca ardarda kanıtlamışken, böyle yöntemler ayrımcı minimumda tutar diyorum. Düşünerek varıyorum buna, herkes düşünerek aynı sonuca varsaydı dünyada fikir ayrılığı olmazdı. İnsanın özelliği düşünebiliyor olması zaten. Farklı düşünüyorum diye düşünmediğimi iddia etmen komik :) Bir sürü mesajı okumadan da bir mesaja takılman yine komik, dediğim gibi keşke o dilediğiniz ortam olabilse ama bu millet bunu kaldıramıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Biotar said:

Hem adam hasta yatakta yatıyor, öldü ölecek, ben dindarım, ellersem bir erkeğe dinimce zina ya girer namahrem bu dinimce diye düşünen insanda art niyet vardır bence direk.

Artık o doktor kafasında ne fntaziler kuruyorsa hasta erkeklerle ilgili o denli korkuyor demek ki hasta bir erkeğe bile dokunmaktan diyip biraz uslubumu sertleştirsem sorun olmaz herhalde.

erkeklerin, saçından tahrik olduğunu düşünen bir düşünce biçimi üzerinde mi kurdun bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

erkeklerin, saçından tahrik olduğunu düşünen bir düşünce biçimi üzerinde mi kurdun bunu?

Yok hani denmişti ya ''Dindarım, türbanlıyım erkek hastaya dokunmam diyen doktor?'' diye bir msj yazılmıştı ona cevap yazmıştım da o cevaba ek olarak yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bence de girilebilsin ve kimse o lafı etmesin ama ediyorlar işte, halkın çoğu farklılıkları kabullenemediğini yıllarca ardarda kanıtlamışken, böyle yöntemler ayrımcı minimumda tutar diyorum. Düşünerek varıyorum buna, herkes düşünerek aynı sonuca varsaydı dünyada fikir ayrılığı olmazdı. İnsanın özelliği düşünebiliyor olması zaten. Farklı düşünüyorum diye düşünmediğimi iddia etmen komik :) Bir sürü mesajı okumadan da bir mesaja takılman yine komik, dediğim gibi keşke o dilediğiniz ortam olabilse ama bu millet bunu kaldıramıyor

bak şimdi sana göre süt bana göre çikolata,sana göre minimum bana göre maximum. senin kafan istemeden de olsa tamamen bir faşist kafası malesef.

evet benden farklı düşünüyorsun, yeterli bir birikime sahip olmadıgın için ( bak kapasite demiyorum) yetersiz düşünüyorsun, bu yüzden farklı düşünüyorsun.

bir kere şunu anlayacaksın, bu konuda "tedbir" alınmaz.
hukukta ve insan haklarında "tedbir" gerektiren durumlar vardır.

bir suç olmadan, bu adam suç işleyebilir diye onun haklarını kısıtlayamazsın. türbanlılar bu ülkenin yüzde 60 ı, sokakta zilyon tanesini görebilirsin, sokakta savaş varmı ? yok.
sen bu türbanlılara tedbir alamazsın.insanlık suçudur.

sana son kez bir cümle, o cümleyi anladıgın vakit herşeyi anlayacaksın.
Sırf keyfinden hastanın testisine bakmayan doktorla
dini yüzünden hastanın testisine bakmayan doktor arasındaki fark nedir?

bu sorunun cevabını verebilirsen dersi geçersin hacı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...