Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 battlenette sc oynamadın heralde iem da bile lag yüzünden oyun iptal olmuşluğu var
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Xaenin said: Ben sanmıyorum daha iyi bir iş çıkarabileceğini ikisinin de. Steam öyle bir lag yapacak ki oynanmayacak dota mota. Blizort da 12 herolu dotasıyla çocuk kandırsın.hon
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Sparkcaster said: battlenette sc oynamadın heralde iem da bile lag yüzünden oyun iptal olmuşluğu var yok oynamadım. ama zamanla düzeltirler problemleri
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 valla ben battle nette sc oynuyorum bir kere lag sorunu ile karşılaşmadım. 200 oyunum varsa atıyorum 5 oyundan düşmüşümdür dc olup, başka bir problem yok.
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tüm herolara mı rebuild olacak? o bloodseeker resmi falan. sanki maskenin altında insan var. normalde orc shaman değil miydi o?
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 O nasıl Lina lan öyle. Madem bi eşşeklik yaptın çaldın karakteri bari hakkını ver. Ne öyle sırtı açık kevaşe bakışlı meme yerine tümörlü
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Xaenin said: Tabi reconnection ve stat muhabbeti olmazsa ben oynamam, kimse oynamaz hatta. Bence Hon'la gelen bu özelliklerin hepsi olur. Olmazsa olmaz.
Öne çıkan mesajlar