idilik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 süt verirken mutlaka suyla karıştır, bir de soğuk olmasın. ishal olabilir süt karıştırılmadan verildiğinde. sakın yıkama, sudan çok korkuyorlar, zaten şoktadır, panik olmasın hayvan. ben kedilerimi hiç yıkamıyorum ve hiçbir veteriner de yıkamam gerektiğini söylemedi. kediler çok güzel temizliyorlar kendilerini. gene benim kedilerimin fön makinesinin sesinden ödleri kopuyor. hayvan zaten korkmuş durumdadır, daha fazla korkmasın. öyle gürültülü alet fln. çalıştırma yanında. havlu ya da beze sardığın sıcak su torbasının altına tik tak eden bir saat koyarsan çok rahatlıyor yavru kediler, annenin kalp atışları gibi geliyor onlara. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kedi suyla yıkanmaz, şampuanla hiç yıkanmaz toz/kuru şampuan var ıslatmadan onla temizliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sütten yeni kesilen yavru 30 cm olmaz abi naptınız. ilk kedimi çöplükten bulmuştum. yıkamak zorundaydım mecburen. 7 yıldır ilk ve son kez yıkayışım oydu zaten. ikinciyi de caddenin karşısında otopark tarzı bi yer var ordan buldum. çok kötü durumdaydı çamur ve kendi kakası bulaşmıştı kuyruğuna falan. onu da yıkadım mecburen. korkma konusunda haklısınız belki ama yıkayıp kuruttuktan sonra çok daha rahat uyumuşlardı. kedinin yıkanmadığını biliyorum abi 10 yıldır kedi besliyorum. ilk aldığımda mecburdum sadece. normalde kendilerin temizliyorlar zaten sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 E bi basini, bi sonunu okuyorum, kaciyor arada =P 30 cm kediye hic bisey olmaz. Ne yaparsan yap =) ehuh. Sutu suyla karistir ama. Kedinin iyiliginden cok circir olmamasi icin onemli. Gerci kuru mama tarzi bisey edinebilsen daha iyi olurdu kedi icin. Sut icin biraz fazla buyuk o kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bi ara haraketlendi ama şimdi tekrar durdu.. ağzı açık nefes alıyor sürekli, kurumama var evde emanet kedi bulunduğu için. ama yemiyor. ton balığı koydum biraz onu da yemiyor, sütle su karıştırıp biraz zorla içirdim ama korkup bıraktım sonra. büyüklüğü için resim http://img827.imageshack.us/img827/6630/1003280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o kadar yedirme hemen. biraz eve alışsın, sıcak bi yere koy bi de. battaniyeye filan sar. sevgi göster yer o sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2-3 aylık o kedi en az elin çok küçük değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yaklaşık 3 aylık falan sanırım, pek de sevimli bişeye benziyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi zatüre olmuş olabilir hayvan ilac zorunlu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yani bilmiyorum pek ama sadece üşümek değil gibi evet. bi ara ne güzel haraketlenmeye başlamıştı korkup. şimdi tekrar eski haline döndü. yine bi ara kıvrandı miyavlayıp. sakinleşti falan. ağzı hep yarı açık. sanki bi şey arada nüksedip sabitleniyor gibi. pf. hayır birazdan uyumam lazım artık, yarın ders var, gitmeden vetenere bırakacam da. tırsıyorum uyumaya, açlıktan susuzluktan ölür falan diye :/ veya ne bileyim sıcak su torbasını da yenilemek lazım en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ateşi vardır biraz. sar battaniyeye yanına da süt koy yat. bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 okumadım ama o kedinin başına ne gelirse kaderdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tamam çok sağolun. yav zaten ölecek bu ama bi deniyeyim diye getirdim eve. beslemek gibi bi niyetim de yok. gerçi hele bi iyi olsun da :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ölmez ya niye ölsün. götür veterinere yarın. yada ilk sayfada öneride bulunan arkadaşla irtibata geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 modadaki veterineri aradım zaten, verdiği tavsiyeleri yazayım sıcaksu torbası + havlu (bu tamam) ton balığı (bu da tamam ama yemiyor) anüs kısmını pamukla ovuşturma bi süre, tualetini yapabilmesi için. (denedim bi kaç kere ama bi işe yaramadı. denicem tekrar) yarın sabah götürecem zaten veterinere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ölüyor galiba OF miyavlamaya ve debelenmeye başladı, kafasını geri doğru gerdi falan. gerdi kendini iyice bi bıraktı kendini sonra yere. nefes alışı iyice yavaşladı. nerden aldım eve arkadaş, sıçtı ağzıma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hadi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 öldü. su içirmeye çalıştım ya. boğmuş olmaktan korkuyorum bi de of ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hemen veterinere götürsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 offf, öldüğünü söylediğin mesjı görmemiştim. ya belki ölmemiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2gündür sinirlerim bozuldu off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 üzüldüm be :( seni çok daha fazla üzmüştür şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Çok üzme kendini sende yapacağını yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bir kedinin hayatı film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti topici bi seferde okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nefes almıyor, ve tüm kasları boşaldı. üzülmem diyordum. ağzıma sıçıldı resmen. ölüyü nereye koyacam şimdi onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar