ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Selam Class 5 Wormhole içerisinde T3 Shop kurmak için girişimlerimi tamamlamadım ancak bu işin sürekli olması için yardıma ihtiyacım var. Corp değiştirme zorunluluğu yoktur. İsteyen bulunduğum sisteme kendi posunu atabilir, atmasına yardımcı olabilirim. Sistemde üretilen/salvage edilen/harvest edilen herşeyi Jita fiyatıyla ve insta-payment sistemi ile ben satın alacağım. İlgilenen miner, producer, scientist, pve pilotu vs. bana oyun içerisinde mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bende producer,scientist fln var hatta o posun icinde duruyo uretim isine ben bakarim istiyosan ama pay isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Herşey emrine amade! Ama oyuna login olman lazım o işler için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 3 hafta boşum üretimci char ım var. istersen üretebilirim ne lazımsa. benim için de değişiklik olur biraz. http://eveboard.com/pilot/DERT2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Benimde üretici karakterim boş bu aralar. Karakteri WH'a sokmaya karar verirsem oyun içinden haber veririm. http://eveboard.com/pilot/Aivira_Tayukainen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 DERT3 said: 3 hafta boşum üretimci char ım var. istersen üretebilirim ne lazımsa. benim için de değişiklik olur biraz. http://eveboard.com/pilot/DERT2 Hazır Anchoring 5'ken sana Starbase skilli alalım. Güzel pos gunner olur senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mert & Dert Her türlü kapım açık size. Oyunda bi el sallayın, detayları konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 memnun oldum, ben mete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Yalniz isimler uyusmuyo sanki :) dert = onder megetegem = mete iki ismi toplayip mert cikti sanirim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ya yanlış yazmışım. Mete yazacakken Mert şeyetmişim. Pardon :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ZamestianHan said: Ya yanlış yazmışım. Mete yazacakken Mert şeyetmişim. Pardon :} Mert Adamdır mete zaten farketmiyor ne dediğin. Abi seni bulamayınca oyundan nateel(sinan) in corp una girdim benim orduyu toplayıp Class 3 WH de takılıyoruz. Kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben minerımla gelebilirim oyun içi nickin aynımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 -Dark_Angel- said: Ben minerımla gelebilirim oyun içi nickin aynımı ? Evet. Sadece iki kelime arasında boşluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 slm a mitsolen e yakınsan biz de maden topluyoruz refineler her ikisi de 5 lvl eritir sana satarız alıcı olursan destur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar