freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 arkadaşlar benim şu an kullandığım işletim sistemi,win7 ultimate 32bit.bugün format atıcam laptopa,sorunum şu elimde 32bit için olan driverlar var.kurucağım windows ise ultimate 64bit.bu 32bit driverları 64bit de sorunsuz çalışır mı yoksa hepsini tekrar indirmem gerekiyormu?Tek tek uğraşasım yok da,bir çıkar yol arıyorum.zaten bir tane 64bit için driver indirdim,32 bit ile adı,boyutu aynıydı ondan ötürü kıllandım bi danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 x64 leri edinmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yapma yahu,hiç olmadı bak şimdi bu,kırk saat uğraştırıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yok bleki laptop'unun üreticisinin resmi sitesinde paket halinde DL'si vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yok sağolsun hp,tek tek koymuş,bide leş bi hızda indiriyor sağolsun.bekle bekleyebilirsen.merak ettiğim şey şu,32bit içinde 64 bit içinde driver isimleri,kbsine kadar boyutları aynı.farklı olduklarına pek inanamadım da hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Windows update artık driverları da yüklüyo gerçi. Ordan da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 çoğu driverı buluyo,hatta yüklü görünüyor fakat yine de tekrar yüklemek gerekiyor driverları,en umulmadık bir yerde sorun çıkartabiliyor.neyse indirdim tüm driverları formata girişeyim artık.daha ubuntu kurucam windowstan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 işletim sistemini kurduktan sonra windows update yap direk.En başta tanımadığı driverları bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Kullandığın donanım parçalarının markası, modeli bellidir. Gidip sitelerinden Win7 64bit sürümü olan driverlarını indireceksin. Eskisi gibi ne 64bit driver bulmak zor nede buldukların sorunlu olma ihtimali yok, 64bit artık günümüzün olmazsa olmazı. Herkes eninde sonunda 64bit'e geçecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar