Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(video) Makas böyle atılır!

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

trafiğin olduğu yolda böyle hareketler yapan adamı indiricen arabadan, aha makas asıl böyle atılır diye bi güzel dövcen, bak bakalım bi daha milletin hayatını tehlikeye atıyo mu.

Sirf su dedigini yapabileyim diye ayni yone gittigimiz surece takip ediyorum boyle saklabanlik yapan tipleri.

Kaza yapip "yardiiim" diye bagirdiklarinda tepelerinde bitip "al sana yardim eşşoolu" dicem.
Sosyal ağlarda paylaş

bende kullanırken yaşamıştım bole bişi. gayet adam gibi gidiorm orta şeritte. sağdan giriş vardı başka bi yola. solumdan gelen bi tane seat leon son surat en son şeritten bnm onumden geçerek sağdaki yola girmişti. odum bokuma gotum tavana falan atmıştı resmen. şerefsiz herifler. şarampole falan yuvarlanıp sakatlansalarda kimseye zarar vermeden en guzeli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

cok benzer bi durumu babamlarla karsidan donerken, xc90 t6 araç, bi vectra yasatmisti bize.
babam normalde cok sakin adamdir, bi tek trafikte atar contasi.

onune girince adam delirdi cıktı sag seride adamın onune tamponuna surterek girdi 140 150ile falan oluyo bunlar :D sonra gazladi devam etti. adam da gazladi geldi arkadan, ulus baglanti yolunda durdu yolumuzu kesti arabayla indi geldi falan.

napıyosunuz siz beyefendi!
-naapmışım?
onume kirdiniz kaza yapiyodum bariyere giriyodum!
-allah allah farkinda degilim

hasariniz neyse veririm uzatma falan oldu, benim opel bayiim var koymaz bana bu arabanin hasari falan. dagıldık gittik sfgdhsg
Sosyal ağlarda paylaş

Elime geçen ilk parayla

gidicem bi 1990 model grand cherokee alıcam şöyle 4.5L motorlu V8. 10-12 ye bulunur heralde

önüne arkasına yanlarına çelik bariyer yaptırıcam.

Sonra da kemeri bağlayıp her gün trafiğe çıkıcam.

Birisi sinyal vermeden falan önüme mi kırıyo? zerre frene basmadan giricem adama.

Birisi ara sokaktan yol hakkkı benim olmasına rağmen ana caddeye mi atlıyo? geçiriceksin yandan allah ne verdiyse.

Doblo'nun teki sen hız limitlerini aşmadan giderken kıçına yapışıp selektör mü yapıyo? asılıcan frene en sert şekilde..

sonra da "kaza işte naparsın neyse cana geleceğine mala gelsin " falan diye geçiştireceksin.

Her durumda da haklı olduğun için sonuna kadar arıza çıkarıcaksın polis getireceksin olaya.

böyle böyle trafiği düzene sokmayı planlıyorum.

Benim gibi 50 adam çıksa hergün yola, 1 senede trafiği adam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

makas,yanlama vs. hareketleri yapanların akıl sağlığından şüphe ediyorum şahsen.araba kazaları gibi saniyede olup biten şeylerin büyük bir bölümü bu aptal hareketlerden kaynaklanıyor malesef.
videodaki eleman çarpıp ölseydi,kafası ezilen kediye acıdığım kadar acımazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben otobanda falan giderken sağ şerit dolu olmasına rağmen kıçıma kadar giren arabalara fren yapmak istiyorum. çarpınca da heheheüh noldu lan salak demek istiyorum. çok fena istiyorum zor tutuyorum kendimi her defasında.

kablosuz kontrol edilen led ışıklı orta parmak işareti vardı arabanın arkasına koyulan ondan alacağım yakında ama bulamıyorum thinkgeek çakması bi türkçe sitedeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...