synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Aramada olur a çıkar belki sonra diye video adıyla açtım konuyu, subaruyla galiba bir makas atmışlar, birdaha da tutmaz herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 trafiğin olduğu yolda böyle hareketler yapan adamı indiricen arabadan, aha makas asıl böyle atılır diye bi güzel dövcen, bak bakalım bi daha milletin hayatını tehlikeye atıyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Dün birine kaza yaptırdım. Evet, çok hayvanlıktı ama içime su serpildi. Gerçekten haketmiştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 DoruK said: trafiğin olduğu yolda böyle hareketler yapan adamı indiricen arabadan, aha makas asıl böyle atılır diye bi güzel dövcen, bak bakalım bi daha milletin hayatını tehlikeye atıyo mu. Sirf su dedigini yapabileyim diye ayni yone gittigimiz surece takip ediyorum boyle saklabanlik yapan tipleri. Kaza yapip "yardiiim" diye bagirdiklarinda tepelerinde bitip "al sana yardim eşşoolu" dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kendercik said: Dün birine kaza yaptırdım. Evet, çok hayvanlıktı ama içime su serpildi. Gerçekten haketmiştı. Esas bunlari video'ya cekmek lazim. Boyle tiplerin video'larina reply olarak koyacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 uh eritmiş, riskli hareketler bunlar mayk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aslinda benim tek yaptığım adamın geldiğini çok geriden görmüş olmama rağmen frene kasıtlı olarak geç basmaktı. Sonra yanından yavaşça geçip alkışladım da (: Masum arkadan çarpılan jip sahibine karşı biraz vicdan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Arkadan carptigi icin her sekilde suclu, birak ugrassin odesin. Maddi bir zarari kalmaz jip sahibinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Arabasının değeri düşüyor ama adamcağızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 O da var tabi, dusunemedim onu. Adama her sekilde yazik da ne bileyim carpan tip bi dahakine akillanir da milletin canini almaz belki diye dusununce bu olan icin iyi olmus diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bir kişi eğlence için bilerek hata yapıyor, diğeri de ona ders versin diye hata yapıyor, sonuç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bende kullanırken yaşamıştım bole bişi. gayet adam gibi gidiorm orta şeritte. sağdan giriş vardı başka bi yola. solumdan gelen bi tane seat leon son surat en son şeritten bnm onumden geçerek sağdaki yola girmişti. odum bokuma gotum tavana falan atmıştı resmen. şerefsiz herifler. şarampole falan yuvarlanıp sakatlansalarda kimseye zarar vermeden en guzeli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 cok benzer bi durumu babamlarla karsidan donerken, xc90 t6 araç, bi vectra yasatmisti bize. babam normalde cok sakin adamdir, bi tek trafikte atar contasi. onune girince adam delirdi cıktı sag seride adamın onune tamponuna surterek girdi 140 150ile falan oluyo bunlar :D sonra gazladi devam etti. adam da gazladi geldi arkadan, ulus baglanti yolunda durdu yolumuzu kesti arabayla indi geldi falan. napıyosunuz siz beyefendi! -naapmışım? onume kirdiniz kaza yapiyodum bariyere giriyodum! -allah allah farkinda degilim hasariniz neyse veririm uzatma falan oldu, benim opel bayiim var koymaz bana bu arabanin hasari falan. dagıldık gittik sfgdhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Elime geçen ilk parayla gidicem bi 1990 model grand cherokee alıcam şöyle 4.5L motorlu V8. 10-12 ye bulunur heralde önüne arkasına yanlarına çelik bariyer yaptırıcam. Sonra da kemeri bağlayıp her gün trafiğe çıkıcam. Birisi sinyal vermeden falan önüme mi kırıyo? zerre frene basmadan giricem adama. Birisi ara sokaktan yol hakkkı benim olmasına rağmen ana caddeye mi atlıyo? geçiriceksin yandan allah ne verdiyse. Doblo'nun teki sen hız limitlerini aşmadan giderken kıçına yapışıp selektör mü yapıyo? asılıcan frene en sert şekilde.. sonra da "kaza işte naparsın neyse cana geleceğine mala gelsin " falan diye geçiştireceksin. Her durumda da haklı olduğun için sonuna kadar arıza çıkarıcaksın polis getireceksin olaya. böyle böyle trafiği düzene sokmayı planlıyorum. Benim gibi 50 adam çıksa hergün yola, 1 senede trafiği adam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben blazerla dusunuyodum aynısını biri de dodge durango alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 makas,yanlama vs. hareketleri yapanların akıl sağlığından şüphe ediyorum şahsen.araba kazaları gibi saniyede olup biten şeylerin büyük bir bölümü bu aptal hareketlerden kaynaklanıyor malesef. videodaki eleman çarpıp ölseydi,kafası ezilen kediye acıdığım kadar acımazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yahu ben otobanda falan giderken sağ şerit dolu olmasına rağmen kıçıma kadar giren arabalara fren yapmak istiyorum. çarpınca da heheheüh noldu lan salak demek istiyorum. çok fena istiyorum zor tutuyorum kendimi her defasında. kablosuz kontrol edilen led ışıklı orta parmak işareti vardı arabanın arkasına koyulan ondan alacağım yakında ama bulamıyorum thinkgeek çakması bi türkçe sitedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Aldarion said: Doblo'nun teki sen hız limitlerini aşmadan giderken kıçına yapışıp selektör mü yapıyo? asılıcan frene en sert şekilde.. azuauhau doblonun teki. adam tespiti koymuş önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 en guzeli o ya. sag seritte selektor atanlar. yanımda kız arkadas olmadıgı bi sefer denk gelirse yavasca durup el frenini cekip kontagı kapatıp 4luyu yakıp falan gayet sakin cıkıp yanına gitmeyi dusunuyorum arkadakinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 napmış adam ya.... geberip gidicek daha kötüsü milleti geberticek of gezerken şöyle bi videoya denk geldim http://www.youtube.com/watch?v=-UOolmoSob0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ben hiç denk gelmedim de Almanya'da da geceleri otobanda sinsice farlar kapalı halde arkadan yanaşıp bir anda uzun farları açıp kornaya abananlar varmış. Onlar da tam frene abanmalık, üstüne de odunlanmalık veletler. Şiddet (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Yukardaki vidyonun 0.10-0.12 arasında ki sesler, tepkiler kesinlikle Şahin K haha. Ohhj çoook iiii, yavrumm bnmm.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 garbıçta video izlerken aklıma geldi de, bunlara supersport bi motosiklet vermek lazım ya. Hem kolay kolay başkalarını öldüremezler hem de ölmeleri kolay olur. Video falan çekip yayınlasınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Kurye motoruyla ogs gişesinden geçerkenki 2 duvar arasında makas atanların hastasıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ÇOGH İYİ. HARBİ ÇOG İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar