Lexius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 muhtemelen wolf un benefiti daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Wf glyphi suan wolf glyphinden daha iyi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bende biraz bakındım wf daha iyi gibi yorumlar çoğunlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben WF kullaniyorum, gearda landslide, cloack enchant yada trinket var weapon dmg arttiran tutunca daha iyi, wolf glyphi bayadir tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Shaman (Forums / Cataclysm Talent Calculator / Skills/Talents) Purification (Restoration passive) now grants a 25% bonus to healing effects, up from 10%. More information can be found here. bu değişikliği deneyen oldumu ? geçen akşam denediğimde, bana sanki pek bir farklılık yok gibi geldi. acaba gelmemişmi hala hotfix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 rated'da etki etti valla baya. raidi bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xuleldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mani said: aslan. said: stormstrike yalan mı oldu ki anlamadım o kısmı :) yok ya olmadı tabi yalan. unutmuşum yazmayı. ue+flame shock dan sonra stormstrike vuracaksın. maelx5 lightning bolt tek targetsa. ES , UE+FS u ise kendin ayarlaman lazım. normalde flame shock her zaman up oluyor. lava lash cd si geldiğinde zaten 5x searing oluyor targetın üzerinde. Mani Selam, Peki weaponlara ne sürüyorsun ? Wf mi Ft mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 elemental shamanlar için kurs verilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ha kumar ha elemental mastery : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 elementalin masterysi bence oyundaki en zevkli sey ya 40 k lavaburst vuruyosun felan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 mainhand windfury off-hand flametongue sürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Theralion's Mirror Binds when picked up Unique-EquippedTrinket +321 Intellect Requires Level 85 Item Level 359 Equip: Your harmful spells have a chance to grant 1926 mastery rating for 20 sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 photographer said: Theralion's Mirror Binds when picked up Unique-EquippedTrinket +321 Intellect Requires Level 85 Item Level 359 Equip: Your harmful spells have a chance to grant 1926 mastery rating for 20 sec. Dün kaçırdım bu trinketi :( bu arada değerli ele shaman-pve rotasyon fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 1 flame shock 2 totemler(searing ve haste must) 3 Lava burst 4 Lightning bold if (Lightning orb = 7) go to 3 sizi 7 orb olduğunda ve Lava burst geldiğinde ayrıca flameshock'un bittiğini uyaracak bir addon indirmelisiniz. bunlardan biri kaçrsa çünkü dps çok azalıyor. Ben Power Auras öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolutely Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Zaten aynısını yapıyormuşuz neredeyse. 7orb dan sonra ne oluyor onu çözemedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 lightning shield 7-8 deyken basarsanız rotasyon icin daha olur demis elitistjerk yetkilileri, sonucta cd yi shareli kullanıyolar flame shock ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çünkü 7. orb ile 8 ve 9 daki dps farkı çok olmadığını söylüyor Elitist jerkstekiler Ayrıca 7 deyken kendini earthshock a hazırlamak lavaburstten hemen sonra atmak daha iyi oluyor çünkü bazen lb masteriden dolayı trigger etmiş oluyor haliyle orb bazen 9 a çıkmış oluyor gerçekten 7 de basmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 7 orbdan sona basmanin man tigi su eger 9 orbu beklersen basmadigin her saniye dps kaybi demek ama eger flame shock ta 6 7 saniyeden az varsa earth shock basinca flmaeshocksuz lavaburst atmak yada lvaburstu bekletmek zorunda kalcan o sebbele 7 orbdan sonra flame shock ddende 6 7 saniye varsa bascan earth shock yoksa 7 magical number deil istersen 6 dan sona at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 resto shaman'ı nerflemek için wind shear nerflenecekmiş dolayısıyla ele ve enha'da nerfi yiyor diğer classlardan tek farkımız olan interrupt elimizden alınıyor artık shamanın diğer classlardan üstün olduğu hiçbir utility kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 wind share tek resto spec için nerf liyolar diğer speclerde yine aynı cd de olacak talent varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 talent var sadece elem skilliyor onu enhalar skillemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar