Lexius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nası denedin rotasyonun neydi - hit-exp cap miydin bunlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ft/ft + caster silahları ile dps azaldıysa, ya denildiği gibi bazı statların cap değildir. ya da rotasyonda bazı şeyleri kaçırıyorsundur. elitist jerks de simulasyon hazırlamışlardı sanırım. gördüğümü hatırlıyorum. ben indirip denemedim ama isteyen varsa biraz karıştırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 elem shaman için pvede capleri söylermisini bi usta shamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 %17 hit cap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Elementium Stormshield ve Twilight Scale Chestguard yaptırdım, sevindirik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 enhancement shaman için capleri söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Az okuyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 enhance için de %17 spell hit cap kasın. melee de %20 ye falan denk geliyo galiba bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 %17 yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 zaten spell hit cap 17 oldu mu melee hitcap 20 olmuş oluyo onu söylüyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 harbiden ne biçim okumuşum yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 quuq said: enhancement shaman için capleri söyler misiniz? 26 expertise, 16 hit ile devam. Kim diyor dps yapamaz diye beni bir görsün her türlü yapıyor.Rotasyon ve flex olacaksınız yoksa diğer classlar kadar rahat dps yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Nomak said: beni bir görsün her türlü yapıyor.Rotasyon ve flex olacaksınız yoksa diğer classlar kadar rahat dps yapamıyor. wuu çok prosun bebeğim etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 solidhammer said: Nomak said: beni bir görsün her türlü yapıyor.Rotasyon ve flex olacaksınız yoksa diğer classlar kadar rahat dps yapamıyor. wuu çok prosun bebeğim etkilendim Aynen bebek başka çıkış yolu yok :) ama dps yapıyor demek istediğim o elementalide ben sevemedim elektrikçi olamama rahmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 iyi günler ahali Resto shamanlar acaba raidde kaç k hps ile oynuo mana sıkıntısını nasıl gideriyolar soket tercihleri spirit+int mi yoksa int+haste mi birde resto oynıyanlar için güzel ui pack olan varsa paylaşabilir mi Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gearına göre değişir o tercih, full 346 gearla raid yapmak istiyosan mesela haste yerine spirit tercih etmek daha mantıklı olur. on use a +spirit veren bi trinketle manatide kullanarak, boş kaldıkça da ligtning bolt spamliyerek mana sıkıntısını halledebilirsin. bu arada ft/ft ı denediğim zaman hit expertise cap değildi, hcde denedim zaten kısa bi süre, sonra eski düzene geçtim. ama cap değilse 2 setupa da değil yani, aynı gearla(main hande caster silahı aldım tabi ftftta o hariç) ikisini de denedim ftft daha az dps çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 resto demiş lan ft ft ne alaka anlamadım şimdi bak resto için capleri bi söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şimdi vidar şöyle diim. spellhit cap yaptığın zaman ft vuruşunu misslemediğinden biraz daha artıyo dpsin. ayrıca ft glyphi falan da etkiliyo biraz. şimdi restoya gelirsek gemler int-haste haste hala main statımız raid heal şu bu için. spirit açan trinketler var blood of isiset ve tear of blood bunları alırsanız mana tide la falan bide lightning bolt spam la problem çözülür. mastery niz 10. küsür falan olursa iş görür oluyo bu arada yeterli yani. Ama patchten sonra çok ağır tank healer olabilirsiniz mastery - haste stackleyerek. hatta az sonra üşenmezsem dummy şeysi koyayım enhance için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Şimdi üşenmedim yaptım.. Selfbuffed halimle dummy ye çok ortalama vurmaya çalıştım falan addon rotasyonu mantığında çıkan dps ve dpsi nelerin yaptığını görebilrisiniz FT/FT için. WF/FT için.gear için link.FT main hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 neyse peçten sora zaten ftft yalan olcak. kafa yormaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Lexius said: şimdi restoya gelirsek gemler int-haste haste hala main statımız raid heal şu bu için. spirit açan trinketler var blood of isiset ve tear of blood bunları alırsanız mana tide la falan bide lightning bolt spam la problem çözülür. mastery niz 10. küsür falan olursa iş görür oluyo bu arada yeterli yani. Ama patchten sonra çok ağır tank healer olabilirsiniz mastery - haste stackleyerek. anlamadığım nokta main stat olarak haste tamam ama int niye ? millet spirit diyo ? yani ben mastery ve crit ratei çatır çatır reforgeladım yani gerçi itemler değişecek hertürlü orası allahın emri yani. niye herkes farklı söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 HC yapmıyorsanız mastery şu an biraz tırt gibi geldi bana. Yeni yamayla beraber spi>int>haste>crit>mastery şeklinde olabilir. Gerçi şu anki durumda bir noktadan sonra haste'e abanmak saçma oluyor, ekstra tickleri yakalamak işkence gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 haste cap varmı shamanda soket olarak red blue yellow a hangi soketleri koyuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 intten mana + crit + spellpower gain olduğu için main stat bildiğin. haste capini bilmiyorum da hala raid healer mantığında kullanıldığımız için chain heal ve healing rain castlerini düşürmek için haste iyi. sonra spirit. base spiritinizi yükseltirseniz şu an trinketlerle proclatarak + manatide + lightning boltla mana probleminiz olmaz. patchten sonra spi>int>haste olucak bence de mana tide nerfünden sonra. . tank healer shaman olursa anca haste yerine mastery stackletirler gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 4.0.6 ile wolf glyph yerine windfury daha iyi bir tercih mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar