Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika ve işkence

Apache

Öne çıkan mesajlar

Güney amerika halkları amerikan imparatorluğu ve yerel işbirlikçilerine karşı direnmeye devem ediyor :) Beklenen gerçekleşti ve Venezuella'da amerikan destekli darbecilerin partilerinin isteği üzerine gidilen seçimleri Chavez açık ara kazandı. Darısı diğer devletlerin başına.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Eden bulur, amerika bütün dünyanın kafasına bomba salladığından kendi binaları da vurulunca aynı mantıkla eden bulur diyerek kınamayacaksın herhalde onları vuranları da. Eee ne de olsa eden bulur...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

unity isveç de aç yok ama evsiz çok:) illa açlıkla bağdaştırma
evsizlikte bir fakirlik göstergesidir dimi ama.Amerika mübarek melek ülke her yanını melekler sarmış.Iraka barış götürdüler.Heryere gülücükler saçıolar amerika ya karakter vermem gerekirse hipi gibi dimi.Amerikadan herkes mutlu şen şakrak.Keşke herkeş amerik gibi olsa diosundur sen.yoksa benmi yanılıyorum[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Sosyal ağlarda paylaş

abicim otu boku amerikaya baglama zirtapozlugu olunca akil mantik sahibi herkesin noluyoruz demesi lazim.

sen onca sene diktatorlukle yonetil, 500 ayakkabisi olan bir karinin kocasi ulkenin tum gucunu ve malvarligini elit kucuk bi cevreye versin, aptal bi karinin meydanlarda aglamasiyla kan soylenen herseye, bunun kocasinin arkasinda tam destek ol, maymun g.tu gibi bi ulkeye donussun ulken, ondan sonra herif dussun askeri cunta gelsin daha da beter olsun, ondan sonra onlar dussun 15-20 sene icerisinde ulke toparlanamayinca bir saibeli siyasi ciksin bunu hemen yok efenim amerika diyerek cozuversin, baglasin mevzuyu.

bu nasil PERHIZ, NASIL LAHANA TURSUSU ARKADASIM ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Unity bu arada bir ülkenin ayakkabıdan batması mümkünmü sence bu şey gibi oluo amerikanın ırağı kitle imha silahı ürettiğini söylemesi ve uydu görüntülerini göstermesi ve bunları bulamaması oluo.Bide bi söz vardı yine bi amerikalıya ait biz bildiklerimizi bildiğimizi biliyoruz ama bilmediklerimizi bildiğimizi bildiğimiz için bilmediklerimizi bilmiyoruzmu böyle bişidi valla bende tam anlıyamadım ancak bu kadarını çıkarta bildim:) çok profesyonel bir konuşmaydı 2 saat yerlerde yuvarlandım.Yani ayakkabı olayı benim şu söylediğim doğru ama saçma laflarla birebir ben başka söylicek bişi bulamıyorum yani eğer senin dediğin doğruysa benim söylediklerimin hepsi yalan:)[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Sosyal ağlarda paylaş

soruyu bal gibi anladın unity, daha öncede aynı soruya cevap vermemiştin şimdi de vermemek için kıvırttırıyorsun. Soru çok açık

eden bulur mantığına göre birileri amerikaya onların diğer insanlara yaptığı gibi bir iki bomba sallasa, seninde o bombalayan kişileri kınamaman gerekir, yanılıyormuyum?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ne kivirmasi be ne zaman kinamisim ikiz kuleler olayini. ?

ha zctin mi simdi ? sen herkesi kendin gibi bir olayda boyle bir olayda soyle zannetme.

amerikanin cumhuriyetcilerinin iktidarda oldugu donemlerde izledigi politikalarin sonucu olarak eden bulur oldu ikiz kulelerde. ben de bu olayin insani yanina uzuldugumu soyledim daha once, aynen japonyada atom bombasinin atildigi yerde tojolar tarafindan donanma tersanelerinde calistirilan insanlara uzuldugum gibi.

cikip saf saf 'hede dunyanin en kahpe milletidir hodo' diye supersaftirik genellemelere cikmadim. terazide her zaman iki kefe vardi. ancak gozu donmus bagnazlar tek kefe gorur.

kivirttiriyormusum buyur al sana kivirttirma bakalim sen nasil 'kivirttiracaksin' ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoMBaK, 16 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Unity bu arada bir ülkenin ayakkabıdan batması mümkünmü sence bu şey gibi oluo amerikanın ırağı kitle imha silahı ürettiğini söylemesi ve uydu görüntülerini göstermesi ve bunları bulamaması oluo.Bide bi söz vardı yine bi amerikalıya ait biz bildiklerimizi bildiğimizi biliyoruz ama bilmediklerimizi bildiğimizi bildiğimiz için bilmediklerimizi bilmiyoruzmu böyle bişidi valla bende tam anlıyamadım ancak bu kadarını çıkarta bildim:) çok profesyonel bir konuşmaydı 2 saat yerlerde yuvarlandım.Yani ayakkabı olayı benim şu söylediğim doğru ama saçma laflarla birebir ben başka söylicek bişi bulamıyorum yani eğer senin dediğin doğruysa benim söylediklerimin hepsi yalan:)

hasboregim ayakkabi dediklerin oyle yerel kunduracida yapilan mallar degil. fransadan parisden gelen seyler. bu gun fiyatlari nasil bak bakalim bu gunun sartlarina gore o gunu dusun.

o ayakkabi olayi bir davranis bicimini ifade ediyor. 500 1000 ayakkabiyi dizen mantik diger islerde neler yapmistir onu dusunucen.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

ama amerikanın atom boması atmasını haklı bulurken ikiz kulelere uçak çakılmasını haklı bulmuyorsun yanılıyormuyum?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.

der gibi yani, o anlamda yaklaşıyorsun bu skolastik düşünce yapısının emprevisyonist izdüşümüne.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Unity e peki ben yanılıyorum dikdatör öyle böyle biri amerikada çok ii bi ülke halkda mı yanılıyor yani halk enayimi nie o zmn amerikaya kan püskürüyorlar bunu bana açıklarmısın?Sadece o dikdatörünmü suçu var yani dikdatör çıkıp sana demezmi şimdi amerikanın canı canda benimki patlıcanmı die soruyorum sana[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Sosyal ağlarda paylaş

ac arjantin tarihini oku peronlari ondan sonra konusalim. ulke halki ? insanlar bahane bulur arkadasim kendinden gormedin mi hayatinda. bahane bulmak hatalarinin sorumlulugunu kabul etmekten cok daha kolaydir. hala gitsen arjantine eva peronun hatirasini seeden salaklar bulunur. kari bunlara sadece zarar getirmistir ama iste bir kere sen reklamini iyi yaptin mi oyle halkin icinden disiyle tirnagiyla (yanlis organel aslinda) yukselmis kahraman olursun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana soruyorum unity her kaynak doğrumudur? Her kitapta yazılan doğrumudur? Gidip insanlarla konuşmak lazım değilmi kesin bi olaya varman için nie amerikaya atıolar o zmn ispanyaya atablirlerdi sorumluyu ispanya gösterebilirlerdi ne biiliim başka ülke gösterirlerdi nie amerika? Arjantin ırkçımı demek istion bu hususta nie amerika nie illa amerika bunu açıklarmısın?[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne kaynagi kardesim direk kari mikrofondan konusuyor. kocasinin askeri polisinin sefi anlatiyor artik kaynak mi kalmis.

her b.ku amerikaya baglama modern zaman solcularinin takintisi. yapabilecekleri baska bisey kalmadi cunku kapitalist dusmanligindan baska tum sol rejimler iflas.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...