unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: lancelotdulac, 09 Ağustos 2004 12:59 tarihinde demiş ki: Amerika, gücünü kullanarak ülkeleri susturuyor.Paralı askerleriyle halklara ızdırap ve işkence çektirip ülkelere demokrası getiriyorum diyor.Ben böyle demokrasiyi ne yapayım. evet allah kahretsin boyle demokrasiyi ki baska halklara izdirap ve iskence cektiriyor lanet olsun. halbuki naziler direkt gelip isgal etse firinda yaksa daha rahat ederiz. demokrasi sorunu da kalmaz. nasi olsa ikisinin birbirinden farki yok anladigimiz kadariyla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Şu an NAZİ tehlikesi yok. AMERİKA tehlikesi var.Şu NAZİ leri bir bıraksan artık.[signature][hline]My Honour is My Life
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bu ne ya ? ben konuyu mu kacirdim ? naziler mi abd mi daha iskenceci konu ? la hapsi ayni bok neden anlamamak istiyorsunuz . devlet dedigin sey boyle ayakta kalir . tribunlerden de "oha yuh cuss ayip bea hani insan haklari " diye istediginiz kadar bagirabilirsiniz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya anlamadığım ve artık bunaldığım bir durum var. ben şimdi birini suçsuz yere dövüyorum, başka biri de bir başkasını suçsuz yere sakat bırakıyor. şimdi o sakat bıraktı diye ben burda aklanmış mı oluyorum? yani bu nasıl bir mantıktır. birisi şu savaşta sivil halk öldürüldü dese, karşılığında onlar da şunları öldürdü deniyor... şu tarih bölümündeki her konu bu şekilde mi tartışılacak, anlamıyorum ki? aslında bu direk Amerika'ya karşı olunca da olmuyor (genelde öyle oluyor ama...) birisi Japonya şöyle böyle yaptı dese, karşılığında hayır İngiltere'de böyle böyle yaptı diye saçma sapan bir mantıkla konuşuluyor. adam Amerika'nın yaptıklarını sıralamış varsa bu sıraladıklarında yanlış birşey varsa o söylenir, hayır bu bilgi yanlıştır diye. ne alakası var NAZI'lerin yaptığı işkencenin bununla.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: lancelotdulac, 09 Ağustos 2004 23:35 tarihinde demiş ki: Şu an NAZİ tehlikesi yok. AMERİKA tehlikesi var.Şu NAZİ leri bir bıraksan artık. kim dedi sana nazi tehlikesi yok diye ? avrupada son 10 yildir ne oluyor ? avusturyada hangi goruste bir parti iktidara geldi gecenlerde ? almanyada neden etniklere ait evler yaniyor ? senin dunyadan haberin yok. su ayarsiz yargilamalarinizla baska ulkeleri nazi olayiyla bir tutup tek yaptiginiz irkcilarin ekmegine yag surmek. e neden cunku sumagin yaninda aci biber yenirse sumak tatli gelir. bu sayede artik turkiyede bile bir sekilde nazi sempatizani olup da turk milliyetcisi olanlar var. zaten 20 lerde de boyleydi o kadar da buyutulecek bir tehlike degil canim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Evet durum aynen böyle ne yazıkki.[signature][hline]My Honour is My Life
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya unity zırvalamaya başladığının sende farkındasın,sen azınlıklardan bahsediyorsun 2 sayfa öncesine bak ben insan grupları,ülkeler ve bilimum Amerikan kapitalizminde ezilmiş toplulukları söylüyorum.Nazi'ler nereden çıktı bu başlığın AMACI bak koca koca yazdım amacı ve içeriği Amerika'nın yaptığı rezillikler,her konuda bir nazizm,nazi katliamını çıkarma.. biraz alakalı olsun yazdığın savunmalar.[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. [Bu mesaj Apache tarafından 10 Ağustos 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 alakasini bin defa soyledim lanceloya bir daha tekrar etmeyecegim anlayan anlamistir anlamayanlar da artik bahtina yansin. bir de neden boyle sinirlendin anlamadim ki guzel guzel konusuyorduk surda.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sinirlenmiyorum,bu konu amerikanın yaptıkları ve halen yapmakta olduğu şeylere delil niteliği taşıyan belgeler.Dahasıda vardı ancak bakarken miğdemin kaldırmaması ve etkilenebilecek kişilerin olabileceğini düşündüğüm için koymadım.Senin dediğin azınlık halde bulunan neo-nazilerin yaptıkları eylemler 2003-2004 -fransada bir mezarlıkta bir taşa gamalı haç çizdiler -almanyada ufak çaplı bir kaç gösteri yapıldı,tutuklandılar. -kıytırık evler yakıldı,büyük çapta bir mal kaybı meydana gelmedi ve bu olayların sonucunda kimse ölmedi. birde Amerika'nınkilere bakalım.[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. [Bu mesaj Apache tarafından 10 Ağustos 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Başka birr forumda amerikalıların ve avrupalıların birbileri hakkında ne düşündüklerini açıklaması hakkında ufak bir yazıyı buraya yapıştıracağım. said: We are the United States of America!We have been appointed by God's divine message to scour the earth and clense it of those who are impure! said: Better nuke yourselves then[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 öncelikle bu toplama kampı işi bir seneden kısa sürmedi, 1942-1945 arasında 4 sene sürdü ve 110.000 ila 120.000 arası japon kökenli sivil amerikan vatandaşı bu kamplarda çok zor ve aşağılayıcı şartlarda esir tutuldu. Kaçının bu kamplarda kötü muamele ve yetersiz sağlık koşulları sebebiyle öldüğü konusunda ise elde bir istatistik amerikan ordusu tarafından bu şekilde bir olay olduğu kabul edilmediğinden dolayı yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 unity amerikanın guantanamo üssünde işlediği insanlık suçunu bile savunarak kendi sınırlarını bile zorluyorsun, ne desem boş. said: unity100, 09 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: unity amerikanın guantanamo üssünde işlediği insanlık suçunu bile savunarak kendi sınırlarını bile zorluyorsun, ne desem boş. said: fedaykin, 09 Ağustos 2004 11:23 tarihinde demiş ki: Aslında çok geriye gitmeye de gerek yok, haydut devlet amerika yakaladığı ve terörist olduğunu varsaydığı kişileri hiç bir mahkemeye çıkartmadan yıllardır Guantanamo üssünde çok kötü şartlar altında zorla tutmuyor mu? Savaş esiri olduklarını kabul etmiyor, normal suçlular gibi yargılamıyor sadece işkene sayılacak koşullarda rehin tutuyor ve bir sürüsü de ya hastalıktan yada intihar ederek ölüyor. tabi ya ne kadar kotu yillardir mahkemeye cikartmadan cok kotu sartlar altinda tutuyor ve adamlar hala sag. ne kadar kotu. hatta bazilari serbest kaldi da konusabiliyor rezalet. zaten bunun da gaz odasina atip gaz damlatmaktan hic farki yok. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Nazi potansiyel tehlikesi var, amerikanın ise bütün dünyanın üzerinde reel, şu an yaşanmakta olan terörü var. Bu ikisi kıyas bile kabul etmez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: bedeviizz, 09 Ağustos 2004 23:41 tarihinde demiş ki: adam Amerika'nın yaptıklarını sıralamış varsa bu sıraladıklarında yanlış birşey varsa o söylenir, hayır bu bilgi yanlıştır diye. ne alakası var NAZI'lerin yaptığı işkencenin bununla. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 guclu olmanin bedelleri vardir . elbette yaptiklari yanlis islerdir savunulacak tarafi yoktur ama abd yerine bir baska millet ya da devlette olsa ayni seylerin yasanacagindan adim gibi eminim . biz olsak biz de yapariz . burda sorun neyi yapabilip neyi yapamayacaginla ilgili . insanlik kardeslik tabii ki cok guzel ama bunlari sallayan devlet yok yeryuzunde . boyle gelmis boyle gider tarzi mevzulardan birisi . rusya almanya fransa cin kiclarini yirttilar irak a saldirmasinlar diye . peki bu ulkelerin gecmisine bakinca bunun samimiyetine inanmak mumkun mu ? not ::: abd yi falan savunmuyorum . gerceklere parmak basiyorum :D . o yuzden komik geliyor bana her yerde yok abd iskenceci yok abd nin iragi isgale ne hakki vardi diye tartismayi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 11 Ağustos 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Amerika kendini Dünya'nın jandarması olarak görüyor.Sanki herkes ondan yardım bekliyormuş gibi bir hava içerisindeler.Dünya şu an medeniyet çerçvesi altında yaşıyor ve bir çok kararını BM "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER" çatısı altında zaten alabiliyor.Ama bir ülke varki bu kararları hızlandırmak,çapırtmak,bu birliğin koyduğu kurallara uymamakta acayip derece de ısrarlı.Kimse onu Dünya'nın polisi,jandarması filan yapmadı.Güçlüyse gücünü kendini korumaya Dünya refahını kendi ilkel askerleriyle değil BM barış gücüyle, NATO ile dile getirsin.Ama bu işine gelmezki o petrole aç olan bir ülke bunu ondan beklemek tam anlamıyla bir hata olur.[signature][hline]My Honour is My Life
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yasim 27 bm in kendi kendine karar aldigini hic gormedim . zira en cok para abd den cikar bm lerde ve herkes abd elini cebine atsin diye bekler . bosna olaylari sirasinda bizim medya bm ile dalga gecerdi . bm = beceriksiz mahluklar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: fedaykin, 11 Ağustos 2004 10:48 tarihinde demiş ki: öncelikle bu toplama kampı işi bir seneden kısa sürmedi, 1942-1945 arasında 4 sene sürdü ve 110.000 ila 120.000 arası japon kökenli sivil amerikan vatandaşı bu kamplarda çok zor ve aşağılayıcı şartlarda esir tutuldu. Kaçının bu kamplarda kötü muamele ve yetersiz sağlık koşulları sebebiyle öldüğü konusunda ise elde bir istatistik amerikan ordusu tarafından bu şekilde bir olay olduğu kabul edilmediğinden dolayı yok. dislerindeki dolgular canl canli sokulup hamama giriyorsunuz diye gaz odasina sokuldu mu bana onu anlat. sirf senin ideolojine ters diye insanligini unutup iki seyi ayni statuye getirip basitlestirmeye calisma.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: fedaykin, 11 Ağustos 2004 11:06 tarihinde demiş ki: unity amerikanın guantanamo üssünde işlediği insanlık suçunu bile savunarak kendi sınırlarını bile zorluyorsun, ne desem boş. laf dondurme soz oyunu ile polemik yapilacaksa en hasini yaparim biliyorsun. eger 4 ile 2 yi kiyaslayip HALA ikisi esittir diyorsan direkt ben komunistim amerika hosuma gitmiyor o yuzden ne deseniz zirvalarim de seni oldugun gibi kabul edelim tamam diyelim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 unity ortada nazi filan yok bunu bir türlü anlamıyorsun. Burada amerikanın işlediği insanlık suçlarını tartışıyoruz sen sürekli onların suç olmadığını savunup duruyorsun veya daha beter örnekler vererek amerikayı aklamaya çalışıyorsun. Her zaman beterin beteri vardır o zaman en beter harici diğerleri masum olacaksa işimiz var. Ayrıca ben komünist olmadığım için kömünistim de demem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 arkadasim, sen de sunu anlamiyorsun. bu dunyanin basina gelmis en onemli ders nazilerdir. kotu olan her dusuncenin, uzerini kapama ya da bahane bulma ihtiyaci duymadan, sadece ve sadece ben ustunum sen asagilik kolesin diye, sadece guclu olan bebek yasasin ki daha iyi usak olsun diye alenen rahatlikla soylenip ve de bununla gurur duyan insan namzedi yaratiklardan mutesekkil olmus olabilen tek seydir. ne timur ne cengiz ne baska birinin yaptigi seyler bu sekilde hicbir rasyonellestirmeye ihtiyac duymadan, hicbir vicdan azabi ya da din bahaneleri dahi olmadan kendi cikarini alenen uygulamak statusunde degil. bu unutulacak bir ders degil. bu ders unutulursa tekrar eder. o zaman da amerikanin expansiyonizmini de, suradaki su sacma tartismalarimizi da mumla arariz. ve maalesef avrupada ortaya cikan irkcilik bu unutturmayi amacliyor ve 10 senedir ugrasiyor. bir ulkede bunun partisi iktidar oldu. nazi olmamasi, olamayacagi anlamina gelmiyor. ve eger insanlar neyin ne kadar kotu neyin neden daha kotu oldugunu unuturlarsa ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 peki unity geçmişte nazilerin bu tür şeyler yapmış olması senin her şart altında amerikayı ve onların yaptığı katliamları küçümseyip yok saymana veya olmamış gibi göstermene bahane olabilir mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 üşenmeden tüm topiği,tüm haberleri okudum.. son mesajın cevabı için UP!lıyorum..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 katliam yapmış olmak için gaz odaları inşa etmek şart değil ki. amerika katliamın alasını kızılderililere karşı açık havada da becerebilmiştir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kızılderilileri bırak,o kıtada yaşayan bütün gelişmiş uygarlıkları yokeden barbar oluşumda Amerikanın kendisidir.O zamandan bu zamana pek bir ilerleme kaydetmemiş,o zamandada insanlar acı çekiyorlardı,şimdide bu acı çekme olayını kendi kıtalarından orta doğuya doğru sündürmeye başladılar.[signature][hline]tksmtr!
Öne çıkan mesajlar