KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ram bu : http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2199 üstteki resimde pc üzerinde çalışma şekli. Sizce bir gariplik var mı ? resimdeki 1 ram için bilgiler 2. ram de aynı bilgileri veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 anakart ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 normal gozukuyor? boyle 7 farki bulun gibisindne degil de soruyu sormana sebep olan sikintiyi soylesen daha rahat olur bisey soylemek ama sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Tabloda ramin çalışabileceği değerler var. 1.7V verirsen daha düşük latency değerlerinde çalışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 anakart bu : http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2912 bundan önceki ram 6x puan alırken 5.9 puan alıyor bu. Önceki ram 1333 ve daha düşük özellikli bir ram di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 su anda 1066 olarak calisiyor cunku. 1600 de calissin istiyorsan ve mobo rami okuyamamissa senin manuel ayarlaman gerek. kademeli sekilde ilk once 800 mhz, 1.65v, 8-8-8-24 sonra bi memtest ardindan 800mhz , 1.7v , 7-7-7-20(belki 21 memtest de problem cikarsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 pc açılışında 1600 Mhz ve unganged yazıyor memory de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 cpuz ile okuyup ss leri koyarmisin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 channel mode: Single ramleri yanlis takmissin, birini diger kanala al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 1. resimdeki şimdi dual oldu birde dc mode sapif o resimde gördüğün gibi şimdi: unganged oldu. tekrar test yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 puan yine 5.9 :D alakasız olacak ama sorayım. acaba ekran kartı etkiler mi? şuan ana ekran kartım takılı değil üstündeki o/b olan ati 4250 var kullandığım asıl kart http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3155 diğer evde henüz takma fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bu arada inventus dan aldıysan test ediyoruz makinayı biz geyiği vardı inventusun test etmediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben inventustan aldım ama yaklaşık 5 hafta oldu dekstop pc diğer evdeydi ben kurcaluyamamıştım. test ettirmemiştim :D ama kasanın içi çok düzenli olarak toplanmış işcilikleri güzel. neden ram'ı single slota göre takmış anlamadım gerçi şimdi düzelttik ama. Puana kafam takıldı bu ramların o puanı normal şartlarda alması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ekran kartını yeni aldım sadece o da diğer eve gitti işte hafta sonu getirip takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Puan'dan bahsettiğin windows un verdiği puansa tabi ki ekran kartını takman lazım. Orda ayrıca tek tek hangi bölümlerin kaç puan aldığını da gösteriyor. Ona bakınca görürsün hangisinin düşük olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 evet tek tek bakıyorum, ram'in aldığı puan 5.9 çıkıyor ekran kartı takılı olmadığı için normal grafik ve aero normal olarak düşük çıkıyor ama bu ram puanını etkiler mi ? hdd ile işlemciyi etkilemiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ramin voltajini 1.7 yap, timingleri de sik, 7-7-7-21 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 işte onları yapamam, bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Puan derken, windows puanlamasından mı bahsediyorsun Genel puana bakıyorsan en düşük donanımın puanını verirgenel puan olarak. Ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 :) elbette ram puanına bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hah tamam, ekran kartından dolayı mı acaba falan deyince ben de öyle düşündüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 tamamdır ram'lerde sorun yok. cpuz ramlarin yarı değerini gösteriyormuş : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar